- Konu Sahibi bigunmutlaka
Yaa bu kadar dert etmemin sebebi biz oyle cocuklariyla birlikte cilginca eglenip keyfini cikaran ailelerden olamadik cok imreniyorum kucuk 2 yasinda o cok pozitif yer icer gezer denize girer ama buyuk basli basina sorun denize girmez gezmez yemez surekli bi mizlama bunaltma..
Gitcegimiz yerin cocuk klubu var ama esimde yanimizdan ayirmaz ici rahat etmedigi icin..babamiz fazla pimpirikli kendi annesine bile birakmaz cocuklari illa gozumun onunde olacak der bende diyorum ki 5 gun denize gitmektense gitmeyelim 1~2 gun basbasa gidelim diyorum ama ki kucuk bana bagimli ozel durumlarda bile cok sık gormedigi icin hiiiicc kimsede yarim saat bile durmaz biz ne zaman basbasa kalcaz oyle 5 gun zaten icime sinmez birakmam ama 1 gun bile biz basbasa olamicazmi yaaa
ben de olmadım öyle çocuğu bırakıp eğlenen birisi ama oğlum 1 yaşından beri her yaz tatildeyiz
tek doğduğu sene gidemedim
7 yaşındaki koca kız zaten
benimki 5 yaşında iken geçen sene hiç sorun yaşamadık
onun sorumluluğu eşinde olacak
sen tek küçük ile ilgileneceksin
akşam 9 da odaya geldik ne var bunda mesela
zaten çocuk yokken de 10 da geliyorduk
bir gece de oğlum şezlongda yıldızların altında uyudu
sabah zaten erken kalkılıp kahvaltıya kadar deniz sonra kahvaltı
sıcak saatte de oda uyuyan uyur uyumayan kitap okur
öğlen uyuyan çocuk nimet zira sıcakta sıkılmıyor işte tepende bızıklamıyor uyuyor
sonra atıştırmalık ve deniz
dönüşte banyo faslı biraz zor olabilir ama çok ayrıntılı yıkanılmıyor zaten
akşam yemeği yedirilecek uyunacak oldu biti
açıkçası ev daha zor bir de evde yemeği sen yapıyorsun bulaşığı sen yıkıyorsun çamaşır vs yıkıyorsun
tatilde bunları bari yapmıyorsun
bir de kızlar büyümüş neden nöbetleşe yapasınız ki bir şeyleri
hep beraber denize hep beraber yemeğe
kum oynamak isterler biriniz orada takılır biriniz açılır vs