kızlar çok dertliyim ya sevgilim yine gizliden açtığı facebooku açmış ben bunu gördüm gene
daha önce başka bi isimle açmıştı yakalamıştım. Ona dedim ki eğer açmak istiyosan bana söyle kendi isminle aç adam gibi. Gerek yok demişti bana.
şimdi ise değişik isimle açtığı aynı adreste kendi adıyla açık ama benim haberim yoktu yine. Neden böyle yapıyo ya.
Aradım hemen dedim neden bana yalan söylüyosun sürekli facein neden yine açık. Ben açmadım bilmyorum ya falan diyo bana. Senle uğraşamıycam falan dedi sıkıştı çünkü kapadı telefonu yüzüme bende aramadım geri. Normalde olsa arardım ağlar sızlardım şimdi hiç bişey demedim ama daha ne kadar dayanıcam bilmyorum kendi faceimi açtım ekledim arkadaş olarak onu hemen bi baktım kapamış hemen facebooku. Bende ekli olan adresini açmış. Bende kapadım yeniden kendi faceimi.
şimdi benim ne yapmam gerek. Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum. Bana yardımcı olun. Nasıl bi tavır almalıyım.
zor tutuyorum kendimi ağlamamak için ama bu sefer yine aynı şeyler olsun istemiyorum kendimi üzmek istemiyorum desteğinize ihtiyacım var...
Hep ayağına giden arayan ben oldum bu sefer kendi özür dilesin anlasın hatasını..