Yine video sorunu.

Daha onceki konularınida hatirliyorum da çocuk gercekten cok sabır tasiymis ne var bu video da 5saat tartisilip da huzur bozacak. Böyle basit seylerle tuketmeyin aranızdaki sevgi ve saygıyı

ayy ben nişanlının yerinde olsamçoktan terk etmiştim seni ne takıntılı özgüvensiz insansın sen ya. a dese kavga çıkartmaya yer arıyorsun cidden geçimsizsin umrm en kısa zamanda aklı başına gelir arkadaşında kendi yoluna bakar

video çok eğlenceli. bence sen de o kadın gibi hayatından keyif almaya bak. yoksa evlenemeyeceksin böyle giderse @homeostas.
kıskançlığın hastalık derecesinde, bence bir dr a görün.

Bu komik videoyu kıskanmak ve bunun için 5 saat tartışmak....???
Ne yazacaktim ben yahu?Cidden şuan kafam durdu.. (yaptığın o kadar saçma ki)

Önceki konularınızı da biliyorum. Bence psikolojik destek almalısınız. Böyle yaşanmaz. Yok devam ederseniz zaten yakında bir sevgiliniz olmayacak. Videoda hiç bir şey yok. Erkek arkadaşınızın yerine koysam kendimi sizi çoktan terk etmiştim.

bu video için nişanlınla 5 saattir tartışıyor musun
sana inanamıyorum
ya hayatı kendine bu kadar zehir etme
bu kadarcık şeylere takılıyorsan evlenince ne yapacaksın
ayrıca kızma bana ama nişanlında gerçekten çok çok sabırlıymış
ben eşimle değil 5 saat tartışmak, şu video için tartışmaya başladığımın 5. saniyesinde köpürüp telefonu kapatır bi daha da açmazdı
yapma etme en güzel günleri kendine de nişanlına da zehir ediyorsun işin kötüsü adamın canına tak edecek bi gün

Psikoloğa gidelimmi birlikte dedi ama ben regl döneminden böyle oluyorum biliyorum kendimi
madem böyle bir teklifle geldi nişanlın lütfen ikiletmeden git lütfen
bu seninki regl döneminden falan değil kandırma kendini lütfen
bak bende kıskancımdır hem de çok
ama ne regl dönemlerinde ne hamileliğimde bu kıskançlığın seviyesinde artış olmadı hep aynı bendim sadece fazla uzatırdım konuları hepsi bu
acil destek al
belli ki nişanlında bu sorunu çözmek istiyor bu çok güzel bişe zoru görüp senden kaçmadığına sana yardımcı olmaya çalıştığına göre seni seviyor bunu iyi değerlendir

ya tmm kıskançlığının dozu yüksek ama bi insana bu kadar yüklenmek ne kadar doğru eminim konu sahibinin nişanlısı bu kadar yüklenmemiştir ne olacak yani @homeostas ın mizacı bi anda değişecekmi zamanla hafifler elbet nihayetinde nişanlı olmakla evli olmak farklı şeyler oda nişanlısını tanıyacak ve bunların yersiz kuruntu olduğunu anlayacak

umarım dediğin gibi olur çünkü ben gerçekten @homeostas için üzülüyorum çünkü herkesten çok hatta nişanlısından bile çok kendine zarar veriyor bu şekilde
bende de vardı böylesi bi kıskançlık Allahıma şükürler olsun aştım en azından bu kadar yoğunluğunu, ama o süreçte ne kadar üzüldüğümü ben bilirim offff çok yıpratıcı yaa böylesi bi kıskançlık
nişanlısını takdir ediyorum kaçmak yerine kızcağıza yardım etmeye çalışıyor destek olmaya çalışıyor ümidim @homeostas en kısa zamanda bu huyunu yenebilir

yeneer yenecek tecrübe konuşuyor bende kıskançtım hatta çok fazla ama aynı çatının altında yaşamaya başlayınca insan daha iyi tanıyor eşini mesela ben tv de bikinili kadın olsa hemen bi refleksle kumandayı kapıp değiştirirdim kanalı ilk zamanlar şimdi hiiiççç tınmıyorum niye eşimi tanıdım artıkk oda tanıycak ve de oda hafifletecek bu duyguyu

Mesajları okudum baya bi saydırmışsınız ama belkide iyileşmem için buna ihtiyacım vardır bilmiyorum,yorumlar için teşekkür ederim lorenayada banada kızmayın kıskançlık gerçekten çok zor hem kendini hem karşıdakini yıpratan bişey,nişanlımda beni uyarmaya başladı ve kendisini çok sabırlı ama bitirdinmi arkasına bakmaz biri olarak tanımladı bana mesajlar verdi yani bilmiyorum nolucak evlenincemi sakinleşirim yoksa daha kötümü olurum hiçbişey bilmiyorum

Burada size çok yükleniyor ve illalah diyoruz ama ben sizin bunları bilerek yapmadığınıza inanıyorum. Ayrı kaldığınız dönemde nişanlınızın güveninizi sarsması sizi paranoyak yapmış. Ama unutmayın yapacak adam ensesine bile binseniz yapar ve siz bu anlamsız kıslançlılarla sadece adamı soğutursunuz. Bence psikoloğa gidin gerçekten böyle ömür geçmez.

kırmızı ışıkta kuzenimle arabadan inip yeşil yanana kadar apaçi dansı yapan ben bu konuyu görünce şoka girdim..
hayat çok kısa ya bu yüzden tartışmamı çıkarılır Allah aşkına?
nasıl bir zihniyet anlamıyorum,gülmek için bu kadar az sebep varken bu sebepleri de yok etmek mi niyetiniz?

bende kendimi kıskanç, çekilmez sanıyodum.
kendimi iyi hissetmemi sagladıgın için teşekkür ederim.
tüm konularına bi göz gezdirdimde sen iyi degilsin arkadaşım.
bende manyaklık derecesinde kıskanç ve takıntılıyım ama kendimi sakinleştirip mantıklı olanı yapabiliyorum artık kendimi iyileştirdim yani.
hem kendine hem nişanlına bu hayatı zehir etme artık derdin ne anlamadım bile.

sevgilimin senin konularını görmesini çok isterdim benim yaptıklarıma bin şükür eder bi daha severdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…