• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine şüphe, değişen bir şey yok, ben bu adama güvenemeyecek miyim...

canım ben sana yazdım ya bankadan arıyormuş gibi yap bilgi eksikliği var tamamlamamız gerekli yeni çıkan kanuna göre şu şahıslı kiracı bedelini ödediği taşınmasın adresi ve sahibi adı soyadı nedir diyeceksin... sonra adresten gider bakarsın ne var ne yok diye.. hatta bir erkeğe arattırda emlakçı olayın farkındaysa senin olduğunu anlamasın

hımmm tutar mı dersin biri beni bunun için arasa ben bu numarayı yemem

canım ben sana yazdım ya bankadan arıyormuş gibi yap bilgi eksikliği var tamamlamamız gerekli yeni çıkan kanuna göre şu şahıslı kiracı bedelini ödediği taşınmasın adresi ve sahibi adı soyadı nedir diyeceksin... sonra adresten gider bakarsın ne var ne yok diye.. hatta bir erkeğe arattırda emlakçı olayın farkındaysa senin olduğunu anlamasın

akıllıca ama cep telinden olmaz postaneden ararsanız banka ve şube adı verip bir de kendinize isim uydurdunuz mu daha ne olsun.bankacıların nasıl konuştuğu belli zaten tek tek sade bir şekilde diğer arkadaşın yazdıklarını yapabilirsin.
eşine direk sorcak olsan saklayıp inkar edebilir ve eğer olumsuz bir şey varsa tedbirli davranmaya başlayabilir.umarım evliliğinizi kötü etkileyecek bir şey değildir.

Mal alacak bir iş yapmıyor ama... bir ihtimal

Birinin ödemesi de olabilir

bak hiç soru işaretin yokmuş gibi, gayet uygun bir ortamda hani lafı falan bugünkü eft den bahset... sonra
canımm yaptıgım eft gitmişmi diye ekstreye bakarken 700tl diye bi havale gördüm, kira bedeli vs yazıyo, anlamadım bişey diyip sus.... bak bakalım ne dicek... ama sakın sorgu gibi durma, yoksa sen bana güvenmiyormusun vsss bir sürü destan yazar... bence öğrenmen için en ideali bu

Aslında direkt eşine sor diyecektim ama arkadaşların görüşlerini okuduktan sonra
vazgeçtim. Haklılar bence, daha önce sabıkası varken emin olamazsınız söylediklerinden
ya da duyduklarınız sizi tatmin etmeyebilir. Soru işaretlerinizi gidermeyince sormanın
da bir anlamı kalmaz. TTK da yeni değişiklikler var bu günlerde, bankacı gibi aranırsa
ve ikna edici bir konuşma yapılırsa bilgi alınabilir ama bilgi çok kısıtlı, nasıl olabilir bir
fikrim yok.

Hic kafanizda kurmaniza gerek yok.
Aksam usulünce sorun.
" bugün banka isini hallederken böyle birsey gördüm asli nedir " deyin.

yaaa bencede arkadaşlar çok haklılar bunu eşine sorarsan mutlaka kılıf uyduracaktır. emlakçıdanda öyle kolay kolay öğrenemezsin inanmazlar bu bankanın çağrı merkezi olayına ne diceksiniz xxxx bankasından arııyoruz aylık olarak kira ödemelerinin yapıldığı mülkün adresinimi istiyoruz size ne demezlermi eşinize arasanız aynı şekilde sorsanız o ne der ne düşünür kestiremiyorum.

eşinin bürosuna gidip kira kontratını arayacaksın o zaman... mutlaka böyle şeylerin bulunduğu bir dosyası vardır... yada emlakçıyı arayıp x in ofisinden arıyorum kira kontratını bulamıyoruz fakslayabilir misiniz diyeceksin... başka da yol bulamadım arkadaşım senin için...

canım walla eğer bu işte bir bit yeniği varsa,ki var ki gibi duruyor,akşam siz görüşene kadar bir kılıf uydurmuş olur zaten..
emlakçı devamlı çalıştığı,sizi tanıyan bir yer mi?

bence açıkça sor, kılıf uydurduğunu hissedersen işin iç yüzünü öğrenene kadar sor...
yoksa kendini bitirirsin...
güven çok önemli...

