yine tatile gidiyorz ve ben ISTEMIYORUMM

Tamam çocuklarınızın güvenliği her şeyden önemli de sürekli gözümüzün önünde dursunlar mantığı bana saçma geliyor.
Çünkü tatildesiniz koca otelde çocukları kaçıracak halleri yok ya.
7yaşında bir çocuk biraz rahat bırakılmalı bence.
Otellerde çocuklara yönelik eğlenceler oluyor zaten bırakın yaşıtlarıyla takılsın birkaç saat arkadaş edinsin.
Çocuğu hiç rahat bırakmıyorsanız mızmız olması çok normal.
Küçük zaten sizinle takılır büyük de babasıyla.
Biraz rahat olun siz rahat olmadığınız için çocuklar da rahat olamıyordur.

Oğlum 16 aylık hem süt ve süt içeren herşeye hem de kırmızı ete alerjimiz var. Alerjisinden dolayı çoğu zaman huzursuz bir bebek. Benim tatile gitmem demek hem onun hemde benim yemek açısından çok büyük bir problem olur. Uykusuna çok sorunlu amaaaa keşke para izin durumları uygun olsa da gidebilsek. Düşünsene sürekli başımda mızmızlanan bir çocuk olmicak babasıyla herşeyi yapacaklar oyun yüzme herşeyiyle ilgilenir eşim. Biraz düzeni bozuluversin ne olur ki.. Ben orda rahatça oturucam temizlik yok yemek yapmak yok oh valla nekadar güzel olurdu valla şuan hayal ettim de mükemmel olurdu.bence de bukadar negatif olmayın akışına bırakın ya..geç uyusunlar biraz yada olduğunuz yerde iyi kötü bir ortam ayarlayın uyusunlar..akşamları da oh uyurlar sizde Eşinizle rahatça oturursunuz sohbet edersiniz iyi taraflarını düşünün ki iyi olsun

bigunmutlaka oğlum da 6 yaşında..3 yaşından beri öğlen uykusu uyumuyor.okul zamanı 10 gibi uyusa da tatilde rahat bırakıyorum,9 da uyumak nedir yahu..2 yaşında olan öğlen uyusun yanınıza gölgede yatsın ohh mis...siz de büyük kızla deniz havuz yapın..ya da küçüğün yanında kitap okuyun güneşlenin..babası da büyük kızla denize girsin...
büyük içn yemez içmez vs diyorosun hep..siz böyle davrandığınız için böyle kusura bakmayın ama..siz ne kadar rahat çocuklar o kadar rahat..dert etmeyi bırakın herşeyi, kendinize..yemezzse yemesin,birşey eksilmez 1 haftada..acıkırsa yer 6 yaşında neticede...
tatilin tadını çıakrın...çocukları da biraz serbest bırakın..

Siz önce sukretmeyi öğrenin. Tatil planları yapan esiniz var. Nasıl negatif bir kadın siniz. Tatilde odada bebek uyurken o manzara o balkon bile çok güzel değil mi? Fazla Yorum yapmadan susayimmm

Yanlis anlasilmis ben 9 da yatirmiyorum kendi aliskanligi cok uykuya duskun cogu zaman 8 de uyur sabaha kadar kalkmaz buyuk kizim..kucuge diyecek bisey yok cok mutlu cok uyumlu pozitif..ben rahat birakmaya dunden raziyim ama bunaltiyo kizim bi parka bi markete bile gitsek surekli gidelim bunaldim uykum var vs...hep bi miziklama evet suc benim olabilir sorunlu bi kadinim arti hem bedenen hem ruhen hastayim illaki yansiyor

7 yaşındaki çocuğunuz hala öğlen 2 saat uyuyor mu niye ki? benimde iki çocuğum var biri ağustosta 3 olacak biri 6 yaşında ne tatilimden ne gece çıkmamdan nede sosyal hayatımdan hiç birşey eksilmedi. Her yere beraber gidiyoruz. Uykusu gelen pusette uyur tatilde şezlongda uyur çocuk havuzuna yakın yerde otururuz büyük hiç çıkmaz zaten küçükte uyumuyorsa genelde sudadır. Gecede küçük arabasında uyur büyük sandalyede deniz kenarında yada herkes yorgunsa 10 da odaya.Bu kadar büyütüp şikayet edecek ne var anlamadım. Evinizdeykende çocuklar 9 da uyumuyor mu. Odada olsanız ne fark eder aç tv izle yada geç balkona al içeceğini kocanla sohpet et ne var ki bunu bu kadar büyütmekte. İlk çocuğumun 40'ı çıkmasıyla birlikte çanta gibi hep yanımda gezdirdim gittiğim hiç bir yerde de bana sıkıntı yaratmadı ikincsi zaten o ortama doğdu. Tek dikkat edilen şey yanıma gerekli ilaç vs yi alma çocuk dostu olması yemeklerinin çocuğa göre olması o kadar.

