boyun kaç canımCanım merhaba bende geçen sene 68 den 62 ye düştüm ama geçen ay tatile çıktık geldik 64 oldum birazcık da ödem vardı 63_64 gidip geliyorum şu aralar ama beni. Amacım da 58 i görmek hatta şu iki hafta da 59 lulari görsem çok sevineceğim dikkatde ediyorum ama kilo gr gr gidiyor şu aralar yürüyüşe de çıkamıyorum çok sıcak tansiyonum düşük evde bile bazen başım dönüyor o yüzden çıkmıyorum birbirimize destek olalım ins
inşallah burada daha kararlı ve daha aktif bir şekilde devam ederizGünaydın canım hayırlı olsun yeni sayfamız
Ellerine sağlık
yoksa sende benim gibi dün tok mu uyudunBugün canım hiçbişey yemek istemiyor kahvaltı yapmadım
Biraz bacak ve bel hareketleri yaptım.
Belki birazdan Türk Kahvesi içerim
Ben 5 6 dan sonra hiçbişey yemiyordum, ama akşam eşime yemek yanına tahin helva koymustum dayanamadım yedim hemde baya bi yedimyoksa sende benim gibi dün tok mu uyudun
bende kahvaltı yapmadım sayılır 3 gün kurusu ve 4 ceviz yedim
yeşil çay ve yarım paket 2 si 1 arada içtim
Aç açın tok tokun halinden anlıyor galibaBen 5 6 dan sonra hiçbişey yemiyordum, ama akşam eşime yemek yanına tahin helva koymustum dayanamadım yedim hemde baya bi yedim
Icimi okudun yani
Bugün kaçamak yokAç açın tok tokun halinden anlıyor galiba
Bencede yarisalim bu cumaya bakalım kaç olacağız hadi şimdi başlayalım.kaanin annesi canım kilolarımız çok yakın yarışabiliriz senle hedeflerimizde aynı bu soruyu sordum galiba ama unuttum boyun kaçtı
canimm seni tebrik ederim gercekten azmini ornek aliyorum. Kisa surede harika yol almissin.Sizlere motive olması amacıyla kendi hikayemden bahsedeyim doğum sonrası 100 kiloya geldiğimi görünce artık başlamam gerektiğini anladım geçen sene 3 ay sıkı bir diyet ve sporla 71 e düştüm sonra 6 ay falan ara verdim ve 3 nisan da tekrar başladım( 21 gün memlekette olduğumdan ara verdim ve tatildeyken tamamen bozdum) ve 58 kadar düştüm ama yorulduğumu hissediyorum son kilolar zor gidiyor inşallah burda birbirimize destek olalım yalnız olmadığımızı düşünelim, hırslanalım ve tabi ki yarışalım
inanın hafif olmak ve hedeflerimize ulaşmak kadar güzel bir duygu yok
kaanin annesi
Z zencefiltarcin
kakaovanilya
E elvan7
ben de yarismak istiyorum benim kiloma yakin kimse var mi ?kaanin annesi canım kilolarımız çok yakın yarışabiliriz senle hedeflerimizde aynı bu soruyu sordum galiba ama unuttum boyun kaçtı
Evet doğru diyorsun canım uyaralim birbirimiziben de yarismak istiyorum benim kiloma yakin kimse var mi ?
Canim musait oldugunda tablo yapalim mi boy kilo hedef ve haftalik degisimin oldugu..Hic anlamiyorum bu islerden ama sen biliyorsan guzel olur ilk sayfada takip ederiz..Yeni arkadaslar da gelir belki..
Cuma tartiliyoruz yine sanirim. Burada daha aktif olalim; birbirimizin menulerini takip edip yorum yapalim mumkunse , gerekirse uyaralim spor ve su konusunda tesvik edelim.. Kisaca destek olalim birbirimize..
Cok sey mi istiyorum ya cok yazmisim da :)
1.64boyun kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?