Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
700 ödüyorsa sürekli hiç maddi olarak eksikliğini hissetmediniz mi
yani maaşlarınız belli değil mi :44:
daha öncedende sabıkası varmiş eşinin aldatma konusunda bence konuşup öğrenmelisin ayrıntısıyla
Bence lafı dolandırmadan direk sor. Bİle bile şifre vereceğini sanmıyorum. Yalan ise eğer yalanına kılıf hazırlamıştır ama bu ödeme her halükarda senin haberin olmadan yapılıyor. Bence zor kılıf bulur.
hem eşinizle hemde emlakçıyla konuşun..içinizi kemireceğine gerçeğin ne olduğunu öğrenmelisiniz..
peki ozaman bak bakalım gönderilen para tarihleri hep birbirini takip eden ayların kaçı gibi
Eşim selbest çalışıyor o yüzden bilemem sonuçta her ay sabit kazanmıyor.
bu ay yokmu peki bir ödeme???
ayy neresinden tutsam elimde kaldı
o zaman direkt sor telefonda değil ama
en azından davranışlarından sözlerinden anlarsın
kötü düşünme hemen bi konuş ondan sonra bakarsın duruma göre
Emlakçı cevap verir mi bilmiyorum nasıl sorulur onu da bilmiyorum.
Genelde aynı tarihler birbirini takip eden günler.
eşin serbet meslekse... bir mal almış ve belirli aylara bölünmüş bir ödeme olabilirmiBir kaç gün önce yapılmış ödeme
Eşinize sorsanız size "seni aldatıyorum" diyecek hali yok ya..
Bence bir şekilde eşinize bir şey demeden, o kira ödenen yerin adresini bulup gitmelisiniz..
Belki de bir arkadaşına ait bir ödemedir. Arkadaşının ödemesi gereken kirayı eşinizin internet bankacılığı olduğundan havale / eft masrafı vermesin diye arkadaşı eşinize veriyor o da kendi hesabından arkadaşı adına kirasını yatırıyor olabilir mi acaba ?
Mal alacak bir iş yapmıyor ama... bir ihtimaleşin serbet meslekse... bir mal almış ve belirli aylara bölünmüş bir ödeme olabilirmi