Ay ne guzel iste 7 yasindaki kiziniz kendi basinin caresine bakabilir oynar havuzda esinde ilgilenir
Kucugude sen oynatirsin o da 2 yasindaymis masallah
Yiyin icin iste ne guzel stres yapacak bisey goremedim esinizde ilgiliyse cocuklarla daha ne olsun yaaa

Negatif oldugum dogru hemde fazlasiyim sorun makinasiyim cunku yorgunum hastayim tum yilim hastane koselerinde gecti sadece 1 veya 2 gun olsun esimle kafa dinlemek istiyorum gece tek bir gun sorunsuz deliksiz uyumak istiyorum her aile gibi siradan kendimi kasmadan tek bir gune ragziyim ve biliyorumki kasildigim an tekrar edecek hastaligim ve ufacik gereksiz seyler yuzunden bir kac ayim gidecek hastanelerde bunlari istemiyorum sadece nefes almak istiyorum
Evet ailem var ama cocuklar ben hastanedeyken biraktigimda zorunlu durumlarda bile durmuyor kimse zaptedemiyor hastanede bile defalarca nerdesin gel diye araniyorum yuksunmuyorum onlar olmadan gidiyim geziyim demiyorum ki zaten icime oyle de sinmez sadece 2 gun esimle yalniz olmak istiyorum ama yok iste oyle bi luks
Hayir mutlu olsalar ben dert etmicem yorulmam gerilmem mihom degil bide ustune miziklayan aglayan denize havuza girmem diye bi kosede somurtan bi cocuga dil dokucem belki olup gidicem benim toparlamam lazim ama hok olmuyo yani

Tatili ben de çok severim.herseye bi cozum bulunur bence.çocukları uykular geldiği zaman sandalyede uyutuyorduk.çok yorulduklari için zaten zorlanmiyorlar.

Yani ben 2 yaşında kızımla tatile gitmek için neler vermezdim ama olmayınca olmuyor..
Bence tadını çıkarın , olumsuz yanlarını düşünmeyin ve bütün yükü üstünüze almayın..
Büyük 7 yaşında diyorsunuz , size yardım etmesini sağlayın.Sorumluluk duygusu gelişir.
Tadını çıkarmaya bakın

Her çocuk bir değil. Ablam da yeğenim çok küçükken tatile gitti eşiyle. Hem de ablam çok rahattır. Pimpirikli hiç değildir, eğlenmesine bakan biridir. Fakat tatile gittiğine pişman oldu. Çünkü yeğenim ta o zamanlarda çok huysuzdu. Hiç dinlenememiş tatilde. 40 derece sıcaktan bunalmış çocuk. Bezden dolayı bir de pişik olmuş deniz kenarında. yeğenime de ablama da zehir olmuştu. sonra yeğenimin ağlama krizleri..dışarıdayken kaç kez kusmuş. yanında ablam bir sürü kıyafet taşır. Ama yine de tam dinlenecekti diye morali bozulmuş. ki dediğim gibi Ablam gerçekten çok rahat biridir. pratik biridir. Şimdi büyümeden gitmiyor. Şanssızlık herhalde. Yani ben konu sahibine hak veriyorum, her çocuk kesinlikle ama kesinlikle bir değil.

Kendine hayatı zindan etmeye devam et sen canım. Otele gideceksin ev işi yok,çamaşır yok ütü yok dert ettiğin şeylere bak. Otur sezlongta kızların kova kürekle oynasın sen izle. Hep birlikte denize girin mis gibi. Çok karamsarsın kusura bakma. Alışmışsın herşeye kötü tarafından bakmaya. Sen böyle gergin ve huzursuz olduğun sürece uyumlu çocuklar bekleme.

biz seneye 3 çocukla tatil dusunuyoruz seni okyunca vazgeçicem nerdeyse konu sahibi :)
yaslari 8.5 -7 ve 2.5 olacak insallah :)
buyukler bile oynatirlar kuçugu oyun ablasina gerek yok :)

