- 10 Ekim 2014
- 32.898
- 148.352
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bu persembe genel anestezi yapilip hepsini komple yapacaklar iyice sordum doktora iyilesnesi 7 gunu gecmezmis ilginiz yorumlariniz icin tesekkur ederim dedigim gibi cocukla tatile bi giden ben degilim elbet ama bana hersey zor geliyo karamsar oldugum yazilmis karamsar neki sorunluyum negatifim ruh hastasiyim bunu ragmen cocuklarima yine bin sukurbu arada dişçi işini ne yaptınız???
Bibolar bozuklugum var beynimde bi tumor var agri ve basdonmesi yapan arti obsesifim ve asiri negatif karamsar normal olmayi hic bi zaman becerememis biriyimSizin.ne.gibi bir hastaliginiz vardi?
Fark ediyorum surekli gittigimiz kurum doktorumuz var ayrica pedagogada uzunca bi sure gittik ben yokken baska biri sanki iki ayri insan oluyor mesela suan bahcede oynuyor yukardan sarki seslerini duyuyorum guluyor sarki soyluyor mutlu onu bu hale getiren sorunlu bi annesi ve o yine cok cok olgunKonuyla alakasız olabilir.
Her çocuğun karakteri farklıdır tabii ama bu yaşta ki çocuğun bu kadar uykuyu çok sevmesi,markete gittiğinde bile uykum var ,bunaldım demesi normal gelmedi bana.
Kızınız size hareketleriyle,sözleriyle bazı mesajlar veriyor.
Kan tahlili yaptırın.Psikologa götürün bence..
Negatif oldugum dogru hemde fazlasiyim sorun makinasiyim cunku yorgunum hastayim tum yilim hastane koselerinde gecti sadece 1 veya 2 gun olsun esimle kafa dinlemek istiyorum gece tek bir gun sorunsuz deliksiz uyumak istiyorum her aile gibi siradan kendimi kasmadan tek bir gune ragziyim ve biliyorumki kasildigim an tekrar edecek hastaligim ve ufacik gereksiz seyler yuzunden bir kac ayim gidecek hastanelerde bunlari istemiyorum sadece nefes almak istiyorum
Evet ailem var ama cocuklar ben hastanedeyken biraktigimda zorunlu durumlarda bile durmuyor kimse zaptedemiyor hastanede bile defalarca nerdesin gel diye araniyorum yuksunmuyorum onlar olmadan gidiyim geziyim demiyorum ki zaten icime oyle de sinmez sadece 2 gun esimle yalniz olmak istiyorum ama yok iste oyle bi luks
Hayir mutlu olsalar ben dert etmicem yorulmam gerilmem mihom degil bide ustune miziklayan aglayan denize havuza girmem diye bi kosede somurtan bi cocuga dil dokucem belki olup gidicem benim toparlamam lazim ama hok olmuyo yani
Bir degil iki degil sürekli cocuklarindan yakiniyorsun. Sürekli onları hayatinda fazlalık , etrafindaki gereksiz kalabalik, basina bela, kocanla başbaşa rahat gezmeni tozmani engelleyen baş belalari olarak görüyorsun. Bütün konularını biliyorum senin. Hatta eski konularina gayet olumlu gayet yapıcı ve anlayışlı yorumlar yaptim. Ama gercekten sende problem var..tatilde bile istemiyorsun onları..madem bu kadar özgür ruhlu kadinsin yapmayacaktin ikinciyi kardeşim..her konunda büyüğüne mizmiz diyip duruyorsun..belki sen ona nasil yaklasman gerektigini bilmiyorsun..surekli bir memnuniyetsizlik, surekli bir buyuseler de kurtulsam düşüncesi..offf hakkaten toparla kendini biraz..Yaa bu kadar dert etmemin sebebi biz oyle cocuklariyla birlikte cilginca eglenip keyfini cikaran ailelerden olamadik cok imreniyorum kucuk 2 yasinda o cok pozitif yer icer gezer denize girer ama buyuk basli basina sorun denize girmez gezmez yemez surekli bi mizlama bunaltma..
Gitcegimiz yerin cocuk klubu var ama esimde yanimizdan ayirmaz ici rahat etmedigi icin..babamiz fazla pimpirikli kendi annesine bile birakmaz cocuklari illa gozumun onunde olacak der bende diyorum ki 5 gun denize gitmektense gitmeyelim 1~2 gun basbasa gidelim diyorum ama ki kucuk bana bagimli ozel durumlarda bile cok sık gormedigi icin hiiiicc kimsede yarim saat bile durmaz biz ne zaman basbasa kalcaz oyle 5 gun zaten icime sinmez birakmam ama 1 gun bile biz basbasa olamicazmi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?