Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

Suveybe13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
5.403
12.174
248
Sizlere motive olması amacıyla kendi hikayemden bahsedeyim doğum sonrası 100 kiloya geldiğimi görünce artık başlamam gerektiğini anladım geçen sene 3 ay sıkı bir diyet ve sporla 71 e düştüm sonra 6 ay falan ara verdim ve 3 nisan da tekrar başladım( 21 gün memlekette olduğumdan ara verdim ve tatildeyken tamamen bozdum) ve 58 kadar düştüm ama yorulduğumu hissediyorum son kilolar zor gidiyor inşallah burda birbirimize destek olalım yalnız olmadığımızı düşünelim, hırslanalım ve tabi ki yarışalım
inanın hafif olmak ve hedeflerimize ulaşmak kadar güzel bir duygu yok
kaanin annesi
Z zencefiltarcin
kakaovanilya
E elvan7

Canım merhaba bende geçen sene 68 den 62 ye düştüm ama geçen ay tatile çıktık geldik 64 oldum birazcık da ödem vardı 63_64 gidip geliyorum şu aralar ama beni. Amacım da 58 i görmek hatta şu iki hafta da 59 lulari görsem çok sevineceğim dikkatde ediyorum ama kilo gr gr gidiyor şu aralar yürüyüşe de çıkamıyorum çok sıcak tansiyonum düşük evde bile bazen başım dönüyor o yüzden çıkmıyorum birbirimize destek olalım ins

boyun kaç canım

Bugün canım hiçbişey yemek istemiyor kahvaltı yapmadım
Biraz bacak ve bel hareketleri yaptım.
Belki birazdan Türk Kahvesi içerim
yoksa sende benim gibi dün tok mu uyudun
bende kahvaltı yapmadım sayılır 3 gün kurusu ve 4 ceviz yedim
yeşil çay ve yarım paket 2 si 1 arada içtim

yoksa sende benim gibi dün tok mu uyudun
bende kahvaltı yapmadım sayılır 3 gün kurusu ve 4 ceviz yedim
yeşil çay ve yarım paket 2 si 1 arada içtim
Ben 5 6 dan sonra hiçbişey yemiyordum, ama akşam eşime yemek yanına tahin helva koymustum dayanamadım yedim hemde baya bi yedim
Icimi okudun yani

canimm seni tebrik ederim gercekten azmini ornek aliyorum. Kisa surede harika yol almissin.
Yeni konumuz super olmus..Ellerine saglik..Ohh mis gibi ferah ferah :)
Burada hep birlikte guzel kilo verecegiz insallah..

gunaydinlar bu arada :)

sabah elma sirkeli balli ilik su ile basladim.Ilginc ama ben de acikmadim bu sabah.. Bi kahve iceyim islere koyulayim. Acikinca kahvalti;
bir kaynamis yumurta
bir dilim peynir
yedi zeytin bir incir
bir domates bir salatalik iki yesil biber..

kaanin annesi canım kilolarımız çok yakın yarışabiliriz senle hedeflerimizde aynı bu soruyu sordum galiba ama unuttum boyun kaçtı
ben de yarismak istiyorum benim kiloma yakin kimse var mi ?
Canim musait oldugunda tablo yapalim mi boy kilo hedef ve haftalik degisimin oldugu..Hic anlamiyorum bu islerden ama sen biliyorsan guzel olur ilk sayfada takip ederiz..Yeni arkadaslar da gelir belki..
Cuma tartiliyoruz yine sanirim. Burada daha aktif olalim; birbirimizin menulerini takip edip yorum yapalim mumkunse , gerekirse uyaralim spor ve su konusunda tesvik edelim.. Kisaca destek olalim birbirimize..
Cok sey mi istiyorum ya cok yazmisim da :)

Evet doğru diyorsun canım uyaralim birbirimizi

Kahvaltım bir yağda yumurta iki dilim peynir 7 zeytin 1 salatalık 1 dilim buğday ekmeği bu arada yürüyüşe çıkacağım ama tansiyonum 2 gündür düşük galiba başımı kaldıramıyorum kendimi iyi hissedersem çıkacağım yürüyüşe akşam üzeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…