yine tatile gidiyorz ve ben ISTEMIYORUMM

Evinizde oturacağınıza tatile gidersiniz daha iyi. Çok sıcak olan yerlere gitmeyin ege Marmara bölgelerini seçin öğlen uykularında odasına çıkarmanıza gerek şezlongta uyurlar. Valla yabancılar hep çocuklarıyla geliyorlar çok güzel de tatil yapıyorlar alıştırmakla alakalı siz rahat olun onlarda olurlar deniz oyuncakları kolluklar alın denizde oynasınlar.

zaten çocuklu tatiller dinlenmek için değil inanın:):)
sadece değişiklik hareket,deniz kum güneş farklı ortam için falan..
mesela ilk tatilimizde yazlıktaydık,oğlum 8 aylıktı,maalesef kolikti..akşamları da arkadaşlarımızla bi yerlere giderdik.site yakınında falan tabi.oğlumu uyutup aşağı inerdim,kv vardı yanında..benden başkası da uyutup susturamazdı..bazen daha asansörden inmeden tekrar yukarı çıkardım..ama inatla uyutup yarım saat de olsa aşağıda ark. eşim falan otururdum:)
hani demem o ki pozitif olmak lazım..:)

Ya bir de şunu eklemek istiyorum geçen sene sürekli emziriyorum diye gitmek istememiş siniz. Emzirme önlüğü diye bir şey var sonuçta sürekli küçük bebeklerle kadınlar tatile gidiyor onlar nasıl gidiyor sizce. Az olumlu tarafından bakın hayatı kendinize zehir etmeyin. Ne güzel paranız var tatile gidebiliyorsunuz, ne güzel eşiniz pozitif eğlenmeyi seven bir insan demek ki.

Niye bu kadar yuklendiniz anlamadim koy kovanin kureginbasina keyfibe bak diyorsunuz ama her cocuk bir degil,arti emen ve alti degisen,uyku vakitleri belli olan cocukla gitmek gercekten zor otele gitmedim hic devremulk gitmistik ha uyandi emzir,ha altini degis aha uykusu geldi ay dustu kafadini vurdu ki sicaktan bunalmayi saymiyorum kisacasi konu shibi benimde 6 yasin da ve 20 aylik iki oglum var hic niyetlenmem tatile fln burnumdan gelecegine otururum evdeki duzenimle enaxibdan paraya yazik olmaz

Kuzenim 3 yaşındaki çocuğu annesine bırakıp gitmişti belki emzirmiyorsanız yapabilirsinz

Konu sahibi yanlış hatırlamiyorsam bir tatil konunuz daha vardı anne/kayınvalide gelecek yanımızda demiştiniz o zaman bile istememiştiniz diye aklımda kalmış. Onu bile çözüm olarak görmemiştiniz.
Bakın evdede olsanız,dünyanın diğer ucuna da gitseniz kızınızın karakteri değişmeyecek,tatilde olmanızın tek avantaji yemek,temizlik,camaşır vb sorumluluklarınız olmayacak. Eşinizle anlaşın,büyük kızınızla o ilgilensin,ama herşeyiyle. Bu şartla kabul edin. Uykusu mu geldi,alsın götürsün odaya,acıktı mı yemeğe götürsün. Sizde minikle takılın. Stresiniz az olur. Sizin ozel bir durumunuz vardı yanlış hatırlamadıysam bu sebeple öneriyorum bunu. Akşam çıkmak istediğinizde otelin bakıcısı yada uyku odası varsa orada uyutun çocukları 2 saat gidin eşinizle. Kendinize bu kadar negatif enerji yüklemeyin. Kötü olacak,o olacak,bu olacak diye. Hiç belli olmaz. Iyi düşünüp pozitif olun,öyle yaklaşın, belkide çok iyi vakit gećirebilirsiniz.

Gecen yaz Bodrum Rixos premiumdaydim orda hic animasyon animator vs yoktu buna ragmen cocuklu aileler cok rahat gozukuyordu. Yemeklerde falan masalarin aralarinda dolasiyorlardi. Tatil boyunca hic aglama sesi duymadim sanirim cuceler mutlu biz mutlu idik

Ben 2 yasindaki oglumla gecen ay gittim tatile.pek bir sorunda yasamadim.ama bir cift vardi tanistigimiz.1 yasinda ve 4 yasinda kizlari ile bizden rahat tatil yaptilar.oglende pusette sahilde uyuttu bayan bebegini ve buyuk kizi ile bu arada yuzuyordu.eside cok yardim ediyordu.benim oglum fazla hareketli olunca biraz kosturmak zor oldu pesinden sadece.degisiklik iyidir.biraz pozitif bakin olaya.zaten cocuklariniz buyumus artik.2 yasindaki bir cocukta tatilde 9 da degilde 10 da yatsin.1 saat bi dolasin.birsey olmaz bir hafta gec yatmakla.benim oglum tatilde 11 de zor uyuyordu.gece gezmeye bayilmisti.