Gerçekten şaşırdım size, çok olumsuz bakıyorsunuz olaya daha doğrusu kendinizi olumsuza kurmuşsunuz. Bunu sizi suçlamak için söylemiyorum ama düşüncelerimizle çok alakası var. Tadını çıkarcam diye düşünseniz belki güzel geçebilirdi. Eşinizin tatile gitmek istemesinden daha doğal ne olabilir, insan tatile gitmeden deşarj olamıyor ve çalışmaya devam edecek enerjisi olmuyor.
Tatile gitmeden burnumuzdan gelecek diye düşünüyorsunuz ve hiç olayın keyfini çıkarmaya çalışmıyorsunuz. 7 yaşındaki hasta olmaz inşallah bu sefer o da çok eğlenir en kötü kumsalda kumla oynar. Çocukken bunu yapmak için yazı iple çekerdim. Öğlen sıcağında odaya kapanmanıza ne gerek var ki geçen sene gittiğimiz tatil yerinde çocuklar şezlongda mışıl mışıl uyuyorlardı. varsın akşam biraz odaya geç dönün sabah erken kalkacaksınız nasılsa çocuklardan dolayı :).

Bence siz kendi kendinize sorun yaratiyorsunuz cocuklariniz masalllah hic de kucuk degil. Ogle uykusunu disarida golgede miss gibi acik havada yapabilirler. Hele iki yasindaki bebek arabasinda bile uyur. Aksamlari 2 yasindakini yuruyus yaparken arabada uyutabilirsiniz 7 yasindakini birakin da tatilde 9 da uyumadin cocukcagiz. Siz yemek yerken cocuklarinizda sizinle masada oturup yemek yiyebilecwk yastalar. Sizinle havuza denize girebilecek yastalar. Kendi kendinize zehir etmeyin tatili bizde haftaya gidiyoruz 10 aylik kizimizla.

Çocuk dostu otellerden yana tercih yapın derim. Benim kızımda 4 yaşına girecek 2,5 ay sonra ve biz 11 aylıkken çıktık ilk tatilimize. Deniz temiz girilebilir olsun yeter diyerek bir otele gitmiştik Ayvalık'ta yemekleri sırayla yedik,uyku saatinde sırayla yanında durduk,plajda dahi emzirdim ,1 bavul mama ilaç vs taşidım yorucuydu ama iyi gelmişti. Geçen sene yine Ayvalık'a gittik ilk tatilimizde,baya sıkıldı çünkü çocuklara yönelik aktivite yoktu,2.tatilde Antalya tarafına gittik,mini disko,çocuk klubu,animasyon ,kaydırak derken bayıldı kızım ve eve dönmek istemedi. Bu sene yine geçen yıl gittiğimiz çocuk dostu bir otele rezervasyon yaptırdım. Eminim çok güzel vakit gecirebileceğimize. Otelde uyku odası,uyurken yanında durabilecek görevli dahi var. Hoş geçen sene gerekmemişti bu iki hizmet bize ama yinede iyi olabilir sizin durumunuzda.
Böyle bir yer bakmalısınız. Gün içerisinde oyalanacak aktivite olursa en azindan büyük kızınız için,babası onunla olur,siz ufakla ilgilenirsiniz,bir şekilde idare edersiniz çocuklarin sorumluluğunu bölüşerek.

Kötü enerji diye buna derim.

Çocuklu aileler için uygun sürüyle otel var.
Kızınız mızmızsa buradada mızmız nedeğişiyo ?
Geçen sene ikiz 1yaşında çocuklu aile vardı tatilde kadın annesinide getirmiş gündüz birlikte takklıyolardı .
Gece kızlar ananede onlar hop gece eğlenmesine.

Enılmadı yanınızda annenizide götürün sizde eğlenin

ben tanıyorum sizi artık,rahatsızlıklarınızı da biliyorum..çocuklarınıza yansıması da çok normal.ama diyorum ki siz pozitif olmaya çalışın tatilin tadını çıkarmaya çalışın,bu durumda kızınız da uyum gösterecektir.
uykusu mu geldi mesela,otelde illa ki çimler vardır,yatırın çimlere uyusun,örtün üstünü..küçük olan da pusette uyusun..siz de oturun eşinle,yiyin için sohbet muhabbet...
olmadı sandalye birleştirin,armut koltukta uyutun...madem uykuya düşkün bu kadar...çözüm var siz isteyin yeter ki...
o özendiğiniz insanlar rahat oldukça çocuklar da öyle alışıyorlar..kimse öyle doğmuyor..
daha tatile gitmeden de dert edinmeyin..motive olun mesela,tatil alışverişi yapın,moda girin,kızınızla yapın bunları,o da motive olur..deniz kum güneş her çocuk bayılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…