• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine şüphe, değişen bir şey yok, ben bu adama güvenemeyecek miyim...

700 ödüyorsa sürekli hiç maddi olarak eksikliğini hissetmediniz mi
yani maaşlarınız belli değil mi :44:

Bence lafı dolandırmadan direk sor. Bİle bile şifre vereceğini sanmıyorum. Yalan ise eğer yalanına kılıf hazırlamıştır ama bu ödeme her halükarda senin haberin olmadan yapılıyor. Bence zor kılıf bulur.

daha öncedende sabıkası varmiş eşinin aldatma konusunda bence konuşup öğrenmelisin ayrıntısıyla

Bence lafı dolandırmadan direk sor. Bİle bile şifre vereceğini sanmıyorum. Yalan ise eğer yalanına kılıf hazırlamıştır ama bu ödeme her halükarda senin haberin olmadan yapılıyor. Bence zor kılıf bulur.

Direk sormak istiyorum ama emin olamadım doğruyu söyler mi söylemez mi

hem eşinizle hemde emlakçıyla konuşun..içinizi kemireceğine gerçeğin ne olduğunu öğrenmelisiniz..

Hımm.. Bilmem bizim herhangi birimizin hesabından bir ay bile 700 eksilse ben farkederim , eve giren çıkan tutar belli sonuçta.. :34:

Bence en güzeli direk kendisine sorun, öyle hesap sorar gibi değil de muhabbet esnasındayken filan.. :40:

hem eşinizle hemde emlakçıyla konuşun..içinizi kemireceğine gerçeğin ne olduğunu öğrenmelisiniz..

peki ozaman bak bakalım gönderilen para tarihleri hep birbirini takip eden ayların kaçı gibi

Emlakçı cevap verir mi bilmiyorum nasıl sorulur onu da bilmiyorum.
Genelde aynı tarihler birbirini takip eden günler.

Eşim selbest çalışıyor o yüzden bilemem sonuçta her ay sabit kazanmıyor.

ayy neresinden tutsam elimde kaldı :1:

o zaman direkt sor telefonda değil ama

en azından davranışlarından sözlerinden anlarsın

kötü düşünme hemen bi konuş ondan sonra bakarsın duruma göre

ayy neresinden tutsam elimde kaldı :1:

o zaman direkt sor telefonda değil ama

en azından davranışlarından sözlerinden anlarsın

kötü düşünme hemen bi konuş ondan sonra bakarsın duruma göre

Ya emlakçıya soracağım ya da direk eşime soracağım başka çözüm yok

Eşinize sorsanız size "seni aldatıyorum" diyecek hali yok ya..
Bence bir şekilde eşinize bir şey demeden, o kira ödenen yerin adresini bulup gitmelisiniz..

Emlakçı cevap verir mi bilmiyorum nasıl sorulur onu da bilmiyorum.
Genelde aynı tarihler birbirini takip eden günler.

Belki de bir arkadaşına ait bir ödemedir. Arkadaşının ödemesi gereken kirayı eşinizin internet bankacılığı olduğundan havale / eft masrafı vermesin diye arkadaşı eşinize veriyor o da kendi hesabından arkadaşı adına kirasını yatırıyor olabilir mi acaba ?

Eşinize sorsanız size "seni aldatıyorum" diyecek hali yok ya..
Bence bir şekilde eşinize bir şey demeden, o kira ödenen yerin adresini bulup gitmelisiniz..

Ben de böyle düşünüyorum mesela beni aldattı hala yapmadığını iddia eder
Varsa bir yanlışı gerçeği söyleyecek hali yok ya
Ben de adresi bulayım diyorum ama emlakçıdan nasıl bilgi alınır düşünüyorum

canım ben sana yazdım ya bankadan arıyormuş gibi yap bilgi eksikliği var tamamlamamız gerekli yeni çıkan kanuna göre şu şahıslı kiracı bedelini ödediği taşınmasın adresi ve sahibi adı soyadı nedir diyeceksin... sonra adresten gider bakarsın ne var ne yok diye.. hatta bir erkeğe arattırda emlakçı olayın farkındaysa senin olduğunu anlamasın

Belki de bir arkadaşına ait bir ödemedir. Arkadaşının ödemesi gereken kirayı eşinizin internet bankacılığı olduğundan havale / eft masrafı vermesin diye arkadaşı eşinize veriyor o da kendi hesabından arkadaşı adına kirasını yatırıyor olabilir mi acaba ?

eşin serbet meslekse... bir mal almış ve belirli aylara bölünmüş bir ödeme olabilirmi
Mal alacak bir iş yapmıyor ama... bir ihtimal

Birinin ödemesi de olabilir

Back
X