Kızlar..belki hatırlarsınız bundan 6-7 ay kadar önce bi konu açmıştım burda..Sevgilim nedensiz çekip gitmişti Bi daha kimseyi sevemem diyodum ama bundan 1 ay önce birisinden hoşlandığımı hatta açık konuşayım sevmeye başladığımı fark ettim onunda bana ilgisi var..Şimdi buraya kadar iyi hoş ama büyük bi problemim var yardımlarınızı bekliyorum..Neyse ben olayı anlatayım size 1 ay önce bir kursa başladım En yakın arkadaşımla beraber gidiyoruz..Kursta birisi var böyle iyi bi çocuk esprili sevecen bide yakışıklı denebilcek biri..Ben zaten 2-3 gün geçti kursta çocuğa baya bi vuruldum diyebilirim
neyse tam ben bu fikirdeyken gelse teklif etse kabul ederim diye düşünüyorken, meğer arkadaşımında ondan hoşlandığını öğrendim bunu bana kendisi söyledi ve maalesef bunu benden önce dile getirdi..E çocukta bana öyle şeyler sölüyorki öle yakınki biliyorum teklif edeceğini hoşlandığını..Ama maalesef arkadaşım seviyor diye uzak duryorum ondan ve sevdiğim çocukta farkında niye soğuk olduğumu sorup duruyor..Ben ne yapıcam arkadaşlar nolur bi yol gösterin..Ya ben hiç mutlu olamıycam mı ya hiç mi hak etmiyorum niye bi sorun çıkmak zorunda off off