Yine yek yine tek başıma!

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Sevgili kendim ,
Sana icimden gecenleri kusup şu dakikadan itibaren bogazina hakim olacaksin O-LA-CAK-SİN!
25 yasindasin 4 yasinda kizin var ve hala dogum kilolarim diye kendini avunduruyorsun bu kaco bir YALAN! çunku sen dogumdan sonra eski kilona dönmüştün sirf yedigin icin sirf bozagin yuzunden suan 95 kg sun koca bir gobek veeee bel hatti olmayan birisisin ! Boyunda 1.75 olunca kocaaaa bir dev sin iste her resimde en iri en buyuk sensin ! 1 metre boyunda ki gorumcenin bile havasini cekecek birisisin! sirf kizin yapili diye her defasinda anneside iri lafini duyacak kişisin !
Şimdi aglamayi kes ve kendine soz ver şu saatten itibaren hedefin olan 25 kiloya kitleniceksin ve hedefine azimle gururla ulasacaksin !
Evett bu kadar aciksozluluk yeter sanirim burasi benim gunlugum hergun ne yedim ne yaptim yazicam haftada bir gun kilomu paylasicam takip etmek isteyen edebilr ama yolum tektir uzun maceram başlasın

Sabah : 3 dilim kepek ekmegi
Fazlaca zeytin peynir,domates
Aksam: yogurt corbasi
Taze fasulye
Pilav
Birazda ekmek
Şu saate kadar 1 litre su biliyorum berbat bir menu ama yarin daha duzenli ve guzel olacak inşaAllah

Sabah : 3 dilim kepek ekmegi
Fazlaca zeytin peynir,domates
Aksam: yogurt corbasi
Taze fasulye
Pilav
Birazda ekmek
Şu saate kadar 1 litre su biliyorum berbat bir menu ama yarin daha duzenli ve guzel olacak inşaAllah

Canım kolay gelsin sana...
Evettt menün biraz fazla.
3 dilim ekmek yerine 1 haşlanmış yumurta yeseydin daha tok tutar.
Taze fasulyeyi pilavsiz yeseydin bence.
Seni biliyorum kalbi temiz komşusun sen

Eğer tercihin yanlız olmaksa tamam ama istersen benim katıldığım iki topigim var buyur gel.
Birbirimize destek oluyoruz eğlenceli geçiyor.
Istersen beni durt etiketlerim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…