Yine video sorunu.

Kardes bak simdi senin nisanlin senin malin degil bir istese nisani atar rahat rahat yoluna bakar sen niye bu insana hayatini zindan ediyosun boyle sacma sapan seyler yuzunden vidyoda kadin gayet eglenmis adam da bunu begenir amac bu feysbuk kullaniyon ne bekliyodun birileri bisey koyar digeri begenir. Sanane neyi begenip neyi begenmiceginden. Bunun icin 5 saat tartismaniz cok anlamsiz ben olsam ilk 10 dksinda baktim konu uzicak belli kaparim telefonu derim bana mesaj atma git kafani topla oyle gel. Bu kadar basit adamda iyi sabir varmis gercekten yazik uzuldum onun adina. Senin baska ugrasin hobin ne bilim bi arkadas cevren falan yok heralde boyle seylerle ugrastigina gore?

Tam bir issizlik ornegisin suanbu arada K. Bakma adet donenmimdeyim ben de biraz gergin olurum adet donemimde o yuzden suan istedigimi soyleyip yazma hakkina sahibim

Tartismaya deecek hic bir sey yok. Boyle videolari esimle beraber izleyip guluyoruz. Bence nisanlini gereksz yere bunaltiyosun. Senden sogumasina sebep olursun. Ayrica video cok seker.kiskanilcak bi durum yok bence.

5 saattir kusuz deseniz anlicam da 5 saat araliksiz tartismak nasil bir bitmek bilmeyen enerjidir(ikiniz icin de gecerli bu)..

Neye takildiniz videoda anlamadim. Yok eger cok sacma bir video benim nisanlim boyle bir videoyu begenemez, bu kapasitede olmamali diye dusunup taristisma yasadiysaniz hakli olabilirsiniz. Cunku gercekten cok sacma bi video

Ota b...ka konu açmak için kiminle yarıştıgını merak ettigim üyelerden birisin.
ALLAH aşkına
Nişanlım a dedi !
Nişanlım b dedi !
Nişanlım c,d,e,f,g............z dedi !
Sonra icraatler kısmı var tabi.
Nişanlım ..... yaptı.
Nişanlım ...... baktı.
Nişanlım......beğendi.

Nişanlım aşagı nişanlım yukarı kelimeden tiksindim yemin ederim..
Adamla kk ahalisi olarak toptan NİŞANLIYIZ mübarek

Videodaki kadın çok itici
Bacakları da çarpık ayrıca
Beğendi diye 5 saat tartışan
Paylaşsa videodaki kızı bulur ikisinin kafasını birbirine tokuşturur

Ben de regl dönemlerimde çok gergin oluyorum.
Kıskanç kadınların erkeklerin gözünde nasıl çirkinleştiğini bilsen böyle devam eder miydin bilmiyorum.
Bir daha düşün.

sadece senin regl dönemine kadar okudum.
dünyada sadece sen regl olmuyorsun emin olabilirsin. ve her regl dönemi senin gibi yapan olsan kadınların nerdeyse hepsi boşanırdı..
evliyim eşim beni bu kadar rahatsız etse sonumuzu göremezdim sanırım.
nişanlına Allah yarım etsin.. zaten sürekli böyleyse ilişkiniz baya sallantılıdır muhtemelen.

Ya kızlar tabiki her izlediğine takmıyorum kimbilir bilmediğim neler izliyo ama gördüklerim bana yetiyo hepte regl dönemi oluyo hassaslaşıyorum:/

Her zaman aynı kıskançlık konuları açıyorsun. Ne konusu açarsan aç da kıskançlığına kılıf uydurma bence. Bir tek sen regl olmuyorsun. Bir de hamilelik yaşasan nasıl olacaksın acaba merak ediyorum?
Yok yok nişanlında peygamber sabrı var senin. Her ilişkiyi de sizin ki gibi sanmaya başlamış belli. Yoksa şimdiye kadar çoktan gitmişti.

Şaka mi bu yaaa afedersinde yasin kac bunda ne var

Arkadaşlar çıkardığınız arızalar için regllerinizi hamileliğinizi bahane etmeyin. Tamam bir duygu yoğunluğu bende de oluyor ama karakterim değişmiyor sonuçta. Regllik hamilelik rahimde oluyor beyinde değil. Çok itici yapmayın ya.

kıskanılcak birşey göremedim ki bunu kıskanç bi hatun yazıyor

bu kez gerçekten abarmışsın videoyu açarken neler geldi aklıma enişteninde günahını aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…