Yine yeni yeniden.....

nede güzel yazmışsın benimkide süper fresh acaba süpriz yumurtada çıkarmı bak korktum şimdi.

canım inşallah sorunsuz geçmiştir transferin allah yardımcın olsun

:) valla olmaz diye bişey yok oferta, bizimki sebepsiz infertiliteydi gerçi ama yine de 6 sene boyunca çocuk sahibi olamamıştık, demekki rahim içinde bişeyler vardı ve doğum sırasında düzeldi diye düşünüyorum, yada tamamen Allahın takdiri ve zamanıydı bilmiyorum.

slm dostlarım 18 ekim transferim oldu.bugün 18 ekim hariç 9.günüm sona yaklaştıkça korju ve heyecan birbirine girdi.Herşeyin hayırlısı dedim ama acabalar kafamı karıştırıyor.
iğnelerden mi bilmem ama bel ağrım ve aralıklı olarak kramplarım var hepsi bu şükür.
dualarınızı eksik etmeyin lütfen....

hadi kaktüsüm en iyi en hayırlı en mutlu haberleri ver bizee inş bebegin seninledir seni hiçbırakmaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kuzim canım malesef gene yeni yeniden NEGATİF....artık ne diyip düşüneceğimi bilmiyorum üzgünüm hepsi bu..ama pes etmedim şimdilik..

kuzim canım malesef gene yeni yeniden NEGATİF....artık ne diyip düşüneceğimi bilmiyorum üzgünüm hepsi bu..ama pes etmedim şimdilik..

Yapmaaaa, inanmıyorum ya. çok üzüldüm kaktüsüm ama pes etmek tabi ki yok, sana ne demiştim, donmuşları denemiş oldun, bu sadece denemek içindi, şimdi aklında kalmayacak, daha az masraflı bi tedaviydi, bu senin için ekstra bişey oldu.
Bunları düşün ve rahatla, bundan sonrası inşallah daha güzel olacak, her yeni tedavi, bebeğine daha çok yaklaşman demek. İnşallah fazla bekletmeden gelir bozma moralini sakın lmaz:

kaç tane embriyo transfer edildi, hepsi sağlıklı çözüldümü yada daha donmuş embriyon varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…