- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Daha onceki konularınida hatirliyorum da çocuk gercekten cok sabır tasiymis ne var bu video da 5saat tartisilip da huzur bozacak. Böyle basit seylerle tuketmeyin aranızdaki sevgi ve saygıyıhttps://www.facebook.com/
Nişanlınız facebookta şu videoyu beğense ne düşünürsünüz?Arkadaşı paylaşmış oda beğenmiş,bu video güya komikmiş kadın ışıkta beklemeyi eğlenceli hale getirdiği için beğenmiş ne var bundaymış sizcede öylemi fikirlerinizi almak için geldim,yaklaşık 5 saattir aralıksız tartışıyoruz şu video yüzünden..
Onlar mi yapmıyor :)))onlar direk kuma getiriyor üstüne
https://www.facebook.com/
Nişanlınız facebookta şu videoyu beğense ne düşünürsünüz?Arkadaşı paylaşmış oda beğenmiş,bu video güya komikmiş kadın ışıkta beklemeyi eğlenceli hale getirdiği için beğenmiş ne var bundaymış sizcede öylemi fikirlerinizi almak için geldim,yaklaşık 5 saattir aralıksız tartışıyoruz şu video yüzünden..
bu adam birazcık zeki bir adamsa sizden kendini kurtarır.
madem böyle bir teklifle geldi nişanlın lütfen ikiletmeden git lütfenPsikoloğa gidelimmi birlikte dedi ama ben regl döneminden böyle oluyorum biliyorum kendimi
umarım dediğin gibi olur çünkü ben gerçekten @homeostas için üzülüyorum çünkü herkesten çok hatta nişanlısından bile çok kendine zarar veriyor bu şekildeya tmm kıskançlığının dozu yüksek ama bi insana bu kadar yüklenmek ne kadar doğru eminim konu sahibinin nişanlısı bu kadar yüklenmemiştir ne olacak yani @homeostas ın mizacı bi anda değişecekmi zamanla hafifler elbet nihayetinde nişanlı olmakla evli olmak farklı şeyler oda nişanlısını tanıyacak ve bunların yersiz kuruntu olduğunu anlayacak
yeneer yenecek tecrübe konuşuyor bende kıskançtım hatta çok fazla ama aynı çatının altında yaşamaya başlayınca insan daha iyi tanıyor eşini mesela ben tv de bikinili kadın olsa hemen bi refleksle kumandayı kapıp değiştirirdim kanalı ilk zamanlar şimdi hiiiççç tınmıyorum niye eşimi tanıdım artıkk oda tanıycak ve de oda hafifletecek bu duyguyuumarım dediğin gibi olur çünkü ben gerçekten @homeostas için üzülüyorum çünkü herkesten çok hatta nişanlısından bile çok kendine zarar veriyor bu şekilde
bende de vardı böylesi bi kıskançlık Allahıma şükürler olsun aştım en azından bu kadar yoğunluğunu, ama o süreçte ne kadar üzüldüğümü ben bilirim offff çok yıpratıcı yaa böylesi bi kıskançlık
nişanlısını takdir ediyorum kaçmak yerine kızcağıza yardım etmeye çalışıyor destek olmaya çalışıyor ümidim @homeostas en kısa zamanda bu huyunu yenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?