Ben olsam şimdiye kadar 40 kez emlakçıyı internette aratır, adresini bulur, dükkanına girer, allem eder kallem eder, hatta cıngar bile çıkarıp o kontratı alırdım.Sonra üzerindeki adrese bakar, o adrese gider, kimdir nedir onu araştırırdım.Velev ki en kötüsü çıktı eşimin sevgilisine tuttuğu ev, o zaman içeri girer eşime de mesaj atıp oraya çağırırdım, ve orda onu paralardım.Baktım ki o dairede oturan bir erkek, bu sefer onu araştırır ve eşime sorardım.
Yani özetle şüphe çok fena bir şey ve ben soğukkanlı olamazdım.
Eşime de sormazdım.Şimdi mesaj, mail yakalıyorsun, hatta aynı masada kadınla oynaşırken yakalıyorsun adamı,adam fix "bu kadın x arkadaşımın sevgilisi, yok geçerken uğradı, yok benim mailimi arkadaşım kullanmış, yok birine borcum vardı şimdi onu ödüyorum, yok onda para yoktu ben kartımı kullandım o bana ödeyecek, yok mesajı ben atmadım iş yerimdeki adamın kontörü yoktu o kullanmış...vs" Ve bunlar ne hikmetse hiç eşle paylaşılmaz, anlatılmaz taaa ki o eş bunları yakalayana, hesap sorana kadar...O anda bin türlü açıklama şakkadanak yapılır.Minareyi çalanın kılıfını hazıraması gibi.
Neyse umarım boşuna kuruntu yaptığınız bi olay olarak sonuçlanır ve konu tatlılıkla kapanır.