Yine video sorunu.

Nişanlınızın sürekli kadınların olduğu bir görsele bakarken başka yerlere odaklandığına dair düşünceniz mi var ya da genel olarak "erkek milleti işte" illa beğenisinin altında başka türlü bir şey de vardır kesin kısa sürede olsa odaklanıyordur düşüncesinde misiniz?
Bende çok kıskancım bu düşüncelerin ihtimali beni de sinir eder de, ama mesela dışarıdan bakınca normal görünüyor bu video, eğlenceli sadece. Ama özellikle bir güvensizliğiniz hissiniz varsa ona karşı bilemiyorum.

Yok ben sevildiğine de inanmıyorum.
Hiç bir normal erkek bu kadar takıntıya dayanamaz bence.
Adamın da bazı sorunları olduğunu düşünüyorum.

Bu arada eski konularına baktım erkek arkadaşının vukuatları olmuş galiba sohbet sitelerinde kızlara mesaj attığını yakalamışsın falan.
Güvensizliğinin sebebi belli oldu.
Güvenmediğin biriyle nasıl evleneceksin iyi düşün bence.

Yok ben sevildiğine de inanmıyorum.
Hiç bir normal erkek bu kadar takıntıya dayanamaz bence.
Adamın da bazı sorunları olduğunu düşünüyorum.

O da takıntılıysa demek.. olabilir, ama ben eski konularda veya burdaki gibi bir psilokolga gidelim vari cümlelerinden adamın makul ve mantıklı olabileceğini düşünüyorum. İnsanı yönü kuvvetli bir de sanırım kişiliği bayağı bayağı bir olgun ya da bizim göremediğimiz, öngörüde bulunamadığımız şeyler var , bilemedim.

Gerçekten komikmis bu kadını kiskanmadiginizi umuyorum

Evet ilişkimizin 3.ayında ayrıldığımız bi dönemde iki kıza yazmış ama karşılıklı konuşma olmamış benim gördüğüm yerde,ben bunu hala unutamadım böyle videoydu klipti çıkarıyorum acımı oda psikologa gidelim anlatalım derdimizi dedi

Oda öyle diyo biliyomusunuz senin canına yazık niye kendini yıpratıyosun banada eziyet ediyosun olmaz böyle ne yapmamız gerekiyosa yapalım diyo

Videoyu izlemedim bilmiyorum da bu kadar problem çıkaran birinin mutlu olduğunu düşünmüyorum.
Neden güvensiz ve huzursuz bir ilişkiyi zorladığını merak ettim doğrusu...
Aksine çok mutlu ve huzurluyum,sana aniden geliyolar ve aniden düzeliyosun bu normal değil psikologa gidelim anlatalım derdimizi dedi

Ben biraz bişeyler saydırdım,çok ağır konuşuyosun haddini bil beni kaybedersen çok pişman olursun dedi

bunda ne var ya?
sen nasıl bi gözle bakıyosun arkadaşım hayata?
ben mutlu ve eğlenmeyi seven bir kadın görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…