Yine ... Yeni ... Yeniden :)))

Ilk bir ay tartilmayacagim...yani 1 mayıs a kadar tartılmak yok...çünkü tartilmak beni olumsuz etkiliyor...ortalama 10-12 arası fazla kilo var...boyum kısa 1.55...yolum uzun ama başaracağım ınş...kendime çok ama cok güveniyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün tv de bir adam gördüm 203 kilo vermiş yaaa...nerdeyse benim gibi 4 tane çıkmış adamın icinden...sok oldum...kendimi sorguladım...adam 203 kiloyu vermeyi başarmış ameliyatsiz ve de kendi programını kendisi yaparak...ben şu 10 kilodan kurtulamıyorum dedim....kendimi mutsuzluğa hapsediyorum...adamın kitabını alacağım yarın...daha cok gaza gelirim motive olurum diye...

20 dakika daha bisiklete bindim...
6.45 km ve 120 kalori yaktım...
Süper

Kendime kocaman bir aferin veriyorum...

Ama simarmak yok neticede bugün ilk günüm...
😁 😉 😊

Ama yapacaklarım hala bitmedi...

Yeşil çay ve 5 i bir arada çayımi içiyorum...dayanamadım kardeşim nutella yiyordu azıcık buğday ekmeğine sürüp ağzıma attım nefsimi rahatlattim iyi oldu pişman değilim...çok sikarsam kendimi birakiyorum diyeti...böyle iyi bence...

Ilık suyun içine sirke ve limon sıkıp içtim...bol su içiyorum...Ilık şu içmeye çalışıyorum...

Günaydın günlüğüm

Erkenden uyandım 2 de yatmama rağmen...

Tartıldim 58.4 kiloyum...vermek gereken ortalama 10 kilom var demek oluyor bu...hayırlısıyla vereceğim onu da...

60 kilo olmuşumdur diye korkuyordum...buna da şükür...

Sabah kahvaltım...

2 bardak şekersiz çay
Peynir
1 Zeytin
Salatalık
Çeyrek dilim tam buğday ekmegi
Omletten bir parça aldım...bol tereyağlı ve tuzlu olmuş o yüzden yiyemedim bıraktım...

5 i bir arada çayını içtim karabiber karanfil ve limonlu

20 dk bisiklete bindim...
6.23km ve 117 kalori yaktım...

günaydınnn ;

kızım hastaydı raporluyduk kaç gündür giremedim :( hani kimse kalmamış ne çabuk vagzeçmişler öyle :(

Canım sen gelmeyince böyle oldu burasi...benim de internet paketim bitmisti...çok geçmiş olsun bu arada...iyi mi şimdi kızın...sen ne yaptın bu arada peki...

Canım sen gelmeyince böyle oldu burasi...benim de internet paketim bitmisti...çok geçmiş olsun bu arada...iyi mi şimdi kızın...sen ne yaptın bu arada peki...

kızım daha iyi teyzesi bugün babasına gidecek bikaç günde orda dinlenir okula gitmez toparlar iyice...bende kaç gündür ne düzen kaldı ne bişi ama toparlicaz mecbur :)

Ewt toparlamak lazım canım...ben de sensiz biraz gaza geldim sonra dağıttım...neyse beraberiz yine şükür...😀

kızlar nerelerdesiniz benim internette sorun vardı giremedim ama topik gerilere düşünce üzüldüm.... ben nasıl okurum geçen süreyi diye düşünüyordum...:14::5:

Canım burası böyle olunca benim motivasyonum kalmadı hiç...

Ama tekrar sil baştan yapabiliriz yaniii...

Back
X