- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Bnmde derdım bnmkı gıtmek istemıo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmde derdım bnmkı gıtmek istemıo
Bizde şuan tatildeyiz canım benim eşimde aynı seninkisi gibi ama biz 5gun kalıyoruz tam ideal oluyo korkma yani bnmde 2bucuk yasnda oğlum var tanı eski özgür zamanlar gbi olmuyo ama yinede bi değişiklik iyi oluyoGecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
Bu sene esim yine bin bir heves buldu bi yer tutturdu gideleim diye cok istekli .. Diyo ki gecen sene 10 gun cok oldu ondan bunaldi cocuklar bu sefer 5 gunluk yaptiriyim diyor suan kizlarim 2 ve 7 yasinda hiccc gonlum yok birlikte denize havuza nasil gircez herseyi sirayla mi yapcaz o bakcak ben yicem gircem olcak ismi ? Aksam benim iki kizimda 9 olmadan uyur aksam yuruyus filanda yok 9 dedinmi odaya kapancaz oglen sicaginda 2 saat uyurlar bide o zaman baslarinda odaya gircez sonra adi tatil olacak evet kabul ediyorum ben biraz sorun makinesi olabilir ama bu sekilde gitmek anlamsiz esim de cok bunaldi hakli gitmek istiyo ne deyim ben gelmicem arkadaslarinla git mi deyim bi nevi mecbur hissediyorum tek tesellim bu sefer 5 gunde kurtulcaz sıkıcaz disimizi
Fark ediyorum surekli gittigimiz kurum doktorumuz var ayrica pedagogada uzunca bi sure gittik ben yokken baska biri sanki iki ayri insan oluyor mesela suan bahcede oynuyor yukardan sarki seslerini duyuyorum guluyor sarki soyluyor mutlu onu bu hale getiren sorunlu bi annesi ve o yine cok cok olgun
bır baskasına bıraksanız çocukları en azından 2 yaşındakını sıcak ona ıyı gelmez zaten.7 yaşındakını goturunGecen sene tatile gitmek istemiyorum diye konu acmistim endiselerim vardi iki kizim var biri hunuz 1 yadinda digeri 6 yasindaydi gecen sene ve ben durmazlar burnumuzdan gelir arti surekli emziriyorum gitmeyelim dedim esim tam tatil deniz asigi..bende cok cok severim o ayrida cocuklarla rezil olmaktan oteye gitmiyo derken kiramadim bide gitmis 10 gunluk reservasyin yaptirmis sonuc buyuk kizim hastalandi 6 yasinda olan surekli odada yatti kucuk 1 yasindaydi sicaklardan bunalim surekli agladi o 10 gunun 2 gunu tatil yaptik 8 gunu bitsin diye gun saydik zehir oldu ve karar verdim aslaaa cocuklar buyumeden gitmem diye..
Bu sene esim yine bin bir heves buldu bi yer tutturdu gideleim diye cok istekli .. Diyo ki gecen sene 10 gun cok oldu ondan bunaldi cocuklar bu sefer 5 gunluk yaptiriyim diyor suan kizlarim 2 ve 7 yasinda hiccc gonlum yok birlikte denize havuza nasil gircez herseyi sirayla mi yapcaz o bakcak ben yicem gircem olcak ismi ? Aksam benim iki kizimda 9 olmadan uyur aksam yuruyus filanda yok 9 dedinmi odaya kapancaz oglen sicaginda 2 saat uyurlar bide o zaman baslarinda odaya gircez sonra adi tatil olacak evet kabul ediyorum ben biraz sorun makinesi olabilir ama bu sekilde gitmek anlamsiz esim de cok bunaldi hakli gitmek istiyo ne deyim ben gelmicem arkadaslarinla git mi deyim bi nevi mecbur hissediyorum tek tesellim bu sefer 5 gunde kurtulcaz sıkıcaz disimizi
Iste bu dogru..oda her cocuk kadar masum tek sucu annesinin ben olmam..butun ofkem kizginligim hircinligim hep kendime aslinda..sonuna kadar haklisin dogru bi yorum olmus keske yapacak bisey olsada farkli yaklasmayi farkli bakmayi kendimi degistirmeyi basarabilsem kendimi cok iyi taniyorum hayatimda ki herkes ama istinasiz herkesi mutsuz etmek disinda vasfim yok evet buda cok dogru ama gitcek herseyi birakacak cesaretimde yokBuyuk kiz anlattigina gore hik demis burnundan dusmus ...
Boyle memnuniyetsiz bir anneden ne ogrenecekti cocuk ?
