• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine şüphe, değişen bir şey yok, ben bu adama güvenemeyecek miyim...

vaseline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
366
2
66
Kafam dünden beri allak bullak
Biz eşimle yeni ev aldık. Emlakçıya para gönderecektik.
Mesai saatinde beni aradı emlakçı aradı parayı istiyor diye benim hesapta para yoktu.
Ben de adliyedeyim şu an internete girme şansım yok dedi ben de boşver akşam göndeririz dedim
Olmazmış emlakçıya bizim evin işleriyle ilgili para lazımmış dedi.
Ben de internet şifreni ver senin hesaptan göndereyim dedim bir an tereddüt etti ya da bana öyle geldi.
Şifresini verdi girdim cebine mesaj geldi mesajı arayıp söyledi.
Parayı gönderince hesap hareketlerine girip baktım.
Kaç ay üstü üste filanca kişiye kira ödemesi diye bir ödeme hep standart 700 TL göndermiş.
Kötü düşünmedim ama aklım takılıyor ne ödemesi olduğunu düşünüyorum çözemedim.
Kişinin ismi yazıyor internetten araştırdım bir emlakçı açıp soruyum dedim nasıl sorulur ki diye vazgeçtim.
Sorsam emin olamıyorum doğruyu mu söyler.
(Ayrıca kendisi beni geçen sene aldatmakla o hala kabul etmese de suçlu son şans olarak affetmiştim bu yüzden dolayı sormaya çekiniyorum bir kılıf uydurabilir mi diye)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesai saatinde beni aradı emlakçı aradı parayı istiyor diye benim hesapta para yoktu.
Ben de adliyedeyim şu an internete girme şansım yok dedi ben de boşver akşam göndeririz dedim
Ben de internet şifreni ver senin hesaptan göndereyim dedim bir an tereddüt etti ya da bana öyle geldi.
Kaç ay üst üste filanca kişiye kira ödemesi diye bir ödeme hep standart 700 TL göndermiş.
Kişinin ismi yazıyor internetten araştırdım bir emlakçı açıp soruyum dedim nasıl sorulur ki diye vazgeçtim.
(Ayrıca kendisi beni geçen sene aldatmakla o hala kabul etmese de suçlu son şans olarak affetmiştim bu yüzden dolayı sormaya çekiniyorum bir kılıf uydurabilir mi diye)

Senden ayrıyken oturduğu evin kirasıdır. Saklayacağı birşey olsaydı sana şifreyi vermezdi, senin hesap hareketlerine bakacağını tahmin etmiştir.

Kaç ay üst üste filanca kişiye kira ödemesi diye bir ödeme hep standart 700 TL göndermiş.

bence sormalısın aslını öğren hep içinde bi şüphe olarak kalacak birgün gereksiz bi yerde patlayacaksın o daha kötü olur bence

Senden ayrıyken oturduğu evin kirasıdır. Saklayacağı birşey olsaydı sana şifreyi vermezdi, senin hesap hareketlerine bakacağını tahmin etmiştir.

Benden ayrıyken kirada oturmadı ki canım. Bunu bende düşündüm şifresini vermezdi diye ama ben pek havale eft anlamam telefonda bana tarif etti belki bilip bakamıyacağımı düşündü. Bilmiyorum içimde binbir kurt.

parayı emlakçıya yada ev sahibine gönderiyordur önemli olan kiracının kim olduğu

Kirada oturmadı hiç ne yalan söyleyim direk aklıma beni aldattığı eski sevgilisi gelmeye başladı aklıma acaba onun ev kirasını falan mı ödüyor.

Son düzenleme:
peki o aylarda eve gelmemesi gibi bir durumlar yaşadınız mı?

eğer eve düzenli geldiyse bence şüphelenmeye gerek yok, sonuçta mesai saatinde gidemeyeceğine göre nasıl gidecek ki?

Kira ödenen kişi erkekse sorun ne anlamadım.. :26: Kendi dükkanı veya ortak olduğu bir yer var mı , oranın kirasını dükkan sahibine bankadan göndermiş diye anladım ben ? :44:

bankadan arıyormuş gibi yap sistem güncellemesi yapılıyor, o kira bedeline ait adresi ev sahibinin adını soyadını vs yeni çıkan kanuna göre bilgilerimizde olmak zorunda vs diyebilirsin... mesela...

Benden ayrıyken kirada oturmadı ki canım. Bunu bende düşündüm şifresini vermezdi diye ama ben pek havale eft anlamam telefonda bana tarif etti belki bilip bakamıyacağımı düşündü. Bilmiyorum içimde binbir kurt.

Tarihler ne peki?

Şimdi şöyle bakmak lazım, senden ayrıyken birilerinin kirasını ödediyse bu seni pek ilgilendirmez. Ama sen hayatındayken de ödüyor ise o işte bir sıkıntı var.

tatlım kesinlikle sormalısın için içini yiyeceğine sor ve rahatla
bu arada hareketlerinden ve konuşma tarzından yalan söyleyip söylemediğini anlayabilirsin.

peki o aylarda eve gelmemesi gibi bir durumlar yaşadınız mı?

eğer eve düzenli geldiyse bence şüphelenmeye gerek yok, sonuçta mesai saatinde gidemeyeceğine göre nasıl gidecek ki?

Kira ödenen kişi erkekse sorun ne anlamadım.. :26: Kendi dükkanı veya ortak olduğu bir yer var mı , oranın kirasını dükkan sahibine bankadan göndermiş diye anladım ben ? :44:

bankadan arıyormuş gibi yap sistem güncellemesi yapılıyor, o kira bedeline ait adresi ev sahibinin adını soyadını vs yeni çıkan kanuna göre bilgilerimizde olmak zorunda vs diyebilirsin... mesela...

daha önceki evinizin kirası olabilirmi

Eve bir müddet gelmedi çünkü o sıralarda resmi olarak boşanmıştık

Daha önce kirada falan oturmadık.

Ya bunların hukuk bürosu falan var mı ya da o tarz bir yer belki oranın kira bedelidir. Eğer 3 gün önce böyle bir para var ise bu tehlikeli ama nedense benim icime kötü birşey doğmuyor, yeninden bir araya geldikten sonra böyle birşey yapmaya cesaret edemez.

Tek büro var başka yok o büro da teyzesi ile eniştesinin kira parasını onlara veriyor.
Bunun dışında bir yer yok...

En sonki ödeme üç gün önce olmuş

Ya bunların hukuk bürosu falan var mı ya da o tarz bir yer belki oranın kira bedelidir. Eğer 3 gün önce böyle bir para var ise bu tehlikeli ama nedense benim icime kötü birşey doğmuyor, yeninden bir araya geldikten sonra böyle birşey yapmaya cesaret edemez.

Back
X