Yıldönümünüzün unutulmasına kızmanızı anlarım da aydönümü kutlamak zor olsa gerek..
Beklentilerinizi azaltmanızı tavsiye ederim..
Yıldönümünüzün unutulmasına kızmanızı anlarım da aydönümü kutlamak zor olsa gerek..
Beklentilerinizi azaltmanızı tavsiye ederim..
tavsiyem sana değil erkek arkadaşına olucak bence seninle düzgünce konuşup her ay dönümünü hatırlayamayacağını anlatsın yada senden ayrılsın çünkü 10 sene sonra bugün 522. ayımız canım kutlu olsun diyemez herhalde sıkıcı ve gereksiz bi iş bu kadar takıntılı olursan hep mutsuz olursun
İlla ki 10 yıllık evli olmanıza gerek yok ki. İnan bende senin gibiydim ve sadece kendini yıprattığınla kalıyorsun hiç bir zaman değişmiyorlar bırak ay dönümlerini unutsun, yıl dönümlerini unutursa sorun çıkartırsın. Bi ay dönümü unuttu diye tartışma çıkmaz. Ki evli olsan ztn aydönümüne fln bakmazsın. Deve de kulak misali. 5 aylık evliyim çok şükür beklentilerimi azalttım baktım daha da mutluyum. Bence sende öyle yapmalısın.
çlok teşekkürler cnm... galiba bende azaltmalıyım beklentilerimi
ama biz 10 senelik karı koca değilizki, tabiki ayları kutlicaz :26: zaten beklentim bi kuru msj
ben unuttuğumda oda bana alınmıştı:26: en iyisi biz çift olarak bi psikoloğa görünelim çok garibiz galiba
Kesinlikle inan bak herşey çok güzel olacak. Erkekleri sıkmayacaksın boğmayacaksın şunu yapmadın bunu yapmadın gibi tamam askım sen bilirsin dediğin zmn seninde değerin artıyor onun gözünde sen onun için tolerans gösterince oda aynı şeyi senin için yapıyor.
10 senelik evlilikle ne alakası var onu anlamadım..
İlişkinizi daha sağlam temellere oturtun diye kuru ya da yaş mesaj beklemeyin aydönümlerinde demek istedim. İnsanları çok fazla sıkmak iyi değildir,soğutmayın kendinizden ufacık meseleler için diye.. Çocukça davranmanın bir anlamı yok bana göre
Yine de siz bilirsiniz..
tşkler cnm... ozaman msj atmiciam bugün, neden unuttun diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?