• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yalnızım yine kimsesiz. . .

Bende kaygı bozukluğu var. Beni çok zorluyor. Terapi tabi ki faydalı olur ihmal etme.
Bende de sf ye ek var anksiyete. İnşallah düzelir senin durumun daha iyi bana göre ilaçlarla bile yüzde 80 tedavi olabilr sin. Bence bununla yaşama çok kötü bir hastalık cnm. Ben umutsuz vaka yım artık sf geçmiyor bir türlü

Sizi çok iyi anlıyorum bende ailemden uzaktayım evliyim kız kardeşim bulunduğum yerde 2 sene on lisans okumak için gelmişti pek arkadaşımda yok burada yanlizligimi onunla kapatıyordum eşimde var ama kardeş başka tabiki geçen sene bitirdi bu sene çok zor geldi insana arkadaş oluyor destekçimdi eşim bazen geç geldiği zamanlarda onun sayesinde yanlız hissetmiyordum nasip işte şimdi sizin konunuzu okuyunca bir kötü oldum

Issızlik kimsesizlik nedir bunu iliklerime kadar hissediyorum yıllardır. Yalnız kimsesiz yaşayan yaşlılar gibi hissediyorum. İş ortamında hiç rahat değilim eziliyorm sürekli kaygı sürekli kaçınma kabuguma çekilme. İnsanlarla konuşurken gözlerine bile bakamıyorum öyle de bir ezıgm işte
Kendinize ezik demek yerine bu durumdan kurtulmak icin bir adim atsaniz profesyonel bir destek alsaniz sizce de harika olmaz mi ?? Hem kendinizi hem icinizdeki mucizeyi uzmeyin derim

Yalnızım tek başıma bir şehirde, eşim türkiyenin bir ucunda ben ayrı annem babam ayrı.
Zor bir durum ama beterin beteri var örnek ben.

Sizi çok iyi anlıyorum bende ailemden uzaktayım evliyim kız kardeşim bulunduğum yerde 2 sene on lisans okumak için gelmişti pek arkadaşımda yok burada yanlizligimi onunla kapatıyordum eşimde var ama kardeş başka tabiki geçen sene bitirdi bu sene çok zor geldi insana arkadaş oluyor destekçimdi eşim bazen geç geldiği zamanlarda onun sayesinde yanlız hissetmiyordum nasip işte şimdi sizin konunuzu okuyunca bir kötü oldum
O kadar iyi anlıyorum ki. Canım dan can gitti sanki. Öyle iyi geliyordu ki bana. Varlığını bilmek bile yetiyordu güç alıyordum.

Yalnızım tek başıma bir şehirde, eşim türkiyenin bir ucunda ben ayrı annem babam ayrı.
Zor bir durum ama beterin beteri var örnek ben.
Sf rahatsızlığı çok zorluyor belki arkadaş Dost konu komşu edinebilir sin benim gibi değil senin durumun anlıyorum çok iyi anlıyorum ama benim kaygı düzeyim ve sf rahatsızlığı beni zorluyor. Kardeşimle destek buluYodm o da gidiyor.

Her zaman yanımızda birileri olmuyor alışmak zorundasınız malesef.ama bir yandan da şanslısınız bebişiniz olacak.o size arkadaş olur iyi gelir.üzülmeyin şimdi.

O kadar iyi anlıyorum ki. Canım dan can gitti sanki. Öyle iyi geliyordu ki bana. Varlığını bilmek bile yetiyordu güç alıyordum.
Hiç sormayın okuldan gelsin konuşalım kahve içelim bir yerlere gidelim çok isterdim onunla yapardım herkese dert açmak konuşmak değilde o bana iyi gelirdi

Aile kardesin yeri hicbirsey gibi değil burnu sızlıyor insanın düşündükçe. Kimse yerini tutmuyor gerçi kimsem de yok da .
Aynen öyle şimdi kardeşim gitTi şimdi kimsem yok gibi geliyor sağolsun buradaki kişilerle konuşunca biraz olsun yanlizligimi gideriyorum kardeşim birşey olduğunda bu olmaz falan diye umutsuzluğa kapılırdım o olur sacmalama derdi o gücü verirdi olmasa bile kendimi yiyip bitirmezdim telefonla konuşuyoruz ama yanında oluş gibi olmuyor malesef

