- Konu Sahibi snejinka92
-
kusura bakma ama sevgilinin bu piskinligine sen sebep olmussun tamamen.
hem nasil teli yuzune rahatca kapayabiliyo?
onceki sefer yine boyle bisey oldu sanirim, ve hata yapmissinki yine aynisi oldu.
eger o sefer agirligini gosterseydin,yine yaparsan beni kaybedersin diyebilseydin boyle olmazdi bence.
simdi yine ayni hatayi yapma, sakin arama sorma.
hem arasan ne diye? senmi suclusun burda??
Kızlar çok dertliyim ya sevgilim yine gizliden açtığı facebooku açmış ben bunu gördüm gene
Daha önce başka bi isimle açmıştı yakalamıştım. Ona dedim ki eğer açmak istiyosan bana söyle kendi isminle aç adam gibi. Gerek yok demişti bana.
Şimdi ise değişik isimle açtığı aynı adreste kendi adıyla açık ama benim haberim yoktu yine. Neden böyle yapıyo ya.
Aradım hemen dedim neden bana yalan söylüyosun sürekli facein neden yine açık. Ben açmadım bilmyorum ya falan diyo bana. Senle uğraşamıycam falan dedi sıkıştı çünkü kapadı telefonu yüzüme bende aramadım geri. Normalde olsa arardım ağlar sızlardım şimdi hiç bişey demedim ama daha ne kadar dayanıcam bilmyorum kendi faceimi açtım ekledim arkadaş olarak onu hemen bi baktım kapamış hemen facebooku. Bende ekli olan adresini açmış. Bende kapadım yeniden kendi faceimi.
Şimdi benim ne yapmam gerek. Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum. Bana yardımcı olun. Nasıl bi tavır almalıyım.Zor tutuyorum kendimi ağlamamak için ama bu sefer yine aynı şeyler olsun istemiyorum kendimi üzmek istemiyorum desteğinize ihtiyacım var...
Hep ayağına giden arayan ben oldum bu sefer kendi özür dilesin anlasın hatasını..
canini sikma ve sunu soyliyimkii aldatiliyosunnn..tum belirtileri yazmisinnn...suan asiksin ve gozun kor belkide o yuzfen gormuyosun.hayatini mahvetmeeeeee veeee bitirr zor olcak ama zaten bitecekk
Yapman gereken tek sey hiç bisey yapmadan olanları izlemek. Zamana birak sakin arama, dediklerimi zor ama yapmalısın
Güzel diyosun aldatılıyosun diye ama biz nerdeyse her gün görüşüyoruz telefonunda bi msj olmaz mı. Sabahları ben uyandırıyorum yanına gidiyorum sonra işe gidiyo falan yani bu kadar basit görmüyorum aldatma işini. Ama şu face olayını anlayamadım gerçekten sırf arkadaşlarına rezil olmamak adına açılmış bişey adım gibi eminim ama neden ben kendi adınla adam gibi face aç bişey demiycem dememe rağmen neden açtı o facebooku yine şimdide kapadı hemen. Resim falanda yok profilde hiç bişey yok paylaşılmış yapılmış..
ah canım aynı şeyi bende yaşadım.unutma bi kere yapan hep yapar.suçlu olduğu için teli yüzüne kapadı benim malda öyle yapıyordu.daha sonra sana beni boğdun dedektif oldun özgürlüğümü kısıtladın diye yol verecek.bence yol yakınken kurtul.biraz sensiz kalsın.değerini anlasın.yoksa sonun benim gibi olur büyük acı çekersin
Aynı şeyler işte... Daha önce olduğundada kavga etmiştik facebook yüzünden o ayrılalım seni özliyim falan gibi konuştu yapamıyoruz dedi. Şimdide aynısı olucak. Çok canım yanıyor gözlerimden yaşları akıtmamaya çalışıyorum bu sefer güçlü olucam bu sefer ezilmiycem karşısında...
sevgilin senden sıkılmış yeni heyecanlar peşinde.
sana da alışmış alışkanlık yani ayrılmak da istemiyor sen cepte ol istiyor.
bir yandan da yeni brilerini bulabilir miyim diye aranıyor.
kesin kendisinden hoşalndığını bildiği birileri vardır o face den onlarla takılıyor.
senden ayrılmaz yeni birini bulana kadar ama böyle kavgalı bir küs bi barışık gider. küs kalmasının sebebi de raht raht takılabilmek o sürede sen zaten ceptesin blirki 2 güzel msj atarım normale döner.
sana tavsiyem bırak defolsun gitsin terkeden sen ol. gururlu gururlu terket ve birdaha yüzüne bakma.
yoksa birkaç aya kalmaz o senden ayrılır. demedi deme.
İçine yalan giren ilişkileri yürütmeyin kızlar....Evli değilsiniz bir şey değilsiniz...
Bu aptal facebook olsun, başka bir şey olsun..Yalan yalandır...
canım neler hissettiğini biliyorum ve çok iyi anlıyorum ağla içinin zehri boşalsın.ve sakın arama aynı hatayı yaptım ve hep ben dndüm.ozaman garanti görüyorlar.sen asla arama.telefonu ıphonse oradada arkadaşlık siteleri var foursquare banjo falan benimki oralardaydı.hatta yedek hattı bile vardı.sen şimdi inanmka istemiyorsun ama ilerde anlıcan.benimki 5 yıllık ilşkiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?