- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
olsun olsun cnm kurallarimiz..kızlar kurallarımız olsun mu ne yapalım
Menun gayet güzel canımsu saatte ancak birsey yiyebildim..
yedi zeytin
bir gevrek
bir incir
bir hurma
bir fincan sute bir paket ikisi birarada..
Su iki litre olmustur.
Bugun yemek yemem sanirim. Acikinca pul biberli yogurtlu semizotu yerim..
Havuza iniyorum simdi..Iki saat yuzerim insallah..
Öyle yapıyorum canım sabah ilk kalkınca limonlu su sonra kahvaltı bide ben ara öğün olarak tarçınlı sütü çok sevdim 1_2 aydır yani Ramazan dan beri içiyorum ramazan Gece içince gündüz midem çok rahat oluyordu suyuda unutmamak için sürekli yanımda bulunduruyorum artikhosgeldin cnm
tansiyon olmasa da uzun sure ac durmak dogru degil zayiflamaya da hic faydasi yok bunun. Hasta etmeyelim kendimizi bizler hem git hem saglikli olmaya gayret edelim.. Acelemiz yok..
Bu arada suyu unutma hic.. Icibe birseyler at nane yapragi limon dilimleri gibi ya da cubuk tarcin..Ben seviyorum tarcinli hem seker ihtiyacini da gideriyor..Bu sekilde su degilde soguk bir icecek gibi tuketebilirsin..
Bunu bende çok severim şimdi ben arkadaşlar iki kaşık sebzeli pilav üzerine sebze yemeği yiyeceğim üstüne de limonlu soda içerimSade maden suyu içine limon sıktım içiyorum
Canim hergün içmiyorum belki haftada bir oda canım soğuk bişeyler isterse. Hemen yemek sonra içilmesi daha çok siskinlige ve ödem oluşmasına sebep oluyormuş. Sana da tavsiyem spor yapmiyorsan hiç içme yapiyorsan eğer haftada bir içBunu bende çok severim şimdi ben arkadaşlar iki kaşık sebzeli pilav üzerine sebze yemeği yiyeceğim üstüne de limonlu soda içerim
kuculdu cnm kuculdu kesin ben bunlari kahvaltinin ustune hatta kahvalti hazirlarken yerdim ayakustu..Menun gayet güzel canım
Sanirim midelerimiz küçüldü kızlar uzun zamandır yed8klerimize dikkat ediyoruz.
Allahım kacamaksiz bir gün olsun inşallah.
Neden canım hemen değil de yarım yada bir saat sonra içerim Şu sıcaklar bu kadar artmayana kadar yürüyüşe çıkıyordum hatta çıkamadığım zamanlar evde plates yapıyorum tabi hergün olmuyor haftada 3-4 gün yapıyorumCanim hergün içmiyorum belki haftada bir oda canım soğuk bişeyler isterse. Hemen yemek sonra içilmesi daha çok siskinlige ve ödem oluşmasına sebep oluyormuş. Sana da tavsiyem spor yapmiyorsan hiç içme yapiyorsan eğer haftada bir iç
Yani hemen icilmesini onermiyorlar şişkinlik ve ödem yaptığı için. , diyetisyenler sadece sporculara oneriyormus bununla ilgili yazılar var canım nette.Neden canım hemen değil de yarım yada bir saat sonra içerim Şu sıcaklar bu kadar artmayana kadar yürüyüşe çıkıyordum hatta çıkamadığım zamanlar evde plates yapıyorum tabi hergün olmuyor haftada 3-4 gün yapıyorum
Anladım canım midem sistiginde içiyorum ben dikkat ederim bundan sonra anladım canım zaten herkes kendi yaşantısına göre bir düzen kuruyor ama inş istediğimiz kilolara gelirizYani hemen icilmesini onermiyorlar şişkinlik ve ödem yaptığı için. , diyetisyenler sadece sporculara oneriyormus bununla ilgili yazılar var canım nette.
Plates bende çok yapmak istiyorum ama cocgum küçük kreş e gittiğinde başlamayı düşünüyorum .
hosgeldin cnm.. Bu kilo alip vermelere dur diyecegiz artik insallah. Kararli olalim yeter ki..Kızlar merhaba. Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Kendmden bahsedeyim sürekli 80. 79 79 kilolar arasında gidip geliyorum. Geçen hafta güzel bir diyete başladım. 80.3 den 79.0 a düştüm çok şükür. Sürekli kilo alıp veriyorum. Yıl içinde verdiğim 1 2 kilo ile toplamda 30 kilo falan vermişimdir ama 30 kilo da almışımdir. suveybe13 kakaovanilya ile diğer topikde de birlikte idik.
Hadi inşallah iyi olur hakkımız da hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?