yine yaptı yapacağını....

valla canım na yalan söyliyim doğruya doğru şimdi bende eşimin eski nişanlısı olsa eltim onunla görüşsün istemezdim aranızda öyle bir konuşma olmasa bile insanoğlu beşer şaşar demişler aklıma gelirdi yani bilgisayarı alıp ispatlama çabalarına gelince bişey diyemem ama artık nasıl bir ruh halindeyse, neler alındı üzerine belli çok alınmış kimse rahatını bozmaz kendini o duruma düşürmez olduğundan fazla alıngan belli . size onun yerinde olsanız ne düşünürdünüz o sizin eşinizin önceden evlilik hazırlığındaki bayanla görüşse mesela ??

Tam tersi olsaydi..Esinizin eski nisanlisi ile eltiniz SIKI FIKI olsaydi..Facebook ta arkadas olacak kadar...Aceba buraya ne diye konu acardiniz? Basliginiz ne olurdu merak ediyorum...

eltibnizde azda olsa haklılık payı var bence.benim eltim eşimin eski nişanlısıyla yazışsa arkdş kalsa benimde pek hoşuma gitezdi ha bilgisayrı alıp gelmesi ne kadar doğru tartışılır imbilir çok içerlemiştir...

eltin yerinde olsam, benimde hiç hoşuma gitmezdi, sonuçta siz bir ailesiniz ve bazı hassas noktalara önem vermek zorundasınız

siz aynı kanı taşımasanızda sonuçta aynı soyadını taşıdığınız için aynı aileye mensupsunuz.

dolayısıyla bir aile gibi bütün hareket etmeniz gerekir.

eltinizi sevmesiniz bile, o eski sevgili ile face üzerinden dahi olsa selamlaşmanız yakışık almıyor..

yaptığınız çok kalp kırıcı ve aileyi bölücü bir davranış...

böyle bişey benm başıma gelse açıkçası bende sinir olurdum eski sevgili bu.Ne olursa olsun aileden biri onunla samimi.Yani canımı sıkardı.:ssz:yanlış anlaşılmaya müsait bir durum.Siz kendiniizi onun yerine koyun.Eşinizin eski sevgilisiyle samimi olsa facebookta konuşsalar vs. Siz normal mi karşılarsınız?

Bence konu sahibinin eltisine karşı bir hazımsızlığı var, yoksa bu kadar gurur kırıcı bir davranışta bulunmazdı.

değişik bi olay bu eski nişanlı sizin eski arkadaşınızsa yada hala komşuluk yaptığınız biri ise kaynınızda nişandan ayrıldı diye sizişnde küsmemeniz çok normal ama sadece eski eltiniz se ve başka bi bağınız yoksa bencede doğru değil... aynı şey benim başıma gelse 1 durumda bişi demem nede olsa eltimin eski arkadaşı yada komşusu derim karışmammm amaaa eğer 2, durumda ise sadece nişanlılık dönemi tanışmış ve bitmiş bi ilişki sonrası görüşlmesini bende hazmedemem...

eltinizle aranızda ufak tefek sürtüşme varsaki her elti birbirini kıskanırmış benim yok çok şükür olsa bende kıskanırdım herhalde :D sırf onun canı yansın üzülsün diye yapılan bi hareketse bu eltinizin bu davranışı çok normal haklı derim evli çocuklu bi kadın yuvasını korumak için herşeyi yapar seviyesine göre kimisi kavga eder kimisi tavır alır konuşmak yok sayar kimiside pc toplar alır kolunun altınagelip hesap sorar ...

Ben de olsam görüşmeni istemezdim
Sonuçta bitmiş birşeyler var.Şimdi kendisiyle ve eşiyle ilgili hatırlanmasını istemediği şeyler vardır.
O seninle her konuştuğunda kaynın aklına geliyordur.Ben de olsam bunun düşüncesinden bile rahatsız olurum.

Ben de bu eski nişanlı olayını hiç tasvip etmezdim. Kadının görebileceği şekilde iletişim kuruyormuşsunuz ki sanırım sosyal medyada arkadaşınız bu eski nişanlı. Ben olsam ben de sorun yapardım. Başka insan yok mu muhabbet edip dostluk kuracak? Aynı şey başınıza gelse ne tepki verirdiniz acaba

niye herkes tepki göstermiş ki eski kızla konuşmasına.eltisi istemiyo diye kendisini niye kısıtlasın.istediğiyle konuşur.keyfi bilir.
onun sorgulamaya ne hakkı var. duyan da kaynıyla kızın arasını yapmaya çalışmış sanacak.

Herkes eski sevgilisine karşı bişeyler hissediyo sanırım veya kimse eşine/sevgilisine güvenmiyo ,yorumlardan çıkardığım sonuç bu.Eltimin kiminle görüştüğü beni zerre kadar ilgilendirmezdi,ilişkime güveniyorsam tabi.Hatta burda desem ki,eşimin eski kız arkadaşının kuzeniyle ve ortak birkaç arkadaşlarıyla evlendikten sonra tanıştım ve ailece de görüşüyoruz,kıyamet kopar sanırım,ama ben eşime ve evliliğime güveniyorum.Herkes bir veya birkaç ilişki yaşamıştır hayatında,bittiği zaman da gerçekten bitirmek önemli.Yorum yapan arkadaşlara da şunu sormak isterim ; eski nişanlınızın kardeşinin eşi ile arkadaş olsanız ,onun aracılığıyla eski nişanlınızın evliliğini bozmak ister miydiniz? Sanırım kimse bu kadar aciz değil değil mi :)))

bu kadar abartmamakla birlikte bende olsam hoşlanmaz ve tepki gösterirdim...
çok kıskanç belliki eltin kafasında kurmuş kıskançlıktan belki..
ama dikkat etmen lazımdı...

karısmaya hakkım olabilcegini dusunmuyorum sahsen eltim istedigiyle gorusur beni baglamaz olayları farklı boyutlara tasımadıgı muddetce kendi aralarında ne konusurlarsa konussunlar esim ve beni birseylere alet etmesinlerde gerisi beni ilgilendirmez

Son düzenleme:
walla bende olsam bende istemezdim eltimin esimin eski nisanlisiyla konusmasini dogruya dogru. :34:

Back
X