- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi snejinka92
-
Başkası var mı yok mu bilemem. Herşey olabilir artık çok kırındım çok incindim. Evet bana diyo sen benim evleniceğim kadınsın ama bunu derkende sende cesaret yok beni bırakamazsın dedi ikisini aynı anda söyledi sen benden istesende ayrılamazsın sen benimsin sen benim evleniceğim kadınsın dedi. İşte iki kelimeye tav oluyorum benı bırakamazsın demesini yok sayarak çok canım acıyo şu an tuttum tuttum kendimi birden ağladım kıyamıyorum ya 4 seneme verdiğim emeklere herşeye rağmen hep yanında oldum ama bunu hak gördü bana
bir arkadaşım vardı sevgilisi onu askerden döndükten sonra terketti. askerdeyken kız çekti onun kahrını triplerini herşyini. uykusz kaldı gecelerde nöbet tuttu onunla.
o da şikayet ederdi yakınrdı askerde kmse aramıyor hiç bir arkadaşım aramıyor diye. arkdşım bu durumuna üzülr teselli edrdi sürekli.
lakin! askerden döndü ve meğerse o aramayan ark ları için bu kıza yalan söylemiş kız yalanını ve daha fazlasını yakalamış. üstüne üstlük kzı tersleyip terketti sen beni kısıtlıyosun özgr bırakmıyosun diye.
kız günlerce ağladı. okula gözler hep şiş gelirdi bzle konuşp dertleşirdi. bi gün dedi ki asıl suçlu benim ! o beni bıraktı döndüm bi baktım ben sıfırım hiçim. bn diye brşey yok. hayatımı ona adamışım geleceğim mesleğim yaşayacağım yer arkadaşlarım herşeyi onun için düzenlemişm o bni bırakınca bn hiç oldum.o an aklımı başıma aldım. ben bundan sonra ne olursa olsun kendim için yaşayacağım dedi. hayatıma kim girerse girsn bnm hayatıma müdahale edemeycek bn istersem herşey bnm istediğim şekilde olacak dedi.
inandırıcı gelmemişti pek hırsından öyle söylüyor sanmıştm. kız zamanla değişti kendini sosyal hayata daha çok dahil etti önceden sevgilm izn vermiyor dediği yerlere gelmeye başladı akşamları çıkmazdı sevgli izin vermiyor die çıktı da. sonra barışmış bunlar. barıştılar ama kız eskisi gbi değil kendi hayatını yaşıyor. 2. ünv filan okumayı planlamaya başladı halbuki okul biterbtmez evlencez x şehrinde yaşayacz sevglm öle istiyor derdi.
2. ünv işini bayabaya ciddiye aldı bz evlensek de bn x de değil ailemn olduğu şehrde yaşaycm demeye başladı.
bu kız sosyalleşince çevresnde arkları arttı etrafına bakmaya başlayınca kendsinden hoşlanan biçok insanı farketti ve değerlendrmeye başladı.
sevglisi meğerse sen bana karşı ilgsz davranmaya başladn die sitemler edip duruyormuş.
sevglisi ona face açma diyordu açtı. güzel güzel resimler beğenen erkekler tam br gözde oldu kız. sevglisini de asla eklemedi faceine. ortak arkdşlarnı engelledi. sevglisinn faceine grmediini hiç bakmadığını söylüyordu. bilmiyorum bu kısmı daha havalı olmak için mi söylüyordu :)
gün geldi kendine aşık cddi düzgün brni buldu adam gbi adam diyordu onun için.
yolverdi sevglisne sıkıldım senden sevmiyom artık dedi sen bni çok kısıtlıyon özgr olmak istiyom dedi aynı kendsne yapılanı o da yaptı gtti o diger adam gbi adama. şimdi 2. ünv okuyo nişanlı ve inanılmaz mutlu.
adam gbi adamı bulduğu için değil kendi hayatını kurduğu içn mutlu.
Gündüz oluyo çok rahatım ama gece olunca içim cok acıyo ya bu geceleri nasıl atlatıcam ben
Gündüz oluyo çok rahatım ama gece olunca içim cok acıyo ya bu geceleri nasıl atlatıcam ben
İyi yapmışsın. Ona muhtaç olmadığını göster..Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama faceimi açtım arkadaşlarımı da ekledim tekrardan bana eğer derse hemen eklemişssin face açmışssın falan bende derim sen benimleyken yaptın bunları
Bu sefer kendi özür dilesin..
Gene özüre tav olacaksın yani..
Hatasını anlaması gereken o değil sensin sen
O yalan söylesin sen git ayağına...o yalan söylesin sen onun yerine dilersin özrü...
Bas tekmeyi gitsin çok mu zor .
Adam aldatmasa neden face alıp dursun.Belli ki başka biri var..
Belki de zaten biri var ve başka biri sensin
Sen alttan ala ala tepene bindirmişin adamı..
Böyle devam edersen bu yine 'ler alır başını gideer
Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama faceimi açtım arkadaşlarımı da ekledim tekrardan bana eğer derse hemen eklemişssin face açmışssın falan bende derim sen benimleyken yaptın bunları
Çok iyi yapmışsın bu şekilde cevap vermekle. Sen ona sorduğunda bir açıklamayı çok görüp telefonu kapatabiliyorsa. Senin de ona yapacak bir açıklaman olmamalı..
Bu erkekler sevilince kendilerini bi halt sanıyolar.. Biraz insin havası bakalım
Anlıcak yavaş yavaş senin garanti olmadığını. Yani annesi babası değilsin ki ne diye her şeyine katlanasın. İnsan özür diler bişey yapar hala sana yükleniyo.Bide bana dediki hiç değişmemişsin o eklediğin erkeklerde eminim senden hoşlanan vardır söyle anlayamıyorum seni sen gene bana dönücek eski snejinkasın dedi yazık çok yazık dedi bende he evet öyleyim dedim sadece başkada bişey yazmadı. Hala benimle uğraşıyor. Ne kadar güveniyo kendine bana geri dönüceksin diyo ya
Anlıcak yavaş yavaş senin garanti olmadığını. Yani annesi babası değilsin ki ne diye her şeyine katlanasın. İnsan özür diler bişey yapar hala sana yükleniyo.
Kusura bakmada çok şımartmışsın çok burnunu kaldırmışsın sen bu adamın.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?