Yine yeniden aşk

Teşekkür ederim üzmüyorsunuz tabi :)
İlk gördüğü andan beri bakıyor ilk gidşimde baya bakımsız falan gitmiştim. Olmazsa olmaz kapatırım gider :)

Tatlı heyecanlar tabi bunlar. :) Seni mutlu edecek biriyse dilerim olsun ama beklentini minimumda tutmakta yarar var ne olur ne olmaz. Yani beklentini ne kadar düşük tutarsan o olay gerçekleştiğinde o kadar sevinirsin ama gerçekleşmezse de o kadar yere çakılmazsın.

yaşını bilmiyorum,aslında pembe gözlüklü insanların varlıgını görmek güzel :) tatlım sağlıkçıysa sonuçta senin orda girişin,kaydın var.adın soyadın ismin cismin herseyin belli..istese herseye ulaşır yani.o yüzden bekle derim. her bakan,odaklanan hoşlanıyor demek değil
Eczane de annemin ilacı kalmış eczacı tanıyor annemi ama numarasını bilmiyor çocuk hastaneye gidiyor annemin kaydından numarasını alıyor ama annemin kaydında benim numaram var beni aradı çocuk gitti aldı annem ilacını demem o ki kaydı kuydu numarası herşeyi var isteyen arar bulur doğru diyorsunuz

Evet flörtleşme bakışma çok hoşuma gitti beğendim ben de tabi uzatmadan hayal kurmadan bir kere daha gitmeliyim diye düşünüyorum keşke dememek adına

Kenan doğulu diyor ya şarkıda
Doktor derdime bul bir çare
Sana doyamıyorum yaz bir reçete
:D

Bir daha gidip bir bahaneyle konuşmaya çalışın
Ya da tam yanından geçerken ayyy bana bir şeyler oluyor deyip atın kendinizi adamın kollarına :D

Aman evli mevli çıkmasın dikkat!

Ya ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Bı insanı sevebilmek içinin pır pır etmesi kafanın onla meşgul olması ne kadar güzel bisey. Ben sizin yerinizde olsam birZ zaman geçtikten sonra bı kez daha giderdim. Eğer o bı adım atmazsa ben atardım . Ne olabilir ki en fazla reddeder. İsterse dalga geçsin bı daha nerde göreceksiniz ki. En azından içinizde kalmamış olur. Durdukça içinizde buuteceksiniz çünkü. Hayatı öyle yasamalisiniz ki hiç bı şey içinizde kalmamalı. Geri dönüp baktığınızda keşke denemelisiniz. Ben olsam konusurdum

:KK70:

Bi:KK70:r daha gidip bir bahaneyle konuşmaya çalışın
Ya da tam yanından geçerken ayyy bana bir şeyler oluyor deyip atın kendinizi adamın kollarına :KK70:

Alemsiniz valla
Ya ne güzel çok sevindim sizin adınıza. Bı insanı sevebilmek içinin pır pır etmesi kafanın onla meşgul olması ne kadar güzel bisey. Ben sizin yerinizde olsam birZ zaman geçtikten sonra bı kez daha giderdim. Eğer o bı adım atmazsa ben atardım . Ne olabilir ki en fazla reddeder. İsterse dalga geçsin bı daha nerde göreceksiniz ki. En azından içinizde kalmamış olur. Durdukça içinizde buuteceksiniz çünkü. Hayatı öyle yasamalisiniz ki hiç bı şey içinizde kalmamalı. Geri dönüp baktığınızda keşke denemelisiniz. Ben olsam konusurdum
Haklısınız bir de şu var onun gelmesi zor mesai saatleri içerisinde yapamaz diye düşünüyorum. Bir daha gitmem o hastaneye olur biter hatta gitsem ne olacak ki keşke demek istemem ileride

:KK70:

Bir daha gidip bir bahaneyle konuşmaya çalışın
Ya da tam yanından geçerken ayyy bana bir şeyler oluyor deyip atın kendinizi adamın kollarına :KK70:

Alemsiniz valla :KK70:
Ayy kollarına atamam valla atamam nerede o cesaret :KK70:
Konuşacağım galiba çünkü adını öğrenmem gerekiyor.

Back
X