Normalde bu gibi durumlarda benim başıma gelse ben de şüpheyle yaklaşırım soğukkanlı düşünemem ama bir önceki konunu okudum da yine aklıma iyi niyetli bir yorum geldi.
Eşinin borsaya takıldığını söylemişsin, belki borsa için birinden yüklü para aldı kaybetti o sebeple de borcu olduğu kişiye her ay o kişinin kirasını yatırarak borcunu ödüyor olabilir mi ? Valla ajanlık yapmaya çalışıp hiç yorma kafanı hem emlakçıyı ara sor hem de eşine sor. Emlakçıya da bankadan falan diye sorma direk kendin olarak ara. Nihayetinde eşinin geçmişte bu konuda sicili var ve bu sebepten bir ayrılık yaşamışsınız. Gerekirse emlakçıya bunu da anlatıp içindeki kuşkuyu gidermem gerek dersin.

kotu fıkrı aklına sokmayayım ama ,ya bır sevgılısı varsa ona ev actıysa kırasını ve baska gıderlerını karsılıyor olabılır:(

Eşiniz Sanırım Avukat, şayet öyleyse sekreteri gibi emlakçıyı arayıp xx beyin sekreteriyim 3 gün ödediği kira bedelini bundan sonra elden ödeyeceğini ve kontratı şu numaraya fakslamanızı istiyor diyebilirsiniz. Zaten bir kiralık daire söz konusu ise hemen düşecektir oltaya yada ne kirası falan diye bocalayacaktır. Siz ne olduğunu adamın tavrına göre az çok anlayabilirsiniz.

yasemincafe adlı arkadaşın yazdıklarına katılıyorum..aynen o şekilde yapabilirsiniz ben olsam 50 role bürünmştüm şimdiye kadar..:) birde işin şu yanı var hislerinize güvenin kadınlar hissdiyorlar bu işte aklına ilk ne geldiyse doğpru olan odur arkadaşım şekil a : ben ..

kendisine sorsan acaba doğruyu söylemezmi?
sanırımolmaz bu söylesede söylemesede, söylediğine inanmak zorunda kalırsın :(

Son düzenleme:
canım kendine sor en uygunu bu diyeceğim ama sen diyorsunki daha önce vukuatı var
bence bi yol bul emlakçıyla bağlantıya geç
nedir ne değildir öğren umarım seni üzecek bi sonuç çıkmaz ve için daha rahat eder

Son düzenleme:
Ben olsam şimdiye kadar 40 kez emlakçıyı internette aratır, adresini bulur, dükkanına girer, allem eder kallem eder, hatta cıngar bile çıkarıp o kontratı alırdım.Sonra üzerindeki adrese bakar, o adrese gider, kimdir nedir onu araştırırdım.Velev ki en kötüsü çıktı eşimin sevgilisine tuttuğu ev, o zaman içeri girer eşime de mesaj atıp oraya çağırırdım, ve orda onu paralardım.Baktım ki o dairede oturan bir erkek, bu sefer onu araştırır ve eşime sorardım.

Yani özetle şüphe çok fena bir şey ve ben soğukkanlı olamazdım.
Eşime de sormazdım.Şimdi mesaj, mail yakalıyorsun, hatta aynı masada kadınla oynaşırken yakalıyorsun adamı,adam fix "bu kadın x arkadaşımın sevgilisi, yok geçerken uğradı, yok benim mailimi arkadaşım kullanmış, yok birine borcum vardı şimdi onu ödüyorum, yok onda para yoktu ben kartımı kullandım o bana ödeyecek, yok mesajı ben atmadım iş yerimdeki adamın kontörü yoktu o kullanmış...vs" Ve bunlar ne hikmetse hiç eşle paylaşılmaz, anlatılmaz taaa ki o eş bunları yakalayana, hesap sorana kadar...O anda bin türlü açıklama şakkadanak yapılır.Minareyi çalanın kılıfını hazıraması gibi.

Neyse umarım boşuna kuruntu yaptığınız bi olay olarak sonuçlanır ve konu tatlılıkla kapanır.

eşiniz avukatsa herhalde kendi hesabından sevgilisinin kira bedelini yollayacak kadar alık değildir. bilmez mi ki ortaya çıksa siz mahkemede bunu kullanırsınız ?

Back
X