yine tatile gidiyorz ve ben ISTEMIYORUMM

Çocuklardan bir kez daha soğudum valla. Herkes, "mucize cocugumu cok seviyorum iyiki var " cart curt ediyor ancak o cumlenin sonuna gelen amalar... aması var işte. Tam bir başbelası içimi sıktı. Bence 1-2 gun ver cocuklari birine seninde kafan dinlensin boşver eşini.

Benim cocuklarimda biri 3 digeri 5 yasinda cocuklarim bir yasindan beri gideriz tatile sirayla gireriz denize aksam yuruse cikariz uykulari gelir yavrularimin odamiza doneriz uyur onlar bizde balkonumuza cikariz sohbet ederiz okey yada tavla oynarz cekirdek citlariz keyiflidir hic bir zamn cocuklarimi!yük olarak görmediğim icin yaptigim tatilerden keyif alirim ustelik buyuk cocugum mizmizin tekidir surekli ağlar bende denizde oyun parkinda iyice gönlünü eylerim ki uyusun..bakis aciniz degismedigi surece cocuklariniz 20 yasinada gelsede siz keyif alamazsiniz özetle. .

Ayyyy içim bayıldı okurkn şu sıcak günde yaaa. 7 yasındakı çocuk gayet büyümüş 2 yasındakı de bebeklıkten çıkmış. Ney yani illa deniz sart mı gezin eglenın degişiklık olsun.

bu arada dişçi işini ne yaptınız???
Bu persembe genel anestezi yapilip hepsini komple yapacaklar iyice sordum doktora iyilesnesi 7 gunu gecmezmis ilginiz yorumlariniz icin tesekkur ederim dedigim gibi cocukla tatile bi giden ben degilim elbet ama bana hersey zor geliyo karamsar oldugum yazilmis karamsar neki sorunluyum negatifim ruh hastasiyim bunu ragmen cocuklarima yine bin sukur

ben başka bir konunu da hatırlıyorum çok gerginsin biraz rahatla relax ol
sen sorun çıkacak dedikçe sorun çıkıyor
biraz bırak çocukların başını geçen sene tatilde Rus bir bayan vardı iki yaşlarında çocuğu simitin içinde deyim yerindeyse ters döndü annesi yanı başında ileri itti geri itti çocuk kendi çabasıyla döndü denizin içinde ne ağlama ne haykırış yok çocukta kendi başının çaresine bakıyor resmen
bizim Türk annelere baktım
Mustafa gel şezlongun altında otur sürükleye sürükleye odaya götürülen çocuklar dakika başı bir felaket olmak üzereymiş gibi diken üstünde anneler
yanlış anlamayın çocukları toptan salın demiyorum ama az rahat davranın

küçükten çok büyük de sorun var gibi
çok üzerine düşüyorsunuz sanırım
yemek mi yemiyor bırakın yemesin kahvaltı etmez öğle yemez akşam mecbur acıkır denize girmek mi istemiyor tamam sen kal burada deyin siz denize girin
eşiniz yabancıya bırakmıyorsa arada eşinizle oyun odasına alan gönderin çocukları

Fark ediyorum surekli gittigimiz kurum doktorumuz var ayrica pedagogada uzunca bi sure gittik ben yokken baska biri sanki iki ayri insan oluyor mesela suan bahcede oynuyor yukardan sarki seslerini duyuyorum guluyor sarki soyluyor mutlu onu bu hale getiren sorunlu bi annesi ve o yine cok cok olgun

Sizinle yaşamak çok zor olmalı.
Tatilden bile keyif almıyorsanız ne Mutlu ediyor sizi merak ettim.
Yani o kadar abartmışsınız ki, duyanda 6 aylık üçüzlerle tatile gidiyorsunuz sanır.
Yaz günü hastalandı diye 6 yaşındaki
Çocuğu odadan çıkartmamanızza pes dedim zaten. Bir denize soksanız düzelirdi o.
Çocuklarımın arası 2,5 yaş . Biri 1, diğeri 3,5 yaşındayken bile tatile gittim. 39 derece ateşliyken denize de soktum, çocuk turp gibi oldu.
2 yaşındaki bebeğinizin pusetini de alın yanınıza, uykusu gelirse onda uyur. Odaya çıkmayın bile.

Bir hafta on gün çocuklar az yese az uyusa hiç bir şeycik olmaz.Her daim evdeki düzeni uygulamaya çalışmayın...Biraz rahat olun çok gerginsiniz,hep olumsuz bakıyorsunuz...Çocuklar küçük değil hatta büyük olanı size yardım bile eder...Küçüğüde bebeklikten çıkmış artık,öğlen şezlongta uyur,kumda oynar,denizde havuzda gözetiminizle çok rahat takılır.Normalde kadınlar tatile gidelim diye gün sayar siz tatilden kaçıyorsunuz çok enteresan :)

Cankus sen niye boylesin yaa
Sana ayri cocuklarina ayri uzuluyorum.
Tatil dedigin sey zaten stres atmak
Rahatlamak keyif almak demek.

