• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine şüphe, değişen bir şey yok, ben bu adama güvenemeyecek miyim...

Kirayı doğrudan evsahibine gönderiyordur.Bu durumda,gönderdiği kişinin erkek olması birşey ifade etmez.

Sevgilisi yani metresi olmayabilir.Ama evi garsoniyer olarak tutmuş olabilir.

İkisi de birbirinden berbat ama aklıma başka birşey gelemiyor maalesef.

yalnız maşallah bi sürü mantıklı fikirler çıktı :46:

ben bu konuda çuvalladım dediğim hiç bişey çıkmadı :9:

kötü birşey çıkmaz umarım

Eşinizin telefonundan ödeme yaptığı adamın ismine bi bakın belki kayıtlıdır:)
googledan falan Allah ne verdiyse arattırın:)

Aldatma var yada yok, ama zaten sizden gizli aylarca evinizin rizkini
kira ödemesi diye biryere yatiriyorsa zaten o adama güven olmaz.

Her ay 700 tl az parami yahu!!!
Gercekten durumunuz zor Allah yardimciniz olsun.

nerde hangi şehirde oturuyorsunuz bilemiyorum ama istanbul gibi biyerde 700tl dükkan kirası çok zor bu durumda semt önemli.... Bana göre olsa olsa ev kirası olur 700tl den die düşünüyorum.

yaaaa en iyisi arkadaşların dediği gibi xx beyin ofisinden arıyorum kızın adını biliyosan gerekirse onuda kullan rahat bir şekilde adım y diyerekten bilmem ne için gider gösteriyoruz x beyin kiralamış olduğu mülkün kira kontratı gerekiyor. şu numaraya fakslaya bilirmisiniz. de kız valla yapamıyosan ben yapımm faksıda bizim şirkete isterim ama ben anadolu yakası istbuldayım fark edermi bilemiyorum numaralar. ben duramazdım kırktane plan çizerdim şimdiye kadar yaaaa

Dikkatli davranmalısın cnm. Bu basit bir olay değil. Umarım 2. bir aldatma vakası yaşamıyorsundur. Akşam konuştun mu bilmiyorum ama umarım konuşmamışsındır. Önce bir araştır derim ben.

Bence de direk sor hatta hesap sorar gibi sor bence Çünkü önceden senin güvenini kırmış senin bu konuyla ilgili tetikte olman çok doğal...Fervri olmaya başlarsa sana güvenebilmem için bana dürüst olmalısın...Sen bana dürüst ol de bende bu konuyu kapatırım dersin biraz vicdan yap yani....

yaaaa en iyisi arkadaşların dediği gibi xx beyin ofisinden arıyorum kızın adını biliyosan gerekirse onuda kullan rahat bir şekilde adım y diyerekten bilmem ne için gider gösteriyoruz x beyin kiralamış olduğu mülkün kira kontratı gerekiyor. şu numaraya fakslaya bilirmisiniz. de kız valla yapamıyosan ben yapımm faksıda bizim şirkete isterim ama ben anadolu yakası istbuldayım fark edermi bilemiyorum numaralar. ben duramazdım kırktane plan çizerdim şimdiye kadar yaaaa

süpersin canım :46::46:

bence her ihtimale karşı hiç bişey sorma belli etme şüphelendiğini...zaten sorsan inkar ediceğini hepimiz biliyoruz.bir süre salağa yatıp araştır.o senin uyandığını anlarsa tedbir alır kendince.en etkili sonucu bence yine telefon dökümlerinden anlarsın.bak bakalım mesaj attığı devamlı aradığı biri varmı.birkaç dakikada 3 aylık dökümü alıyosun...işin içinde kira ödemesi olunca insanın aklına pek iyi şeyler gelmiyor:44:hiç sorup uyandırma derim ben

bu konularda ne çok iyimser ne de çok kötümser olacaksın..mantıklı düşününce de ortaya şöyle bir gerçek çıkıyorki bu bedelne olursa olsun bikere senin kesinlikle haberin olmalıydı..yani siz evlisiniz ve atlattığınız badireler var geçmişte ve hesaptan 1 değil defalarca 700 tl çıkıyor(ki az bir tutar değil) senin bilgin dışında olmamalıydı ..benim aklıma gelen saklayacağı bir şeyin olduğu..bu birisine borç olabilir ya da sevgiliye tutulan bir ev bedeli...sakladığı her neyse ne ama saklaması başlı başına sorun..şifrelerini verirken duraksama yaşaması,senin de internet bankacılığından çok anlamadığını düşünerek vermesi de dikkat çekici...ama bana kalırsa yüzleşmelisin...şüpheyle yaşamaktan iyidir ..

