- 26 Mayıs 2025
- 40
- -34
- 1
- Konu Sahibi melikeburan
-
Senin amacını çözemedim ben ne bu kelimeler ?Siz karşılıklı hangi kafalardasınız
Tamam hemen senin dediğini yapacağızBen hiçbir şey anlamadım ama bence ayrılmayın. Başkalarının başı yanmasın.
Neden hakediyorum pardonHak ediyorsunuz.
Not: 360 degil 180 derecedir o. 360 olsa basladigi yere döner.
Onun ne yapmak istediği belli de siz de aynı yoldasınız. Ayrılıp başka günahsızların başını yakmayın.O Erkek arkadaşım dün patronum beni eve motorla bıraktı diye kıskandı bana iğrenç mesajlar attı ve bugün iğrenç mesajlar atıp engelledi beni. Eski sevgilisine geri döndüğünü onla yatacağını bana videolarını atacağını evine her gün başkasını atacağını falan yazdı. Yaptığı şeylerle gözümde hep eksiye düştüğü için umursamadım bugün gideceğini söyledi o kızın yanına Muğla’ya. Dün bana yine iğrenç mesajlar yazmış patronun seni iyi becerdimi bilmem ne diye sonra da silmiş mesajları ve beni engellemiş aradım neden böyle şeyler yazıyorsun napmaya çalışıyorsun diye. Beni tersledi istediğin oldu kına yak temelli gidiyorum dedi gittiğin zaman haber et eşyalarımı alayım sonra evi ben tutayım dedim sonra ben temelli gitmeyeceğim diye 360 derece döndü. Daha sonrasında bende sinirlendim eşyaları teslim etme istemiyorum at çöpe dedim. Sonra saldırırken yüzüme kapattı. Bende ertesi güm belki eşyalarımı atmıştır diye almaya gittim baktım ama yoktu eşyalarım ve ışıkları yanıyordu amacı ne ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben artık cidden yoruldum.Eki Görüntüle 3608215
Ölmeyi bayılmak, dövülmeyi aşk sanan cinsler var.Bu sizin bogazınıza çöken erkek arkadaşınız mı ? Ne istiyorsunuz bir kadın cinayeti kurbanı olmayı falan mı ?
Ne alakaaaOnun ne yapmak istediği belli de siz de aynı yoldasınız. Ayrılıp başka günahsızların başını yakmayın.
Neden hakediyorum pardon
kemerle beni kovaladı sonra beni yatağa fırlattı ve eski eşine işte belini burdan kırdım aylarca hastanede yattı dedi kafamı boynumdan bastırdı nefes alamadım sırtıma bastırdı biraz daha yukarı çıksa eski eşine yaptığı gibi belimi kıracaktı… sonra ben hıçkıra hıçkıra yalvara yalvara ağlamaya başlayınca bıraktı ve sen benim kütüğüme daha girmedin tapun bende değil ondan sana bunları yapmadım dedi gerçek yüzümü göstermedim dedi artık sen beni bıraksan ben seni bırakmayacağım dedi gitti bir sigara yaktı güldü resmen zevk aldı…
Boğazına çökmüş karısını 2 gun hastanelik etmiş adamdan eşya bekliyor . Eşyanın canı cehenneme başına bela almış haberi yokÖlmeyi bayılmak, dövülmeyi aşk sanan cinsler var.
Adam sana açık açık or.spu demiş hâlâ ;" Ne yapmaya çalışıyor" Diyorsunuz. Böyle iğrençlik görmedim duymadım ama size çok normal geliyor baksanıza.Ne alakaaa
Patronun seni iyi becerdi mi yaziyor adam, konu sahibi arayip imi niyi biyli siylir siyliyirsin diyor. Allah Allah halbuki haza Istanbul beyfendisi bir adam, niye soylemis cok ilginc gercekten.Boğazına çökmüş karısını 2 gun hastanelik etmiş adamdan eşya bekliyor . Eşyanın canı cehenneme başına bela almış haberi yok
Ama seviyo Ooooo, iyiyken çoookkkk iyiiiiiiiiBoğazına çökmüş karısını 2 gun hastanelik etmiş adamdan eşya bekliyor . Eşyanın canı cehenneme başına bela almış haberi yok
Acaba nerden biliyor bıraktıgını ?basına bela işte kendı bacağına sıkıyorPatronun seni iyi becerdi mi yaziyor adam, konu sahibi arayip imi niyi biyli siylir siyliyirsin diyor. Allah Allah halbuki haza Istanbul beyfendisi bir adam, niye soylemis cok ilginc gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?