- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yok ben sevildiğine de inanmıyorum.Çünkü gereğinden fazla seviliyor ve zannımca tahammül ediliyor ya da kendince bir sabır mabır testine tabi tutmuş olmalı nişanlısını, o testi şimdi geçiyor gibi görünüp, sonra seni asıl sınıfta bırakılan olmasın konu sahibi.. üzülüyorum ben de
Yok ben sevildiğine de inanmıyorum.
Hiç bir normal erkek bu kadar takıntıya dayanamaz bence.
Adamın da bazı sorunları olduğunu düşünüyorum.
https://www.facebook.com/
Nişanlınız facebookta şu videoyu beğense ne düşünürsünüz?Arkadaşı paylaşmış oda beğenmiş,bu video güya komikmiş kadın ışıkta beklemeyi eğlenceli hale getirdiği için beğenmiş ne var bundaymış sizcede öylemi fikirlerinizi almak için geldim,yaklaşık 5 saattir aralıksız tartışıyoruz şu video yüzünden..
Gerçekten komikmis bu kadını kiskanmadiginizi umuyorumhttps://www.facebook.com/
Nişanlınız facebookta şu videoyu beğense ne düşünürsünüz?Arkadaşı paylaşmış oda beğenmiş,bu video güya komikmiş kadın ışıkta beklemeyi eğlenceli hale getirdiği için beğenmiş ne var bundaymış sizcede öylemi fikirlerinizi almak için geldim,yaklaşık 5 saattir aralıksız tartışıyoruz şu video yüzünden..
Evet ilişkimizin 3.ayında ayrıldığımız bi dönemde iki kıza yazmış ama karşılıklı konuşma olmamış benim gördüğüm yerde,ben bunu hala unutamadım böyle videoydu klipti çıkarıyorum acımı oda psikologa gidelim anlatalım derdimizi dediBu arada eski konularına baktım erkek arkadaşının vukuatları olmuş galiba sohbet sitelerinde kızlara mesaj attığını yakalamışsın falan.
Güvensizliğinin sebebi belli oldu.
Güvenmediğin biriyle nasıl evleneceksin iyi düşün bence.
Oda öyle diyo biliyomusunuz senin canına yazık niye kendini yıpratıyosun banada eziyet ediyosun olmaz böyle ne yapmamız gerekiyosa yapalım diyoSiz nişanlınızla mı mutlu değilsiniz, kendinizle mi? Adamı niçin bu kadar sıkboğaz ediyorsunuz, yazık değil mi güzel canınıza?
Sevgili Homeostas, böyle devam ederseniz adam ya sizden kaçar yakında ya da korktuğunuz başınıza gelir.
Evrene azıcık olumlu mesaj gönderin yahu, "ol ol" diye diye olduracaksınız en sonunda, bir işler getireceksiniz başınıza.
Her gün kavga gürültü olur mu, adam size saygısını ya kaybetmiştir ya da kaybetmek üzeredir böyle giderse.
Aklınızı başınıza alın hemşire.
Aksine çok mutlu ve huzurluyum,sana aniden geliyolar ve aniden düzeliyosun bu normal değil psikologa gidelim anlatalım derdimizi dediVideoyu izlemedim bilmiyorum da bu kadar problem çıkaran birinin mutlu olduğunu düşünmüyorum.
Neden güvensiz ve huzursuz bir ilişkiyi zorladığını merak ettim doğrusu...
Ben biraz bişeyler saydırdım,çok ağır konuşuyosun haddini bil beni kaybedersen çok pişman olursun dediÇünkü gereğinden fazla seviliyor ve zannımca tahammül ediliyor ya da kendince bir sabır mabır testine tabi tutmuş olmalı nişanlısını, o testi şimdi geçiyor gibi görünüp, sonra seni asıl sınıfta bırakılan olmasın konu sahibi.. üzülüyorum ben de
https://www.facebook.com/
Nişanlandınmı canım hayırlısı olsun tebrik ederimCok hosuma gitti video, bunda bir sey yok abartma
Simdi nisanlıma da atacagım o da gülsün biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?