yine yardım lütfen

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
32
Slm kızlar yine ben. Bildiğiniz gibi yeni anne oldum ve hamile kalma korkusu çok bende kontrol e gittim SezerYan olduğum için Sağolsun doktor kendiliğinden kırkin çıktıktan sonra gel dedi konuşalım spiral mi hap mi kullan diye yeni doğum yaptın hemen hamile kalırsın dedi şimdi sorum şu elbet kullanan vardır acıyor mu taktığında ben çok korktuğum için normal doğum bile Yapmadim ilişkide bile zorlanıyorm çok.Acısı nasıl yardımcı olur musunuz özel hastane de yapacağım uyuşturma yapar lar mi acaba. İkinci sorum da su saçımı boyamak istiyorum asıl saç rengim kumral şimdi koleston açık Küllü kumral 8.1 ve açık Küllü sarı11.1 karıştırSam nasıl renk çıkar kumral tenliyım yakışır mi aslında Ivana sert saç rengini istiyorum o renk hangisi bilen var mı şimdiden teşekkür ederim:)

Slm kızlar yine ben. Bildiğiniz gibi yeni anne oldum ve hamile kalma korkusu çok bende kontrol e gittim SezerYan olduğum için Sağolsun doktor kendiliğinden kırkin çıktıktan sonra gel dedi konuşalım spiral mi hap mi kullan diye yeni doğum yaptın hemen hamile kalırsın dedi şimdi sorum şu elbet kullanan vardır acıyor mu taktığında ben çok korktuğum için normal doğum bile Yapmadim ilişkide bile zorlanıyorm çok.Acısı nasıl yardımcı olur musunuz özel hastane de yapacağım uyuşturma yapar lar mi acaba. İkinci sorum da su saçımı boyamak istiyorum asıl saç rengim kumral şimdi koleston açık Küllü kumral 8.1 ve açık Küllü sarı11.1 karıştırSam nasıl renk çıkar kumral tenliyım yakışır mi aslında Ivana sert saç rengini istiyorum o renk hangisi bilen var mı şimdiden teşekkür ederim:)

korunma konusunda yardımcı olamıcam malesef ben korunmuyorum eşim korunuyor.. saç boyamaya gelince saçınız kumralmış küllü kumral ve küllü sarıyı karıştırınca
upload_2015-4-8_17-52-20.png
şöyle bir renk çıkabilir

Ben normal yoldan dogum yaptim taktirmistim sezeryanli taktiran tanidiklarimda var fazla bi acima hissetmedim sadece utanma hissetim okadar sipral en guvenlisi hap hormonlari bozabiliyo kilo aldiriyo unuttugunda oluyo hapı Simdi hic bisey kullanmiyorum esim korunuyo

Spirali ben taktırmazdım.
Koruma oranı hapa göre düşük.

Emzirme döneminde saç boyanır mı bilmiyorum.
İvana Sert'in saçı ombre sanki.

Uyuşturma yapıyorlar mi peki.saç konusuna gelince süte zararı olduğunu sanmıyorum hamileyken bile doktor boya yapabilirsiniz diyordu tabi üç ay sonra en az

Sipiralle hamile kalanlar var dikkat edilmesi gereken bir konu
uyuşturma falan yapılmıyor
takılırken bilmem ama çıkartılırken acıdığını söyleyenleri duydum

Doğumdan sonra Çağla sikele benzerim dedim İstanbulsporlu yattara gibi oldum :) lohusa kafasıyla sac boyanmazmis :)

X