- 18 Mayıs 2012
- 366
- 2
- 66
Kafam dünden beri allak bullak
Biz eşimle yeni ev aldık. Emlakçıya para gönderecektik.
Mesai saatinde beni aradı emlakçı aradı parayı istiyor diye benim hesapta para yoktu.
Ben de adliyedeyim şu an internete girme şansım yok dedi ben de boşver akşam göndeririz dedim
Olmazmış emlakçıya bizim evin işleriyle ilgili para lazımmış dedi.
Ben de internet şifreni ver senin hesaptan göndereyim dedim bir an tereddüt etti ya da bana öyle geldi.
Şifresini verdi girdim cebine mesaj geldi mesajı arayıp söyledi.
Parayı gönderince hesap hareketlerine girip baktım.
Kaç ay üstü üste filanca kişiye kira ödemesi diye bir ödeme hep standart 700 TL göndermiş.
Kötü düşünmedim ama aklım takılıyor ne ödemesi olduğunu düşünüyorum çözemedim.
Kişinin ismi yazıyor internetten araştırdım bir emlakçı açıp soruyum dedim nasıl sorulur ki diye vazgeçtim.
Sorsam emin olamıyorum doğruyu mu söyler.
(Ayrıca kendisi beni geçen sene aldatmakla o hala kabul etmese de suçlu son şans olarak affetmiştim bu yüzden dolayı sormaya çekiniyorum bir kılıf uydurabilir mi diye)
Biz eşimle yeni ev aldık. Emlakçıya para gönderecektik.
Mesai saatinde beni aradı emlakçı aradı parayı istiyor diye benim hesapta para yoktu.
Ben de adliyedeyim şu an internete girme şansım yok dedi ben de boşver akşam göndeririz dedim
Olmazmış emlakçıya bizim evin işleriyle ilgili para lazımmış dedi.
Ben de internet şifreni ver senin hesaptan göndereyim dedim bir an tereddüt etti ya da bana öyle geldi.
Şifresini verdi girdim cebine mesaj geldi mesajı arayıp söyledi.
Parayı gönderince hesap hareketlerine girip baktım.
Kaç ay üstü üste filanca kişiye kira ödemesi diye bir ödeme hep standart 700 TL göndermiş.
Kötü düşünmedim ama aklım takılıyor ne ödemesi olduğunu düşünüyorum çözemedim.
Kişinin ismi yazıyor internetten araştırdım bir emlakçı açıp soruyum dedim nasıl sorulur ki diye vazgeçtim.
Sorsam emin olamıyorum doğruyu mu söyler.
(Ayrıca kendisi beni geçen sene aldatmakla o hala kabul etmese de suçlu son şans olarak affetmiştim bu yüzden dolayı sormaya çekiniyorum bir kılıf uydurabilir mi diye)
Son düzenleyen: Moderatör: