- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.291
- 43
23 yasındaki çocuktan ciddi bir şeyler mi beklediniz cidden? Zaten ne b.k olduğunu niyetinin ciddi olmadığını belli etmiş. Sizden de istediği adım gelmeyince başka gemilere yelken açmış. Yaşınız da gayet genç. 26 yaş nedir ki? Büyüklerimiz 16 yaşında evlendikleri icin 30 yaşındaki kişilere evde kalmış muamelesi yapıyorlar ama o devir geçti artık. Takmayın kafanıza. Sizin de kafanıza göre biri çıkar zamanı geldiğinde. Çıkmazsa da dünyanın sonu degil. Hiç evlenmeden mutlu mesut yaşayan insanlar da var.Eski iş yerimde benimle görüşmek isteyen biri oldu ve şans verdim 3 defa buluştuk, seni seviyorum özledim falan diye yazıyordu, 2 gün önce yine buluşalım özledim diye yazdı ama bugün sosyal medyada sevgilisi olduğunu öğrendim bir sürü fotoğraf paylaşmış, nedenini sorunca da bir anda gelişti her şey dedi, bende sosyal medyadan engelledim onu, bana son zamanlarda sürekli birliktelik yaşayalım deyip duruyordu bende evlilik düşünüyorum dedim o da bana sonu evlilik olacak diye bir kural yokki falan demişti, ben 26 yaşındayım o da 23 yaşındaydı, genelde hep karşıma böyle insanlar çıkıyor, param olmamasına rağmen para için kullanmaya çalışanlar oluyor ya da duygusal olarak kullanmak isteyenler oluyor, çok şanssız olduğumu düşünüyorum, bu gidişle kimseyi sevmeyeceğim galiba, işyerinden insanlarda 26 yaşındayım diye evlilik konusunu açıp duruyorlar bana moralim bozuluyor, tavsiye verebilir misiniz?