Yine video sorunu.

Cidden bunun için mi 5 saattir tartıştın?
Şaka mısın?
Ne var ki yani, neyi kıskandın anlamadım nişanlının orda kadın totosunu sallıyor diye mi beğendiğini düşündün. Beni yanlış anlama ama yani evlenmek için yeterince olgunluğa sahip olmadığını düşünüyorum konularından yola çıkarak.
Bak adam sıkılacak bunalıp kaçacak dedikçe işi abartıyorsun be canım :)

Burada nişandan, nikâhtan dönen kadınların konularını okuyun.

İncir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden terk edilen kadınların hikâyelerinden ders alın.

İlle akıbetiniz onlarla aynı olacak diye bir şey yok belki tüm bunlara rağmen evlenirsiniz.

Ama evlilik de son değil, bir başlangıç.

Yani şu an boş nedenlerle tartışmanız olumsuz sonuçlanmıyor diye ileride iş, aile ve çocuk sorumluluğu eklenince de nişanlınız böyle boş muhabbetlere katlanacak sanmayın.

Bilinçli ya da bilinçsiz olarak onun bu anlamsız kaprislerinize katlanması size kendinizi vazgeçilmez hissettiriyor ama onun bu tahammülü sizin ileride olgunlaşıp kendinize çeki düzen vereceğinizi, vermezseniz evlendikten sonra böyle boş beleş tartışmalarla uğraşmayacağını, o durumda başka uğraşlar bulacağını bildiğinden.

Bunu siz de fark etseniz iyi olur.

Videoyu izlemedim bilmiyorum da bu kadar problem çıkaran birinin mutlu olduğunu düşünmüyorum.
Neden güvensiz ve huzursuz bir ilişkiyi zorladığını merak ettim doğrusu...

Videoyu izlemedim bilmiyorum da bu kadar problem çıkaran birinin mutlu olduğunu düşünmüyorum.
Neden güvensiz ve huzursuz bir ilişkiyi zorladığını merak ettim doğrusu...

Çünkü gereğinden fazla seviliyor ve zannımca tahammül ediliyor ya da kendince bir sabır mabır testine tabi tutmuş olmalı nişanlısını, o testi şimdi geçiyor gibi görünüp, sonra seni asıl sınıfta bırakılan olmasın konu sahibi.. üzülüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…