Yusra91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2016 1.019 393 43 16 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehna67 #21 Zehna67 .!.: Amin canim allah razi olsun senden. Keci boynuzu devamli yiyo zaten folik asidi 4aydir kullaniyorum oda baya kilo yapti biraktim iki gundur icmiyorum.. Genişletmek için tıkla... Bizde yeni başladık keçiboynuzu na inşallah önümüzdeki aya ise yarar artık
Zehna67 .!.: Amin canim allah razi olsun senden. Keci boynuzu devamli yiyo zaten folik asidi 4aydir kullaniyorum oda baya kilo yapti biraktim iki gundur icmiyorum.. Genişletmek için tıkla... Bizde yeni başladık keçiboynuzu na inşallah önümüzdeki aya ise yarar artık
Zehna67 sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin) Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2016 1.186 768 43 16 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehna67 #22 Yusra91 .!.: Bizde yeni başladık keçiboynuzu na inşallah önümüzdeki aya ise yarar artık Genişletmek için tıkla... Yariyor sanirim bklm bu ay hamilemiyim sali sabahi test yapcam 3gun kaliyor ozamn..
Yusra91 .!.: Bizde yeni başladık keçiboynuzu na inşallah önümüzdeki aya ise yarar artık Genişletmek için tıkla... Yariyor sanirim bklm bu ay hamilemiyim sali sabahi test yapcam 3gun kaliyor ozamn..
deleverge Çok şükür, bin şükür Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2012 156 79 98 16 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehna67 #23 Zehna67 .!.: Kizlar hamileler yardim edin adet öncesi sivilcelerim cikti yinemi hamile deyilim sivilceler cikinca illaki adetmi oluyoruz.adet sivilcelwri cikipta hamile olanlariniz varsa banada bi el atin. Genişletmek için tıkla... Benim normalde hiç sivilcem çıkmazdı hamilelikte çıkmaya başladı..
Zehna67 .!.: Kizlar hamileler yardim edin adet öncesi sivilcelerim cikti yinemi hamile deyilim sivilceler cikinca illaki adetmi oluyoruz.adet sivilcelwri cikipta hamile olanlariniz varsa banada bi el atin. Genişletmek için tıkla... Benim normalde hiç sivilcem çıkmazdı hamilelikte çıkmaya başladı..
Zehna67 sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin) Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2016 1.186 768 43 16 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehna67 #24 Her yerim sivi deleverge .!.: Benim normalde hiç sivilcem çıkmazdı hamilelikte çıkmaya başladı.. Genişletmek için tıkla... lce dolmuş bide akintim su gibi geliyo ilk defa bklm sali sabahina kadar sabredicem inş..
Her yerim sivi deleverge .!.: Benim normalde hiç sivilcem çıkmazdı hamilelikte çıkmaya başladı.. Genişletmek için tıkla... lce dolmuş bide akintim su gibi geliyo ilk defa bklm sali sabahina kadar sabredicem inş..
deleverge Çok şükür, bin şükür Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2012 156 79 98 17 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehna67 #25 Zehna67 .!.: Her yerim sivi lce dolmuş bide akintim su gibi geliyo ilk defa bklm sali sabahina kadar sabredicem inş.. Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne göre versin inşallah. İsteyen herkesede nasip etsin.
Zehna67 .!.: Her yerim sivi lce dolmuş bide akintim su gibi geliyo ilk defa bklm sali sabahina kadar sabredicem inş.. Genişletmek için tıkla... Allah gönlüne göre versin inşallah. İsteyen herkesede nasip etsin.
Zehna67 sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin) Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2016 1.186 768 43 17 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehna67 #26 deleverge .!.: Allah gönlüne göre versin inşallah. İsteyen herkesede nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Sagol canim allah razi olsun.. İnsallah olurr..
deleverge .!.: Allah gönlüne göre versin inşallah. İsteyen herkesede nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Sagol canim allah razi olsun.. İnsallah olurr..
deleverge Çok şükür, bin şükür Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2012 156 79 98 17 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zehna67 #27 Zehna67 .!.: Sagol canim allah razi olsun.. İnsallah olurr.. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım hayırlısıyla olsun
Zehna67 .!.: Sagol canim allah razi olsun.. İnsallah olurr.. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım hayırlısıyla olsun