aaa inanmıyorum, kaktüsüm sen döndünmü yoksa bu taraflara, olacak olacak inşallah, hadi hayırlısı, dene donmuşlarını ki aklında kalmasınlar, benim donmuşum bana fazla uğurlu geldi bak yeniden hamileyim hemde normal yoldan, ilki süper fresh'ti, buda sürpriz yumurta oldu. darısı başına inşallah canım benim ben inanıyorum olacağına.
çarşamba günü dr.kontrolüm vardı.kanda e2-progestoron tahlilleri için kan verdim...şükür ki sonuç güzel çıktı.alttan muayenede rahim duvarı kalınlığımıda dr.um beğendi.Allah kısmet ederse pazartesi transferim olacak...dualarızı eksik etmeyin üzerimden...
:) valla olmaz diye bişey yok oferta, bizimki sebepsiz infertiliteydi gerçi ama yine de 6 sene boyunca çocuk sahibi olamamıştık, demekki rahim içinde bişeyler vardı ve doğum sırasında düzeldi diye düşünüyorum, yada tamamen Allahın takdiri ve zamanıydı bilmiyorum.
slm dostlarım 18 ekim transferim oldu.bugün 18 ekim hariç 9.günüm sona yaklaştıkça korju ve heyecan birbirine girdi.Herşeyin hayırlısı dedim ama acabalar kafamı karıştırıyor.
iğnelerden mi bilmem ama bel ağrım ve aralıklı olarak kramplarım var hepsi bu şükür.
dualarınızı eksik etmeyin lütfen....
Yapmaaaa, inanmıyorum ya. çok üzüldüm kaktüsüm ama pes etmek tabi ki yok, sana ne demiştim, donmuşları denemiş oldun, bu sadece denemek içindi, şimdi aklında kalmayacak, daha az masraflı bi tedaviydi, bu senin için ekstra bişey oldu.
Bunları düşün ve rahatla, bundan sonrası inşallah daha güzel olacak, her yeni tedavi, bebeğine daha çok yaklaşman demek. İnşallah fazla bekletmeden gelir bozma moralini sakın lmaz:
kaç tane embriyo transfer edildi, hepsi sağlıklı çözüldümü yada daha donmuş embriyon varmı ?