Armut dibine duser
Kizina bak kendini gor
Senin eserin Cunku![]()
Iste bu dogru..oda her cocuk kadar masum tek sucu annesinin ben olmam..butun ofkem kizginligim hircinligim hep kendime aslinda..sonuna kadar haklisin dogru bi yorum olmus keske yapacak bisey olsada farkli yaklasmayi farkli bakmayi kendimi degistirmeyi basarabilsem kendimi cok iyi taniyorum hayatimda ki herkes ama istinasiz herkesi mutsuz etmek disinda vasfim yok evet buda cok dogru ama gitcek herseyi birakacak cesaretimde yok
Bunu yapmasan artık...Iste bu dogru..oda her cocuk kadar masum tek sucu annesinin ben olmam..butun ofkem kizginligim hircinligim hep kendime aslinda..sonuna kadar haklisin dogru bi yorum olmus keske yapacak bisey olsada farkli yaklasmayi farkli bakmayi kendimi degistirmeyi basarabilsem kendimi cok iyi taniyorum hayatimda ki herkes ama istinasiz herkesi mutsuz etmek disinda vasfim yok evet buda cok dogru ama gitcek herseyi birakacak cesaretimde yok
Annem cok destekcim oldu oyle cok doktor degistirdik ki en iyi doktorlari buldu uzun sureli gittik tum emekli ikramiyesini tukketti yok tumordu yok psikolojik rahatsizliklardi tok takintilarimdi yedim bitirdim herkesi ayri ayri.. Aslinda hastaliklarida ben cagirdim hani bu bi gercek ki kendi kendimi ruh hastasi ettim evlendikten sonra hayatimi kabullenip alisamadim o esnada hemen cocugum oldu yine yapamadim ayrildim bosandik sonra yine baktim biseyler eskisi gibi olmuyor bi cocugum var tekrar 1 ay icinde baristik evlendik buyuk kizim sayemizde cok sorunlar yasadi yani cok normal verdigi tepkiler kucuge gelince suan 2 yasinda surekli gulen asiri mutlu bi cocuk sutten kesince cildirdi huyu degisti demistim oda duzeldi herseyi yer herkesle uyumlu gozlerinin ici guluyor aksama kadar surekli sarilir oper kokumu icine ceker anneemm der ama simdilik boyle kormuyorum onlara faydali guclu ayaklari yere basan bi anne degilim olacagim da supheli onlarin hakkinda bari hayirlisini versin allahYapmayın bunu kendinize,biraz eski konuları
okudum.kendinize çok haksızlık ediyorsunuz.
Bazı özeliklerinizden memnun olmayabilirsiniz.değişmek sizin elinizde,bunları değiştirmek için çabalayın,kendiniz halledemediğinizde bi uzmana gidin,bence psikolog olsun bu durumda.araştırın,iyi işinin ehli biri olsun,başarılı bi terapiyle neler neler çözülüyor.
Şöyle düşünün bi de , çocuklarınız daha çöm küçük,bugüne kadar istediğiniz yönde onlarlar iletişim kuramamış olabilirsiniz ama önünüzde daha yıllar var. Bundan sonrası için,her şeyin daha güzel olması için çabalayabilirsiniz.
Annem cok destekcim oldu oyle cok doktor degistirdik ki en iyi doktorlari buldu uzun sureli gittik tum emekli ikramiyesini tukketti yok tumordu yok psikolojik rahatsizliklardi tok takintilarimdi yedim bitirdim herkesi ayri ayri.. Aslinda hastaliklarida ben cagirdim hani bu bi gercek ki kendi kendimi ruh hastasi ettim evlendikten sonra hayatimi kabullenip alisamadim o esnada hemen cocugum oldu yine yapamadim ayrildim bosandik sonra yine baktim biseyler eskisi gibi olmuyor bi cocugum var tekrar 1 ay icinde baristik evlendik buyuk kizim sayemizde cok sorunlar yasadi yani cok normal verdigi tepkiler kucuge gelince suan 2 yasinda surekli gulen asiri mutlu bi cocuk sutten kesince cildirdi huyu degisti demistim oda duzeldi herseyi yer herkesle uyumlu gozlerinin ici guluyor aksama kadar surekli sarilir oper kokumu icine ceker anneemm der ama simdilik boyle kormuyorum onlara faydali guclu ayaklari yere basan bi anne degilim olacagim da supheli onlarin hakkinda bari hayirlisini versin allah
Tesekkur ederim iyi olmayi bende istiyorum cunku sadece kendimden sorumlu degilim cani gonulden istedigim tek sey cocuklarim mutlu olsun e onun icinde benim mutlu olmam lazimmis mutlu anne mutlu cocuklarmis ama bu zor iste mutlu olcagima inancim yok cunkuUzun süreli tedavi derken ne kadar mesela?
Psikolojik rahatsızlıklar yıllar boyunca tedavi edilmesi gereken durumlar oluyor,ki psikatristler arasında terapi yönetimini uygulayan çok az doktor var.
Bu yüzden pskilog dedim,gerekli gördüğünde psikiyatriste yönlendire de bilir.terapiyi/doktor tedavisini ömür boyu da devam ettirmek zorunda da olabilirsiniz,her ay gitmeseniz bile üç ayda bir gidebilirsiniz.
Elbette ayakları yere basan güçlü bir anne olabilirsiniz,neden olmasın?
Yanlışların,hataların farkındasınız tek bir şey kaldı;Nasıl çözüleceğini bulmak.
Psikolojik rahatsızlıklar zordur,tedavi edilmesi elzem.çevrenizde destekçi insanlar da varmış ne güzel.bence artık yepyeni bi sayfa açın.yepyeni bi uzman bulun,sabredin,vazgeçmeyin.
Bolca dua edeceğim size,unutmayın başabilirsiniz,başaracaksınız
Kendinizi kandırın ilk başlarda,her gün diyin ki "Mutlu bir kadın,Mutlu bir anne olacağım.önce kendim için sonra çocuklarım için ." Her sabah her akşam aynanın karşısında sesli bir şekilde söyleyin.Tesekkur ederim iyi olmayi bende istiyorum cunku sadece kendimden sorumlu degilim cani gonulden istedigim tek sey cocuklarim mutlu olsun e onun icinde benim mutlu olmam lazimmis mutlu anne mutlu cocuklarmis ama bu zor iste mutlu olcagima inancim yok cunku