Of ... İki ucu boklu değnek ya ...
Allah yardımcın olsun. Şüphe duymaktan hep nefret etmişimdir.​

İnan bende çok merak ettim. Ama sakın eşine sorma. benim başıma gelseydi emlakçıyı hatta kiraladığı evi çoktan bulmuştum.

kendin araştır eşine sorma saçma sapan cümlelerle kandıracak seni .Arkadaşın dediği emlakçıyı arayıp kontratı ofise fakslatma fikri süpermiş. kesinlikle uygula derim ben.

bence de emlakçının yerini bul kiranın ödendiği adresi sor eşiyim de anlat durumu belki verir şansını dene

O gün akşam gittim hiçbir şey araştırmadım sormadım da ama suratımdan anladı
ertesi gün evle uğraşıyorduk en ufak şeyde sinirimden kavga çıkardım baya bir başka şeyler yüzünden tartıştık
Eve geldik artık dayanamadım sordum çok kötü oldu ama en azından gerçekleri öğrendim ayrı olduğumuz dönemde üç arkadaş özel ders bürosu açmışlar
Üstelik o arkadaşlarından biri de ayrılmamızı sebep olan kişi zaten saklamasının sebebi de buradan anlaşılıyor ayrılmak istemiş ortaklıktan ama ders verdiği kişilere bitene kadar söz verdiği için ayrılamamış. Bir de bu büroda abisi ve eltimde ders veriyormuş beni en çok şaşırtan şey de buydu hem o ayrılık sırasında kardeşine o kadar kızdı konuşmadı sonra sen git hep birlikte iş yap gerçekten hala inanamıyorum. Neyse hasta gibi iki gün gezdim pek umursamadım zorunlu haller dışında pek konuşmadım ama bu arada hala ev yerleştiriyoruz. Akşam saati eşimin hafif burnu kanadı ama hemen geçti neyse bu salonda yatıyordu gece bir ara kalktım beyaz pike vardı üstünde olduğu gibi kan olmuş uyandırdım kalkar kalkmaz daha çok kanamaya başladı. Arabaya bindik en yakın hastaneye doktor yoktu üniversite hastanesine gidin dediler öyle yaptık acile giriş yaptırdım ama akan kan deli dehşet çeşme gibi akıyor artık elimize kab verdiler kan görmekten bir ara bayılacak gibi oldum gözümün önü karardı kendimi zor dışarı attım çok fena bir tampon yaptılar bayıltın dedim ama dinlemediler çektiği acıya ben bakarak dayanamadım. Doktor strese bağlı damar çatlaması dedi ani tansiyon yükselmesiyle birlikte resmen vicdan yaptım. Şimdi gayet iyi tamponu çıkardılar ama o tamponu çıkarırken de canı çok yandı onun canı yandıkça ben çok üzüldüm şu an gayet iyi ama ben bu haline çok üzüldüm bir kaç öğrencisi var ondan sonra ortaklıktan çıkacakmış.

O gün akşam gittim hiçbir şey araştırmadım sormadım da ama suratımdan anladı
ertesi gün evle uğraşıyorduk en ufak şeyde sinirimden kavga çıkardım baya bir başka şeyler yüzünden tartıştık
Eve geldik artık dayanamadım sordum çok kötü oldu ama en azından gerçekleri öğrendim ayrı olduğumuz dönemde üç arkadaş özel ders bürosu açmışlar
Üstelik o arkadaşlarından biri de ayrılmamızı sebep olan kişi zaten saklamasının sebebi de buradan anlaşılıyor ayrılmak istemiş ortaklıktan ama ders verdiği kişilere bitene kadar söz verdiği için ayrılamamış. Bir de bu büroda abisi ve eltimde ders veriyormuş beni en çok şaşırtan şey de buydu hem o ayrılık sırasında kardeşine o kadar kızdı konuşmadı sonra sen git hep birlikte iş yap gerçekten hala inanamıyorum. Neyse hasta gibi iki gün gezdim pek umursamadım zorunlu haller dışında pek konuşmadım ama bu arada hala ev yerleştiriyoruz. Akşam saati eşimin hafif burnu kanadı ama hemen geçti neyse bu salonda yatıyordu gece bir ara kalktım beyaz pike vardı üstünde olduğu gibi kan olmuş uyandırdım kalkar kalkmaz daha çok kanamaya başladı. Arabaya bindik en yakın hastaneye doktor yoktu üniversite hastanesine gidin dediler öyle yaptık acile giriş yaptırdım ama akan kan deli dehşet çeşme gibi akıyor artık elimize kab verdiler kan görmekten bir ara bayılacak gibi oldum gözümün önü karardı kendimi zor dışarı attım çok fena bir tampon yaptılar bayıltın dedim ama dinlemediler çektiği acıya ben bakarak dayanamadım. Doktor strese bağlı damar çatlaması dedi ani tansiyon yükselmesiyle birlikte resmen vicdan yaptım. Şimdi gayet iyi tamponu çıkardılar ama o tamponu çıkarırken de canı çok yandı onun canı yandıkça ben çok üzüldüm şu an gayet iyi ama ben bu haline çok üzüldüm bir kaç öğrencisi var ondan sonra ortaklıktan çıkacakmış.

eşinize çok üzüldüm ya... çok geçmiş olsun....artık kötü yaşadıgınız tüm herşeyi geride bırakın.... mutlu olmaya bakın...

Back
X