Yine yeniden ama bu kez son :)

CizmeliKedii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
184
5
118
Nereden başlayayım bilmiyorum ki. Yıllardır beraberiz ben ve kilolarım. Hiç zayıf olmadım diyebilirim. Bilirsiniz insanlar da çok acımasızdır bu konuda sadece kilolu olduğunuz için eleştirilirsiniz belki de sizden hiç bir üstünlüğü olmayan insanlar tarafından.Gün geçtikçe özgüveninize alıp götürür yaşadıklarınız. Ben de daha önceleri de denedim zayıflamayı ama olmadı her seferinde tekrar yemeklere koştum.Ama bu sefer olmalı.Olacak.
Bunun yanında ben ygs ve lys sınavlarına da hazırlanıyorum. Sürekli oturma halindeyim yani.Artık elimden geldiğince azaltarak yediklerimi zayıflamaya çalışacağım.

Başlangıç kilom : 64
Boyum: 1.62

Eşlik etmek isteyen arkadaşlarım olursa mutlu olurum. :)

oo tatlım hayırlı olsun başlığın.
haydi bakalım çıtır bi üniversiteli olacaksın demek kim tutar seni, üstelik aşırı kilon bile yok yakın zamanda ulaşacaksın amacına azimle kararlılıkla istikrarla

Teşekkür ederim güzel dileklerin için :) Umarım olacağım çıtır bir üniversiteli :)

Diyette ilk güne başlamış bulunmaktayım.
Kahvaltı : 1 domates,biraz roka, 1 dilim peynir,4 siyah zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği
Öğlen : 1 çiğ köfte dürüm,ayran

Evet çiğ köfte olmamalıydı ama ben ailemden uzakta okuyorum ve yurtta kalıyorum. Yurtta sabah ve akşam yiyorum öğlen de dışardan bir şeyler alıp yiyorum. Öğlen yiyebileceklerim konusunda tavsiyelerinizi almak isterim.

Akşam : Tavuklu salata,1 dilim kepek ekmeği, şeftalili ice tea

Ara : yeşilçay içebilirim belki ders çalışırken

Birinci günümü tamamlamış bulunmaktayım böylece

Son düzenleme:
Günlükcüğüm şu an gerçekten çok mutluyum çünkü en iyi deneme netlerimden birini yaptım.
Moralim tam olunca daha iyi motive oluyorum diyete

Kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir,1 dilim salam,5 siyah zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen: Domatesli çabuk çorba,2-3 kaşık yoğurt, 2-3 galeta

Ama neden kimse gelmiyor ki benim günlüğüme

Menüm;

Ara : 2 hanımeller büskivi
Akşam: 1 kase mercimek çorbası,1 haşlanmış tavuk but

Son düzenleme:
Ara: Nescafe

Elmalı sirkeli suya da başladım ayrıca. Bakalım faydası olacak mı gerçekten ?

Güneşli bir günden merhaba herkese
Güneşi görünce mutlu olan bir insanım ben yahu. Resmen sevinç doluyor içime.Ayrıca az yedikçe git gide karnım da düzleşiyor. O da ayrı bir güzel

Sabah aç karnına sirkeli suyumu içtim.

Kahvaltı: Domates,salatalık,1 dilim beyaz peynir,4siyah zeytin,1 dilim kepek ekmeği

Ara: Nescafe

Elmalı sirkeli suya da başladım ayrıca. Bakalım faydası olacak mı gerçekten ?
bak ben uğramış bulunmaktayım tatlım şuan itibariyle.
elma sirkesi ben de yapıyorum ama diyetle birlikte yaptığım için kilo vermeme etkisi ne kadardır onu ölçemiyorum işte. mutkala vardır. ama ben bal katmıyorum aram yok pek bal katsam daha mı iyi olur diye de düşünmüyo değilim :44:

Canım sen de olmasan uğrayan yok vallahi günlüğüme

Ben de bal katmıyorum. Ben zaten ekşi şeyleri sevdiğim için böyle de rahatlıkla içiyorum. Tabi artı faydası var mı bilemiyorum.

Ara: 1 kase yoğurt
Öğlen: Tavuklu çabuk çorba, 3 galeta

Ara : 2 tane hanımeller büskivi
Akşam: 1 kase yayla çorbası,6 yk zeytinyağlı pırasa (makarna yememek için kendimi zor tuttum ama başardım sonuçta )

Umarım gece acıkmam ders çalışırken.

Ayrıca yatarken sirkeli suyumu da içeceğim.

Uyanınca sirkeli su içtim.
Kahvaltı: 1 domates,1 dilim beyaz peynir,5 siyah zeytin,1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: Tavuklu mantarlı salata,1 dilim ekmek,şeftalili ica tea
Ara: 1 tane probis

Akşam : 1 kase şehriye çorbası, 5 yemek kaşığı sulu köfte
Yatmadan sirkeli su

Uyanınca sirkeli su
Kahvaltı: Salatalık,1 dilim beyaz peynir,5 siyah zeytin,1 dilim ekmek,2 kuru kayısı

Öğlen: Çok tahıllı sandviç ekmeğiyle peynirli domatesli sandviç,yeşilçay

Ara: 2 kuru kayısı
Akşam : 1 kase mercimek çorbası,3-4 yemek kaşığı kuru fasulye
Yatmadan sirkeli su

Uyanınca sirkeli su, 1 kuru kayısı
Kahvaltı: 1 domates,1 dilim beyaz peynir,5 siyah zeytin,1 dilim ekmek

Öğlen : Çok tahıllı sandviç ekmeğiyle peynirli domatesli sandviç,yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…