Yine yeniden ama bu kez son :)

kedicim ben geldim
çalışıyosun heralde ya da çok tembelsin bakıyorum hep sandviçler fln götürüyosun dikkatimi çekti
ama sirkeli su kısmını beğendim hatta bayıldım
ben azcık ara verdim üç beş gün kadar dinlensin mideciiim sonra devam edicem

Hoş geldin
Lise sondayım canım ben liseyi şehir dışında okuyorum. Son 2-3 haftadır da ders çalışayım diye rapor aldım.Yurtta da sabah ve akşam yemekleri var yalnızca. Ben de en masum bunları buldum yiyebilecek. Bu konuda tavsiyen olursa mutlu olurum
Bir an önce aramıza ve diyete dön tatlım

Akşam: 1 kase yeşil mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı ıspanak

sirkeli suyuma ara verdim tatlım diyetı bırakmak gibi bir şey söz konusu olamaz bu benim için yaşam tarzı artık

öneri dedin bi düşüneyim hmmmm..
salata yapsana al marulu maydanozu domates dicem onu alma mevsimi değil tereyi mutfagın fln yoktur senin şimdi ellerinle parçala ki ben mutfagım olmasına rağmen metal besin değerini azaltıyor diye ellerimle parçalıyorum. at içine ton balığı al yanına ayran ohh mis. ısıtıcın varsa yumurta haşla. yumurtadan doyurucu lezzetli ne olaki
aklıma geldikçe yazayım da sen de pek minikmişin ayol ablan olayım senin

Olur ablam yok zaten benim

Isıtıcım var ama yumurtayı sevmiyorum pek.Ama salata olabilir. Bi ara markete uğrayım da alayım bir kaç salata malzemesi.

İçimde garip bir mutluluk var günlükçüğüm
Ama bugün tam anlamıyla uyamadım diyetime şartlardan dolayı
Kahvaltı: Domates,salatalık,1 dilim peynir,5 siyah zeytin,1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 ince dilim kek
Öğlen: yarım pide,ayran ( öğlen dershanede öğretmenimiz almıştı tüm sınıfa dışarı çıkıp başka bir şey yiyecek zamanım da yoktu)
Akşam: 1 kase domates çorbası, 5 yemek kaşığı patlıcanlı yemek

Kahvaltı:1 domates, 1 dilim beyaz peynir,roka,5 siyah zeytin,sosis,1 dilim kepek ekmeği
Ara:1 paket süt
Öğlen:döner(sadece etini yemedim ), salata
Ara:2 çay bardağı çay (tek şekerli)
Akşam: 1 porsiyon levrek,salata

seni bennn yerimmm ne güzel günlük tutmuşsun valla bende diyete başlayacağım şimdi senin sayende :) günde 7-8 dilime kadar ekmek yiyebilirsin (ekmeğin yerine geçen şeyleri hesaba katmadan tabiki :S ) ekmek yemezsen güçsüz düşersin ve kilonu uzun süre veremezsin.ilk nedeni gençsin ve metabolizman zaten hızlı böyle yemeyerek kilo verirsen kastan ve sudan gider forumda bir çok kişinin düştüğü yanlış gibi ömrün diyet yapmakla geçer.(ayrıca gençken bu metabolizmaya aç kalarak kilo verirsen yaşlandığında ve metabolizman yavaşladığında su içsen yarar malesef :S ) .2. olarak da sen bir Türk'sün ve hayatının içinde zaten ekmek var.Diyeti bırakıp ekmeğe yöneleceksin mecbur işte bu noktada yine kilo alacaksın.tüm bu paragraftan anladığımız sonuç ne : EKMEK YE :)
son olarak internetten yaşına ve kilona uygun olarak bazal metabolizma hızını hesapla ve onun üstüne 200 kalori ekle ona uygun bir beslenme programı oluştur kendine.Örneğin bazal metabolizman 1500 ve senin 1700 kalorilik bir beslenme programı oluşturman lazım.Bunun altında beslenirsen (ki bence şuan öyle besleniyorsun) vücut yediklerini depo eder ve zayıflamak isterken kilo alırsın yada yağ yakamazsın kaslardan gider...

neyse merak ettiğin noktaları yaz ben cevaplarım okuduğum kitaplar sayesinde uzman oldum bana kaç kilosun diye sorma çünkü hayatımda hiç diyet yapmadım ve yemek yemeye bayılıyorummm (tipik boğa burcu )

Merhaba
Önerilerin için teşekkür ederim.Ben normalde de pek ekmek yiyen bir insan değilim. Ekmeği pek sevmiyorum sanırım Ama şu kalori hesabına bakayım. Aslında yediklerim karnım doyuruyor gibi ama yine de dikkat etmeye çalışacağım Merak ettiğim bir şeyler olursa tabi ki sorarım.

merhaba tatlım seninle birlikte yarın diyete başlamak istiyorum ben dee ,tek basıma bozuyorum sürekli diyeti belki bu şekilde başarırım :))

tabii ben de öğrenciym canm üni 3. sınf ,ikinci üniversitem sana da nasip olur inş.. neyse evliyim bir kızım mutlu bir ailem ve vermek istediğim kilolarım var :İ)) yeterli sanırm

Hem okul, hem ev, hem de bebek allah kolaylık versin vallahi
İnş. kazanayım istediğim yeri hayırlısıyla

Ne güzel demişsin 40-50 kilo veren insanlar var. Sende verirsin hemencik merak etme.Hem üniversiteye bir çıtır olarak başlama hayali seni motive etmeli. ben üüniversitede hep balık etliydim. Hiç hoş değil. Üniversite bitti ama geç kalmış sayılmam diyip şimdi başadım diyete. Keşke senin yaşındayken alsaydımda bu kararı üniversite hayatımı kilolarımı saklamakla geçirmeseydim. Düşünebiliyormusun üniversite boyunca bir kez bile etek, elbise giyip gitmedim okula Umarım sen başarırsın. Kolay gelsin:)

Tatlıya,çikolataya ben de bayılıyorum ama şöyle düşünüyorum şimdi bunlara yiycem 5 dakika mutlu olcam sonra her alışverişe çıktığımda gönül rahatlığıyla alışveriş yapamıycam isteklerimi alımıycam. Her toplu fotoğrafta kocaman çıkıcam. Sonra hemen geri vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…