- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Hoş geldin
Lise sondayım canım ben liseyi şehir dışında okuyorum. Son 2-3 haftadır da ders çalışayım diye rapor aldım.Yurtta da sabah ve akşam yemekleri var yalnızca. Ben de en masum bunları buldum yiyebilecek. Bu konuda tavsiyen olursa mutlu olurum
Bir an önce aramıza ve diyete dön tatlım
seni bennn yerimmm ne güzel günlük tutmuşsun valla bende diyete başlayacağım şimdi senin sayende :) günde 7-8 dilime kadar ekmek yiyebilirsin (ekmeğin yerine geçen şeyleri hesaba katmadan tabiki :S ) ekmek yemezsen güçsüz düşersin ve kilonu uzun süre veremezsin.ilk nedeni gençsin ve metabolizman zaten hızlı böyle yemeyerek kilo verirsen kastan ve sudan gider forumda bir çok kişinin düştüğü yanlış gibi ömrün diyet yapmakla geçer.(ayrıca gençken bu metabolizmaya aç kalarak kilo verirsen yaşlandığında ve metabolizman yavaşladığında su içsen yarar malesef :S ) .2. olarak da sen bir Türk'sün ve hayatının içinde zaten ekmek var.Diyeti bırakıp ekmeğe yöneleceksin mecbur işte bu noktada yine kilo alacaksın.tüm bu paragraftan anladığımız sonuç ne : EKMEK YE :)
son olarak internetten yaşına ve kilona uygun olarak bazal metabolizma hızını hesapla ve onun üstüne 200 kalori ekle ona uygun bir beslenme programı oluştur kendine.Örneğin bazal metabolizman 1500 ve senin 1700 kalorilik bir beslenme programı oluşturman lazım.Bunun altında beslenirsen (ki bence şuan öyle besleniyorsun) vücut yediklerini depo eder ve zayıflamak isterken kilo alırsın yada yağ yakamazsın kaslardan gider...
neyse merak ettiğin noktaları yaz ben cevaplarım okuduğum kitaplar sayesinde uzman oldumbana kaç kilosun diye sorma çünkü hayatımda hiç diyet yapmadım ve yemek yemeye bayılıyorummm (tipik boğa burcu )
merhaba tatlım seninle birlikte yarın diyete başlamak istiyorum ben dee ,tek basıma bozuyorum sürekli diyeti belki bu şekilde başarırım :))
benim boyum da 1.62 kilom 66 aynı gibi seninle,hedefim 55 ..çok istiyoruumm çok şey mi istiyorummm(
40-50 kilo veren insanlar var yahu 11 kilo nedir ki
Hem okul, hem ev, hem de bebek allah kolaylık versin vallahi
İnş. kazanayım istediğim yeri hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?