Sadece kendi acindan bakma
O tatile cocuklarinin da ihtiyaci var.
Bu kadar detay niye.
Uyku saatine kadar hesapliyorsun.
Sezlongda uyusun ne olacak.
5 gunde beslenme duzeni degissin yani.
Hatta yemesin dogru duzgun.
Kucugu birak kuma oynasin.
Sen uzan goz ucuyla seyret.
Babasi yanindayken buyuk kizinin tut elinden
Havuza atlayin birlikte.
Yada denize kosun..
Yemek derdi yok,
Is bekleyen yok.
Tek yapman gereken tadini cikarmak.
Cocuklarin hayatinda sana eziyet olsun diye degil
Nese olmak icin varlar bunu idrak edemiyorsun.

Hanımefendi kendinize çok yükleniyorsunuz,üzüldüm valla
Olabilir karamsar olabiliriz,yorgun olabiliriz.hele sizin çok ciddi bir rahatsızlığını varmış,Allah en kısa zamanda şifa versin.
Olaylara
Biraz daha farklı açılardan bakmak adına bence bi psikoloğa gidebilirsiniz.

Çocuksuz rahat bi tatile çıkmak Hakkı'nız tabi,bırakabileceğiniz birileri yok mu 2-3 günlüğüne?

Eğer yoksa da keyfini çıkarmaya bakın.büyük kızınız istediğini yapsın.havuza mı girmek istemiyor mu girmesin.uyumak mı istiyor uyusun.önemsemeyin çok fazla.kontrol etmeye çalışmayın.
Ufak çocuk için de eşinizden rica edin,biraz o üstüne düşsün.
Tebdil i mekanda ferahlık vardır derler.suyun havanın keyfini çıkarmaya bakın

Size inanamıyorum. Bu yıl hamile olduğum için evliliğimizde ilk kez tatile çıkamayacağız. Seneye yaz bebişim inşallah 8-9 aylık olacak ve biz şimdiden tatil hayalleri kuruyoruz. 1 hafta kalsak haftada 3 gece dışarıda yeter, bakıcıya bırakacağız odaya gelen. Gündüz desen ne var eşimle dönüşümlü de denize havuza gireriz, bebekler için deniz arabaları var üstü kapalı. Onunla üçümüz de gireriz. Hasta olsa zaten doktor oluyor otellerde.

Ayrıca bebek arabasına yatırabilirsiniz akşamları. O şekilde uyur küçük olan. Yürüyüşünüzü yaparsınız, dondurma yersiniz, çay bahçesinde oturursunuz. Hatta otelde havuz kenarında bile oturabilirsiniz gece, serin serin.

Bir de 5 günde kurtulacağız diyorsunuz, yapmayın etmeyin ya hu...

Anlıyorum sizi. Peki bu tatil dışında haftasonu başbaşa 2 gün ayarlasanız, çok yakın bir yerlere kaçsanız? Hem sağlığınızın elvermemesi hem de çocuklar bunalmış olabilirsiniz. Veya siz gidemiyorsanız, çocukları annenize falan yollasanız? Durmaz diyeceksiniz ama bir şekilde anneniz idare eder belki?

Havuza, denize girmem diye tutturuyorsa çocuk girmesin, bırakın ne yaparsa yapsın. Somurtsun, ağlasın. Tepki vermeyin...

Benim 2 oğlum var 5ve 7 yaşlarında bebeklik lerinden beri her yaz 2 hafta otellere gideriz şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım, uykusu gelen şezlong da uyur genelde uyumazlar ama mini club falan eğlenirler akşamlarıda ikisini çocuk arabası (buggy) ile her yere götürürüz yorulan uykusu gelen yatar. Tatil bize güzel. Hepberaber denize havuza gireriz ikiside balık gibi yüzer dalar kayar. Bence fazla sorun ediyorsun tatil bu ya biraz Relax ol uyku falan kural gerekmez tatilde onları evde uygularsın

Çocuksuz hayat oh ne rahat. Bu tarz sebepler yüzünden çocuk yapmıyorum. Keyfime düşkünümdür, tatilde çocuk peşinde mi koşulur. Daha da yorulur insan.
Bizim şuan ki derdimiz para ve izin ayarlamak. O da olmasa oo neler yaparız da işte kader

Bir degil iki degil sürekli cocuklarindan yakiniyorsun. Sürekli onları hayatinda fazlalık , etrafindaki gereksiz kalabalik, basina bela, kocanla başbaşa rahat gezmeni tozmani engelleyen baş belalari olarak görüyorsun. Bütün konularını biliyorum senin. Hatta eski konularina gayet olumlu gayet yapıcı ve anlayışlı yorumlar yaptim. Ama gercekten sende problem var..tatilde bile istemiyorsun onları..madem bu kadar özgür ruhlu kadinsin yapmayacaktin ikinciyi kardeşim..her konunda büyüğüne mizmiz diyip duruyorsun..belki sen ona nasil yaklasman gerektigini bilmiyorsun..surekli bir memnuniyetsizlik, surekli bir buyuseler de kurtulsam düşüncesi..offf hakkaten toparla kendini biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…