- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Tansiyonun düşükse dikkat et kendine sık sık ye az ye. Dinlenme imkanım varsa uzan dinlen suyunu bol iç.Kahvaltım bir yağda yumurta iki dilim peynir 7 zeytin 1 salatalık 1 dilim buğday ekmeği bu arada yürüyüşe çıkacağım ama tansiyonum 2 gündür düşük galiba başımı kaldıramıyorum kendimi iyi hissedersem çıkacağım yürüyüşe akşam üzeri
Maşallah boyun uzun zayiflayinca manken gibi hatun olursun.ben de yarismak istiyorum benim kiloma yakin kimse var mi ?
Canim musait oldugunda tablo yapalim mi boy kilo hedef ve haftalik degisimin oldugu..Hic anlamiyorum bu islerden ama sen biliyorsan guzel olur ilk sayfada takip ederiz..Yeni arkadaslar da gelir belki..
Cuma tartiliyoruz yine sanirim. Burada daha aktif olalim; birbirimizin menulerini takip edip yorum yapalim mumkunse , gerekirse uyaralim spor ve su konusunda tesvik edelim.. Kisaca destek olalim birbirimize..
Cok sey mi istiyorum ya cok yazmisim da :)
Tamam canım teşekkür ederim uzun süre aç durunca kafamı kaldıramıyorum zaten kayısı kuruyemis falan atıyorum ağzıma yada su ama havalar sıcak olmasa suyu unutuyorumTansiyonun düşükse dikkat et kendine sık sık ye az ye. Dinlenme imkanım varsa uzan dinlen suyunu bol iç.
Tamam canım teşekkür ederim uzun süre aç durunca kafamı kaldıramıyorum zaten kayısı kuruyemis falan atıyorum ağzıma yada su içiyorumTansiyonun düşükse dikkat et kendine sık sık ye az ye. Dinlenme imkanım varsa uzan dinlen suyunu bol iç.
hiç yapmadım canım bilen varsa ben koyarım en başaben de yarismak istiyorum benim kiloma yakin kimse var mi ?
Canim musait oldugunda tablo yapalim mi boy kilo hedef ve haftalik degisimin oldugu..Hic anlamiyorum bu islerden ama sen biliyorsan guzel olur ilk sayfada takip ederiz..Yeni arkadaslar da gelir belki..
Cuma tartiliyoruz yine sanirim. Burada daha aktif olalim; birbirimizin menulerini takip edip yorum yapalim mumkunse , gerekirse uyaralim spor ve su konusunda tesvik edelim.. Kisaca destek olalim birbirimize..
Cok sey mi istiyorum ya cok yazmisim da :)
pazartesi super olur cnm..iki gunluk kacamagi onlemis oluruz bana uyar..kızlar hoş geldiniz
ben tartı gününü ya pazar ya da pazartesiye alalım diyorum ne dersiniz hafta sonu kaçamaklarını böyle engelleyebiliriz
bir de herkes kişisel bilgilerinden fotosunun altındaki yere başlangıç kilo güncel kilo hedef ve boyunu yazabilir mi takip açısından çok rahat olur
sagol cnm Allah razi olsun manken gibi olmak bi dursun da azcik iyi hissedeyim yeter simdilik.. Kizim saka yapiyor bazen sisman anne oldun diye bozuluyorum valla..Maşallah boyun uzun zayiflayinca manken gibi hatun olursun.
Hep beraber yarisalim yaklaşık 3 aydır beraber mücadele ediyoruz.
Bu cuma kim en çok eksiyi görecek bakalım
Benim içinde uyar pazartesikızlar hoş geldiniz
ben tartı gününü ya pazar ya da pazartesiye alalım diyorum ne dersiniz hafta sonu kaçamaklarını böyle engelleyebiliriz
bir de herkes kişisel bilgilerinden fotosunun altındaki yere başlangıç kilo güncel kilo hedef ve boyunu yazabilir mi takip açısından çok rahat olur
hosgeldin cnmTamam canım teşekkür ederim uzun süre aç durunca kafamı kaldıramıyorum zaten kayısı kuruyemis falan atıyorum ağzıma yada su ama havalar sıcak olmasa suyu unutuyorum
off ogle menun harika cnm .. Hem gozu doyuran hem de saglikli bir menu olmus. Afiyet sifa olsun insallah.Öğle yemegim fırında Kızartma (karışık sebzeleri dogradim hepsinden yarım dogradim patates havuç kabak biber , birazda zeytinyağı ekledim yarım tabak yaptı hepsi. )
Birde sarımsaklı Yoğurtlu pulbiberli Semiz otu 1 dilim ekmek
Çok iyi anlıyorum canım bende sırf bu yüzden istiyorum en cokda. Oğlum büyüyünce beni begensin çünkü ilkokul dönemindeki çocuklar annelerini beğenmiyor çok acımasız eleştiriyor eşşek sipalarisagol cnm Allah razi olsun manken gibi olmak bi dursun da azcik iyi hissedeyim yeter simdilik.. Kizim saka yapiyor bazen sisman anne oldun diye bozuluyorum valla..
En cok da hareketlerimde ozgur degilim; cabuk yoruluyorum..kizimla oynarken surekli tedirginim kilolu olunca kosarken bile komik gorunuyor sanki insan kotu goruntuler vermiyeyim diye anlamissinizdir saniyorum..
Amaaaaa artik bu gunler geride kalacak..Cunku burada arkadaslarimla birbirimize destek oluyoruzzz..Guzel olacak guzel.. insallah :)
Cumaya 68 in bi tik altina duserim insallah. Bu arada bugun regl bitiyor tekrar yuzmeye de baslarim..
Bende hiç acikmadim sırf aç kalıp son saatler herseye saldirmayayim diye şimdi yiyiyorum. 2 bardak da su icecegim.off ogle menun harika cnm .. Hem gozu doyuran hem de saglikli bir menu olmus. Afiyet sifa olsun insallah.
Ben hala kahvalti yapmadim. Bu sirkeli balli su nedeniyle mi acaba ?
Simdi biseyler atistirayim bari ceviz incir filan..
iyi yapmissin cnm sonra hunharca saldirip sacma sapan seyler yiyoruz..Bende hiç acikmadim sırf aç kalıp son saatler herseye saldirmayayim diye şimdi yiyiyorum. 2 bardak da su icecegim.
Sirkeli suyun tadı nasıl ve ise yarıyor mu
Olsun canım ben varımkızlar kurallarımız olsun mu ne yapalım
Tamam canım dene sen faydasını görürsen haber et.iyi yapmissin cnm sonra hunharca saldirip sacma sapan seyler yiyoruz..
sirkeli suyu iki gundur iciyorum istahi kesiyor galiba onu hissettim..Tadi da fena degil yani icilmiyecek gibi degil..Elma sirkesi daha hafif oluyor ya sanirim ondan.
Bir hafta deniyeyim bakalim yazarim sonuclari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?