Arkadaşlar 2 gündür ağlama krizleri nde yım ne olursunuz güzel yapıcı yorum yapalım kaldıracak psikolojide değilim. Dediğim gibi yaklaşık 8 yıldır ailemden uzaktayım memur um. Bir senedir istanbul à atandım kız kardeşim le beraber. Çok sevindim oda burda diye ailemden biri ile ayni şehirde yım diye o kadar mutlu oluyordum ki . Evliyim hafta sonu çağırıyordum bende kalıyordu varlığını bilmek bile mutlu ediyordu. Şuan kardeşimin tayini çıktı ailemin olduğu yere ve bir haftaya kadar gidecek onun için çok sevindim çok mutlu oldum ama kendi adıma da dünyam başıma yıkıldı. Yıllardır ilk defa aile hasreti kardeşim sayesinde çekmiyordum. Aynı zamanda sosyal fobi hastasıyım bilen bilir o yüzden yalnız m genelde kardeşim destek oluyordu şimdi oda gidiyor. Gözlerim şişti ağlamakdan. Ona belli etmmeye çalışıyorum. Çok kötüyüm çok mutsuzum. Diyeceksiniz eşin var evet var ama herkesin özellikle de ailenin yeri ayrı çok özlüyorum elimde değil. Sadece paylaşmak istedim inşallah anlayan birileri çıkar. :KK61:
üzülmeyin bazen hayat bizi zorlar ki başaramadığımız şeyler için artık bunu yapmalısın buna hazırsın der ve hazırlar tüm zemini.tek başınıza ayak kalmayı öğretir bazen size. ne güzel memursunuz çalışıyorsunuz iş ortamınız var. orda muhakkak bir çevrenizde vardır. üstelik hamilesinizde bir evlat sahibi olucaksınız. hayatınızdaki güzelliklere odaklanın lütfen kardeşiniz her zaman yanınızda olamayacaktı ki. zamanla alışacaksınız nasıl olsa bakın 8 sene nasılda geçmiş kimseye birşey olmamış dimi. sizin de artık bir aileniz var ve olumsuz duyguları içinizden atın. karedşinizin sizden uzaklaşması demek sizi ziyerete geldiğinde haftalarca sizde kalıcağı anlamınada geliyor çünkü onun orda sizden başka evi yok. yakınken geçirdiğiniz zamandan daha fazlasını geçiriceksiniz böyle düşünerek rahatlatın kendinizi. yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah.

üzülmeyin bazen hayat bizi zorlar ki başaramadığımız şeyler için artık bunu yapmalısın buna hazırsın der ve hazırlar tüm zemini.tek başınıza ayak kalmayı öğretir bazen size. ne güzel memursunuz çalışıyorsunuz iş ortamınız var. orda muhakkak bir çevrenizde vardır. üstelik hamilesinizde bir evlat sahibi olucaksınız. hayatınızdaki güzelliklere odaklanın lütfen kardeşiniz her zaman yanınızda olamayacaktı ki. zamanla alışacaksınız nasıl olsa bakın 8 sene nasılda geçmiş kimseye birşey olmamış dimi. sizin de artık bir aileniz var ve olumsuz duyguları içinizden atın. karedşinizin sizden uzaklaşması demek sizi ziyerete geldiğinde haftalarca sizde kalıcağı anlamınada geliyor çünkü onun orda sizden başka evi yok. yakınken geçirdiğiniz zamandan daha fazlasını geçiriceksiniz böyle düşünerek rahatlatın kendinizi. yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah.
İş ortamım var evet ama rahatsızlığımdan dolayı arkadaş edinemiyorum ayak uyduramiyorum çok zor geçiyor is ortamında saatler. Onun haricinde çok haklısınız güzel şeyler yazmışsiniz bunları düşünecegm. İnşallah şu sosyal fobi hastalığımda geçer üç beş çevre yapabilirim yalnızlik duygusundan kurtulurum bir nebze de olsà.