Her insanın,çocukların senin ve de eşinin tatile ihtiyacı var.Ama sen gerçekten herşeyi sorun yapmışsın.
Çokta güzel birlikte havuza denize girilebilir.Ounlar oynanabilir.Otellerin animasyonları var,turları var onlara katılabilirsiniz.Şu an iklim olarak her yer sıcak.Bu sıcaklarda gidilebilecek en iyi yer deniz tatili.
Orada arkadaş edinebilirler.Deniz suyu vücuda iyi gelir.Tatil çocuklara çok iyi gelir.Oyalanırlar.Akşam çocuklar odada uyurken 1 saat otel çevresinde yürüyüş yapılabilir.AYalnız bırakamam diyorsan kşam 9 da yatmaları da gerekmiyor.10 da -11 de yatsınlar.Birlikte dondurma yemeğe gidebilirsiniz.Önemli olan çocukların ilgisini çekmek oyalamak.Onlar da alışmalı tatil kavramına.

Ayneeeeeeen

İşte neden girmek istemiyor

Onu bulun gerekirse başka çocukların tatil anılarını okuyun vs internetten

Kimse tatilde çok uzun zaman geçiremiyor ama alışıp bir sonraki sene de istiyorlar

Bu sene denize gitmiyoruz desek çok bozulur oğlum mesela

Taşla oynar kumla oynar

Zaten öğlen sıcağında plaj bana göre değil 11-15 arası gitmeyiz denize isteyen uyusun o arada

Arkadaş vs olursa uykusu gelmez gelirse de odada uyur yani hatta siz arkadaş bulursanız eşiniz uyutur siz oturursunuz vs

Bir de her şey rutinde olmak zorunda değil

Öğlen gezmeye gittik oğlum 3 yaşında idi dönüşte uyudu

Yatırdık yemek saatinde ancak uyandı yıkayıp dışarı çıkmadın dedim yedik içtik yatmadan önce yıkayacaktım

Oturuyorduk yıkayıp geleyim çocuğu dedim nasıl bu kadar saat tuzlu durdu vs diye şok oldu insanlar

Rahat olmak çözer

Ne olacak ki mesela biz tuzlu kalsak da bir şey olmuyor bazısı yanıyormuş o zaman da plajdaki su duş yeter

Ben olsam 4 çocuğum bile olsa giderdim bırak oynasınlar kumla gündüz akşamda diskoya gitmeyiver çocuklada pekala yürünür gezilir dışarda beraber girilir denize çocukla bütün keyifli çocukların bayıldığı şeyleri resmen olumsuz kötü negatif anlatmışın yaaaaa

Çocuklu halleri kabullenmek lazım çocuk olmadan önce ve sonrası.. Benimde çocuğum var beyin olarak çocuklu kadın moduna girdim beklentilerim başka oldu artık çocuğum iyi olsun onun keyfi yerinde olsun bende iyi oluyorum. Akşam 9 dan sonra eşimle sarılıp tv izlemek beraber bişeyler atıştırmak günün yorgunluğunu atmak yatana kadar bana yetiyor mesela gündüz evladımla akşam eşimle takılıyorum. Ve hiç çocuksuz kuyruksuz başbaşa takılalım gezelim tozalım eski hayatımı özledim kafasına girmedim. Çevremde var öyle bunalıma giripte eşiyle kavga edip seni istemiyorum boşanıcam al çocuğunuda gtüne sok sen bak diyeni.

Siz abartıyorsunuz , geçen sene tatile gittiğim otelde 4 çocuklu bir aile vardı gayette mutlu ve keyiflilerdi siz kendinize dert arıyorsunuz. Millet tatile gitmek için fırsat kollar sizin elinizde fırsat varken söyleniyorsunuz.

Konuyla alakasız olabilir.
Her çocuğun karakteri farklıdır tabii ama bu yaşta ki çocuğun bu kadar uykuyu çok sevmesi,markete gittiğinde bile uykum var ,bunaldım demesi normal gelmedi bana.
Kızınız size hareketleriyle,sözleriyle bazı mesajlar veriyor.
Kan tahlili yaptırın.Psikologa götürün bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…