Bence bu yaşananların hamilelikle bir alakası yok.
Aranızdaki ne bileyim araba sohbeti mesela öyle garip geldi ki bana..
Ben ödüyorum kaskosunu kullanamıyorum arabayı.yok evi ben dizdim yaptım falan..
Siz birbirini severek evlenmiş bir çiftsiniz? öyle değil mi..
Bu muhabbetleri aranızdaki sevgiye nasıl yakıştırıyorsunuz.
İlişkiniz sanki böyle hem çekişen hem birbirinden kopamayan kardeşlerin ki gibi adeta.
Hastalık konusu ise göreceli..
Ben de ayy uyy hastayım diye nazlananlardan hoşlanmam.
ben de niye bilmem ölüyor olsam gık demem,eşim farkeder mesela deli gibi ateşin var niye söylemiyorsun der. söylemem saçma gelir içerim ateş düşürücümü otururum.herkes bir çeşit.. eşinizde benim mantığımda biridir belki?
doktora gitmeniz ise eşinizin tekelinde değil.
eşinize çook kızarsanız atlarsınız taksiye doktora gidersiniz döndüğünüzde gereğini yaparsınız eşinize.
arabası olmayan hamileler nasıl doğuruyor ki? yani onlarda sancılanabilir,rahatsızlanabilir ama bir şekilde doktora ulaşır. bahane etmişsiniz babasını da ki erkekler için önemli bir unsur baba.
Siz biraz nazlanmak istiyorsunuz eşiniz de naz çekmiyor.
İkiniz de bir adım geleceksiniz hepsi bu..
Aranızdaki ne bileyim araba sohbeti mesela öyle garip geldi ki bana..
Ben ödüyorum kaskosunu kullanamıyorum arabayı.yok evi ben dizdim yaptım falan..
Siz birbirini severek evlenmiş bir çiftsiniz? öyle değil mi..
Bu muhabbetleri aranızdaki sevgiye nasıl yakıştırıyorsunuz.
İlişkiniz sanki böyle hem çekişen hem birbirinden kopamayan kardeşlerin ki gibi adeta.
Hastalık konusu ise göreceli..
Ben de ayy uyy hastayım diye nazlananlardan hoşlanmam.
ben de niye bilmem ölüyor olsam gık demem,eşim farkeder mesela deli gibi ateşin var niye söylemiyorsun der. söylemem saçma gelir içerim ateş düşürücümü otururum.herkes bir çeşit.. eşinizde benim mantığımda biridir belki?
doktora gitmeniz ise eşinizin tekelinde değil.
eşinize çook kızarsanız atlarsınız taksiye doktora gidersiniz döndüğünüzde gereğini yaparsınız eşinize.
arabası olmayan hamileler nasıl doğuruyor ki? yani onlarda sancılanabilir,rahatsızlanabilir ama bir şekilde doktora ulaşır. bahane etmişsiniz babasını da ki erkekler için önemli bir unsur baba.
Siz biraz nazlanmak istiyorsunuz eşiniz de naz çekmiyor.
İkiniz de bir adım geleceksiniz hepsi bu..