yine üzgünüm :(

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Kizlar hamileler yardim edin adet öncesi sivilcelerim cikti yinemi hamile deyilim sivilceler cikinca illaki adetmi oluyoruz.adet sivilcelwri cikipta hamile olanlariniz varsa banada bi el atin.

Kizlar bi cvp yazin yaa amaa

Canım sivilcelerin çıktı diye hamile değilsin anlamına gelmez ama belliki çok sıkıntı stres yapıyorsun böyle yaparsan senin için iyi olmaz sen şimdide yüzünde çıkan sivilceler e takarsan işin zor canım hiç kafaya takmayacaksn . . oluruna bırak inan hep stresden olmuyor zaten ;(

Zaten ondan oyle.
Tmm diyorum takmiycam diyorum adet tarihim gelince basliyorum gun sayiyorum.yada sali test yapcam adete 3gun kaliyo varsa illa cikar zaten.
Bunu kendime engel olamiyorum elimde deyil inanki napicam bilmiyorum gunluk hayatimdada zaten herseyi kafaya takan bi insanim kaldiki bu stresli bi durumken ee iste gelde onu bana anlat off..

Kafanı dağıtacak biseyler le uğraşsan olacağı varsa da olmaz böyle takarsan

İste ev isleri elisi tv sadece yapabilicegim bunlar..

Bende farkindayim biliyorum hepsini burdan neler neler ögreniyoruz hepimiz ama keske elimde olsa keske..

Elinde zaten biraz rahat olmaya çalış yaşadığın anın tadını çıkar gez dolaş bu fikri at kafandan stres bu işin düşmanı

Ahh ahh karbeyazcimm bunu herkez diyo ama hele eltim neler dedide yine yapamiyorum antidepresanami baslasam yine bilemiyorum oda kotu yapiyo beni uyuyamiyorum panik atak var bende bide herseyi olur olmadik herseyi takiyorum kafama..

Bende adetkende hamile kaldigimda da sivilce çıktı herşeyi kafaya takmayin vakti zamanı oldu mu içinize doğuyor zaten hamile olduğunuz takma bu kadar kafaya yanlış hatırlamıyorsam senin bir çocuğun vardı dimi canım yanlissa affet

Bende çok üzgünüm yine hayal kırıklığı ve yyine adet oldum ağlamak istiyorum

Evet
var dogruda ilk kocamdan var oda babasinda kaliyor zaten evladima hasretim tmn arada grüyorum ama her gun agliyorum evlat hasretinden.
Simdiki eşimden olmuycak diye korkuyorum o yuzden kafaya takiyorum...

Meryem suresini bol oku kuzum ben kocama keçi boynuzu pekmezi yedirttim her sabah benim de bir kimyasalim oldu korku ile kendim de her sabah yaş incir yedim stres yapma bol dua et iki yavruna da kavusursun inşallah

Meryem suresini bol oku kuzum ben kocama keçi boynuzu pekmezi yedirttim her sabah benim de bir kimyasalim oldu korku ile kendim de her sabah yaş incir yedim stres yapma bol dua et iki yavruna da kavusursun inşallah
Amin canim allah razi olsun senden.
Keci boynuzu devamli yiyo zaten folik asidi 4aydir kullaniyorum oda baya kilo yapti biraktim iki gundur icmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…