Yine yalancı pozitif beni mi buldu?

Çamaşır suyu denedin mi

Ya çok tatlısınız dikkatli bakmaktan şaşı oldum dediğiniz yerde gülümsedim şimdilik çizgi yok ama bence biraz beklediğinizde çift çizgi görürsünüz bizimle de paylaşınn mutlu haberlere hasret kaldık

Bende prodoctor la öğrenmiştim. Testi yapıp15 dakika da geçse yoksa kuruma çizgisi çıkmamıştı. Varsa çok zaman geçse bile çıkmıştı.

Ben dee 4.gün embriyosu transferi oldum. 6.gün prodoctorda çıkan ince bir çizgi ile öğrendim.

Yani hem erken ve mantık dışı bir tarihte test yaptığınızı biliyorsunuz hem de soru soruyorsunuz. Nasıl bir cevap sizi tatmin eder mesela, kimse kahin değil ki. Aynı yollardan ben de geçtim ama 3.gün test yapmanın bana hiçbir yararı olmayacağını aksine strese sokacağını çok iyi biliyordum. Allah aşkına vücudunuza da gariban embriyonuza da bir fırsat verin, önce tutunsun sonra kanınıza sonra da çişinize karışsın.

Bir daha soru sorarken unutmazsam sizden izin alırım beni strese sokmuyor mesela yerime vücudumla ilgili karar almazsanız da sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…