Yine video sorunu.

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
https://www.facebook.com/
Nişanlınız facebookta şu videoyu beğense ne düşünürsünüz?Arkadaşı paylaşmış oda beğenmiş,bu video güya komikmiş kadın ışıkta beklemeyi eğlenceli hale getirdiği için beğenmiş ne var bundaymış sizcede öylemi fikirlerinizi almak için geldim,yaklaşık 5 saattir aralıksız tartışıyoruz şu video yüzünden..

Nisanli konularin gercekten gına getirdi artik, kusura bakma da.. Yani hayatini inanilmaz endekslemissin, her adimi dert olmus.. (eski konulara dayanarak soyluyorum)
Genelde de her seyi büyüten sensin; anlattiklarindan yola cikarak..
Videoda kavga cikaracak bisey goremedim.. Hani hosuna gitmeyebilir tamam da, kiskanclik krizi cikaracak ne var?

bence videoda hiç bişey yok gayet normal neyine takıldın ki sen ay bence bu çocuğu çok boğuyorsun sen takıntı yaptın evlenirsen ne olacak düşünemiyorum artık rahat bırakmalısın nişanlını yok o video yok bu video ki hepside normal tüm konularını biliyorum

Ya kızlar tabiki her izlediğine takmıyorum kimbilir bilmediğim neler izliyo ama gördüklerim bana yetiyo hepte regl dönemi oluyo hassaslaşıyorum:/

Siz nişanlınızla mı mutlu değilsiniz, kendinizle mi? Adamı niçin bu kadar sıkboğaz ediyorsunuz, yazık değil mi güzel canınıza?
Sevgili Homeostas, böyle devam ederseniz adam ya sizden kaçar yakında ya da korktuğunuz başınıza gelir.
Evrene azıcık olumlu mesaj gönderin yahu, "ol ol" diye diye olduracaksınız en sonunda, bir işler getireceksiniz başınıza.
Her gün kavga gürültü olur mu, adam size saygısını ya kaybetmiştir ya da kaybetmek üzeredir böyle giderse.
Aklınızı başınıza alın hemşire.

Ya kızlar tabiki her izlediğine takmıyorum kimbilir bilmediğim neler izliyo ama gördüklerim bana yetiyo hepte regl dönemi oluyo hassaslaşıyorum:/
Regl doneminde hassaslasmak, karsindakine (olmadik seylerden) hayati dar etme hakkini vermez.. Bu kizin karakteri bu, huzur vermez ömür gecmez kanaatine mi varsin istiyorsun? Allah korusun..
Eninde sonunda bunalir her insan..

Bu tip videolara ben de bayılırım hatta bunun gibi bir de yaşlı teyzenin dans edip inişi var merdivenden en sevdiğimdir.
Bu kadar kıskançlık kesinlikle hastalık boyutunda. Acilen doktora gidin. İzlediği videoya bile karışmak nedir? Abartının da abartısı yani
Adam kör kütük aşık heralde bana bu kadar müdahale edilse, zevkime hatta beğenime bile karışılsa senle mi uğraşcam derim yani. Resmen despotluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…