Biliyorum elimde değil ağladıkcada midem bulanıyor kusuyorum. Çok mutsuzum öyle yalnız öyle bir başıma öyle çaresiz hissediyorum ki kaderimmi bu yalnızlık. Zaten sosyal fobi hastası yım arkadaş komşu dostluk kuramiyorum. Bir haftadır raporluyum hastayım kapımi kardeşim den başka çalan olmadı. Nasıl düzelir bu hayat çok yıldm artık tükendim suan bile iki gözüm iki çeşme.
Ama burda kendinizi gayet güzel ifade etmişsiniz. Çok sevdiğim bir arkadaşım da sosyal fobik, ortamlarda içine kapanık çekingen sessiz ama başbasa güvendiği insanlara çok konuşkan ve eğlencelidir. Erkek bu arada. Hiç evlenmez diyorduk evlendi çocuğu da var açıldı baya. Sizde de o potansiyeli sezdim. Çocuğunuz doğsun da onu gezdirirken, oraya buraya koştururken çevreniz gelişir bence. Eşinizle de yakın arkadaş olun iyi gelir. Aile hasreti zor bilmez miyim. Ama napcaksiniz kader

İş ortamım var evet ama rahatsızlığımdan dolayı arkadaş edinemiyorum ayak uyduramiyorum çok zor geçiyor is ortamında saatler. Onun haricinde çok haklısınız güzel şeyler yazmışsiniz bunları düşünecegm. İnşallah şu sosyal fobi hastalığımda geçer üç beş çevre yapabilirim yalnızlik duygusundan kurtulurum bir nebze de olsà.
bunun için destek alıyor musunuz? daha kötülerinide gördüm dışarı çıkamayanları duydugu gunaydın kelimesine bile karşılık cevap vermeyenleri. sizin çalışıyor olmanız bu konuda daha şanslı olduğunuz anlamına geliyor.

Ama burda kendinizi gayet güzel ifade etmişsiniz. Çok sevdiğim bir arkadaşım da sosyal fobik, ortamlarda içine kapanık çekingen sessiz ama başbasa güvendiği insanlara çok konuşkan ve eğlencelidir. Erkek bu arada. Hiç evlenmez diyorduk evlendi çocuğu da var açıldı baya. Sizde de o potansiyeli sezdim. Çocuğunuz doğsun da onu gezdirirken, oraya buraya koştururken çevreniz gelişir bence. Eşinizle de yakın arkadaş olun iyi gelir. Aile hasreti zor bilmez miyim. Ama napcaksiniz kader
Dışardan belli etmiyorum rahatsızlığımi doğrudur. Gittiğim psikolog bile ilk 2 seans anlayamadı tam olarak bende devam etmedim çünkü yansitmayi da beceremiyorum rol yapıyorum sürekli Moralım iyi gibi çok sosyal çok esprili gibi davranıyorum ama icim de yaşadığımi ben bilirim. 2 aydır mesala tek bir arkadas lâ bile oturup bir çay içemedim dışarda buluşmak istemedim yapamadım utandım. Geri durdum. Böyle böyle yalnız lastim. Kardeşim olduğu içinde ihtiyaç da çok azami hissetmiyordum.

bunun için destek alıyor musunuz? daha kötülerinide gördüm dışarı çıkamayanları duydugu gunaydın kelimesine bile karşılık cevap vermeyenleri. sizin çalışıyor olmanız bu konuda daha şanslı olduğunuz anlamına geliyor.
Evet öyle çok ağır durumda olanlar var hamd olsun bende biraz daha iyi durum. Ama çok zorlayan bir hastalık herkes seni iyi bilirken sen içinden ne yıkim lar yaşıyor ne zorluklar çekiyorsun kimse bilmiyor.

Back
X