- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 34
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
zaten çocuklu tatiller dinlenmek için değil inanın:):)Her çocuk bir değil. Ablam da yeğenim çok küçükken tatile gitti eşiyle. Hem de ablam çok rahattır. Pimpirikli hiç değildir, eğlenmesine bakan biridir. Fakat tatile gittiğine pişman oldu. Çünkü yeğenim ta o zamanlarda çok huysuzdu. Hiç dinlenememiş tatilde. 40 derece sıcaktan bunalmış çocuk. Bezden dolayı bir de pişik olmuş deniz kenarında. yeğenime de ablama da zehir olmuştu. sonra yeğenimin ağlama krizleri..dışarıdayken kaç kez kusmuş. yanında ablam bir sürü kıyafet taşır. Ama yine de tam dinlenecekti diye morali bozulmuş. ki dediğim gibi Ablam gerçekten çok rahat biridir. pratik biridir. Şimdi büyümeden gitmiyor. Şanssızlık herhalde. Yani ben konu sahibine hak veriyorum, her çocuk kesinlikle ama kesinlikle bir değil.
Ya bir de şunu eklemek istiyorum geçen sene sürekli emziriyorum diye gitmek istememiş siniz. Emzirme önlüğü diye bir şey var sonuçta sürekli küçük bebeklerle kadınlar tatile gidiyor onlar nasıl gidiyor sizce. Az olumlu tarafından bakın hayatı kendinize zehir etmeyin. Ne güzel paranız var tatile gidebiliyorsunuz, ne güzel eşiniz pozitif eğlenmeyi seven bir insan demek ki.Gecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
Bu sene esim yine bin bir heves buldu bi yer tutturdu gideleim diye cok istekli .. Diyo ki gecen sene 10 gun cok oldu ondan bunaldi cocuklar bu sefer 5 gunluk yaptiriyim diyor suan kizlarim 2 ve 7 yasinda hiccc gonlum yok birlikte denize havuza nasil gircez herseyi sirayla mi yapcaz o bakcak ben yicem gircem olcak ismi ? Aksam benim iki kizimda 9 olmadan uyur aksam yuruyus filanda yok 9 dedinmi odaya kapancaz oglen sicaginda 2 saat uyurlar bide o zaman baslarinda odaya gircez sonra adi tatil olacak evet kabul ediyorum ben biraz sorun makinesi olabilir ama bu sekilde gitmek anlamsiz esim de cok bunaldi hakli gitmek istiyo ne deyim ben gelmicem arkadaslarinla git mi deyim bi nevi mecbur hissediyorum tek tesellim bu sefer 5 gunde kurtulcaz sıkıcaz disimizi
Her insanın,çocukların senin ve de eşinin tatile ihtiyacı var.Ama sen gerçekten herşeyi sorun yapmışsın.Gecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
Bu sene esim yine bin bir heves buldu bi yer tutturdu gideleim diye cok istekli .. Diyo ki gecen sene 10 gun cok oldu ondan bunaldi cocuklar bu sefer 5 gunluk yaptiriyim diyor suan kizlarim 2 ve 7 yasinda hiccc gonlum yok birlikte denize havuza nasil gircez herseyi sirayla mi yapcaz o bakcak ben yicem gircem olcak ismi ? Aksam benim iki kizimda 9 olmadan uyur aksam yuruyus filanda yok 9 dedinmi odaya kapancaz oglen sicaginda 2 saat uyurlar bide o zaman baslarinda odaya gircez sonra adi tatil olacak evet kabul ediyorum ben biraz sorun makinesi olabilir ama bu sekilde gitmek anlamsiz esim de cok bunaldi hakli gitmek istiyo ne deyim ben gelmicem arkadaslarinla git mi deyim bi nevi mecbur hissediyorum tek tesellim bu sefer 5 gunde kurtulcaz sıkıcaz disimizi
AyneeeeenNiye odaya kapanıyosun öğlenleri? Şezlonga altına havlu ser üstüne çarşaf ört. Yukarı da şemsiye çek büyük olan yatsın. Küçüğü de bebek arabasına koy. Orda uyusun. Herşeyi dert etme. Tatilin keyfini çıkar.
AyneeeeeeenHer insanın,çocukların senin ve de eşinin tatile ihtiyacı var.Ama sen gerçekten herşeyi sorun yapmışsın.
Çokta güzel birlikte havuza denize girilebilir.Ounlar oynanabilir.Otellerin animasyonları var,turları var onlara katılabilirsiniz.Şu an iklim olarak her yer sıcak.Bu sıcaklarda gidilebilecek en iyi yer deniz tatili.
Orada arkadaş edinebilirler.Deniz suyu vücuda iyi gelir.Tatil çocuklara çok iyi gelir.Oyalanırlar.Akşam çocuklar odada uyurken 1 saat otel çevresinde yürüyüş yapılabilir.AYalnız bırakamam diyorsan kşam 9 da yatmaları da gerekmiyor.10 da -11 de yatsınlar.Birlikte dondurma yemeğe gidebilirsiniz.Önemli olan çocukların ilgisini çekmek oyalamak.Onlar da alışmalı tatil kavramına.
Yanlis anlasilmis ben 9 da yatirmiyorum kendi aliskanligi cok uykuya duskun cogu zaman 8 de uyur sabaha kadar kalkmaz buyuk kizim..kucuge diyecek bisey yok cok mutlu cok uyumlu pozitif..ben rahat birakmaya dunden raziyim ama bunaltiyo kizim bi parka bi markete bile gitsek surekli gidelim bunaldim uykum var vs...hep bi miziklama evet suc benim olabilir sorunlu bi kadinim arti hem bedenen hem ruhen hastayim illaki yansiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?