- 18 Mayıs 2012
- 366
- 2
- 66
"pek çok şeyi yuttm bunu da yutarım" derken içinizde halen bir şüphe var gibi sanki.
Normal sağlıklı biri değilim diye düşünüyorum
Ekonomik özgürlüğüm var bunca yaşanılanlara rağmen tekrar bir araya gelmeye ikna oldum
Kısa bir süre bile olsun yanlızlık bana çok koydu ilk zamanlar güzeldi kızımı alıyordum altımda araba istediğim yere gidip geliyordum ama bir süre sonra mutsuz olmaya başladım. Ailem dediğim kişiler canım ablam bile o boşluğu dolduramadı hele akşamları evdeki o sessizlik her an biri kapıyı zorlayacak, bir tıkırtı duyduğumda korkudan irkilmek, yanlız yaşadığımı bilen biri kızıma, bana zarar verecek sürekli bunun korkusunu yaşadım. Kızım bir süre sonra babası için deliler gibi ağlamaya başladı bir araya geldiklerinde uyuyuna kadar bırakmıyordu bunların hepsini geri dönmeme etken oldu ama en önemlisi ben hala onu seviyorum ona bir ders verdiğimi zannetmiştim ama aslında herşeyi yalayıp yuttum bunu da yutmak zor gelmedi hastalanması beni çok üzdü doktor stresten diyince vicdan yaptım bu yüzden normal olmadığımı düşünüyorum.