Be zamn trnsfr oldnzCanım yoldaşlarım transfer günü hariç 3 gün ben dayanamadım bugün teste başladım durun hemen erken demeyin biliyorum ama orta yerimden çatlıyorumresimdekilerin biri sabah biri 1 saat önce çizgiler 20 dk sonra çıktı bunlar prodoctor, sabah predictor da yaptım onda hiç çizgi çıkmadı. Daha önce 2 defa yalancı pozitiften dilim yandığı için bu defa testleri aldığımda birini açıp yaptım ki kesin yokken net negatif mi veriyor göreyim diyeydi oda negatifti zaten hala duruyor hala hiç çizgi yok onda. Gözlerim dikkatli bakmaktan şaşı oldu :)
Var mı prodoctordan kazık yemiş olan?
Çarşamba sabahBe zamn trnsfr oldnz
Bende salı sabah oldum kaçıncı gün embrysuÇarşamba sabah
4. Gün embriyosuBende salı sabah oldum kaçıncı gün embrysu
Benim 6 gün4. Gün embriyosu
Oo sizin çıkar artık o zaman :)Benim 6 gün
4 gün bugün amaOo sizin çıkar artık o zaman :)
Evet ama 6. Gün zaten sonradan çıkmak üzere oluyor yanlış bilmiyorsam implantasyona çok hızlı geçiyor mesela benim 4. Gün 2 gün sonra falan başlayabiliyor önce blasta dönüyor içerde gibi gibi4 gün bugün ama
Çatlatma iğnesi vuruldunuz muCanım yoldaşlarım transfer günü hariç 3 gün ben dayanamadım bugün teste başladım durun hemen erken demeyin biliyorum ama orta yerimden çatlıyorumresimdekilerin biri sabah biri 1 saat önce çizgiler 20 dk sonra çıktı bunlar prodoctor, sabah predictor da yaptım onda hiç çizgi çıkmadı. Daha önce 2 defa yalancı pozitiften dilim yandığı için bu defa testleri aldığımda birini açıp yaptım ki kesin yokken net negatif mi veriyor göreyim diyeydi oda negatifti zaten hala duruyor hala hiç çizgi yok onda. Gözlerim dikkatli bakmaktan şaşı oldu :)
İdrar yapsam mı kiEvet ama 6. Gün zaten sonradan çıkmak üzere oluyor yanlış bilmiyorsam implantasyona çok hızlı geçiyor mesela benim 4. Gün 2 gün sonra falan başlayabiliyor önce blasta dönüyor içerde gibi gibi
Yok canım rahim dinlendirme olduÇatlatma iğnesi vuruldunuz mu
Ben meraklı taze olduğum için yaptım sizin yerinizde olsam yine yapardımİdrar yapsam mı ki
Şöyle bir 6.gün de felan yap canım haha bi konuda daha seninle denk gelmişiz yaYok canım rahim dinlendirme oldu
Buyrun benimŞöyle bir 6.gün de felan yap canım haha bi konuda daha seninle denk gelmişiz yaseni bildim sen şu utanmasam transfer olduğum gün yapacam diyensin hahahahha
Bence testle alakası yok siz bayagı erken davranmışsınız ancak 5. Gün embrıyosu bır kaç gün içinde sonuç veriyor şimdiden hevesınız kırılmasın bence yapmayın bekleyın en az bı haftaCanım yoldaşlarım transfer günü hariç 3 gün ben dayanamadım bugün teste başladım durun hemen erken demeyin biliyorum ama orta yerimden çatlıyorumresimdekilerin biri sabah biri 1 saat önce çizgiler 20 dk sonra çıktı bunlar prodoctor, sabah predictor da yaptım onda hiç çizgi çıkmadı. Daha önce 2 defa yalancı pozitiften dilim yandığı için bu defa testleri aldığımda birini açıp yaptım ki kesin yokken net negatif mi veriyor göreyim diyeydi oda negatifti zaten hala duruyor hala hiç çizgi yok onda. Gözlerim dikkatli bakmaktan şaşı oldu :)
Yok yok hiç kırılmaz kendime zaten daha küçük olduğu için negatiftir ama sen yap diyorumBence testle alakası yok siz bayagı erken davranmışsınız ancak 5. Gün embrıyosu bır kaç gün içinde sonuç veriyor şimdiden hevesınız kırılmasın bence yapmayın bekleyın en az bı hafta
İlk transfer mı benım de ilk tüp bebegım testi bile 11 günde yaptımYok yok hiç kırılmaz kendime zaten daha küçük olduğu için negatiftir ama sen yap diyorumzaman geçmiyor hiç film izlemeye çalışıyorum 5. Dkda bırakıyorum örgü örmeye çalışıyorum 5 dk şöyle kuvvetli bir antidepresan verselerde unutsam biraz her dakika aklımda
İlk ve son transferimİlk transfer mı benım de ilk tüp bebegım testi bile 11 günde yaptımHemde 5. Gün em rıyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?