- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Rutin tatlım. Sen nörüyon?Merhaba
Naptın gızzzz atlantis
Ben pek tahammul edemiyorum uzaktan sevmek guzel olüyürben çocukları çok severim sevdiğim için daha ılımlıyım
Rutin bizdede oturdum didim ki love konuyu kapadi ama bu guzelim kadro bitmesin ben acayim dedidim celebriana da soylemistim o da istiyorduRutin tatlım. Sen nörüyon?
tabiki de tercih meselesi ben küçükken sürüsüne bereket diye bir film izledim ondan dolayı hep çocuk severimBen pek tahammul edemiyorum uzaktan sevmek guzel olüyür
Ummmarım meslegine olan sevginle hep devam eder bu durumtabiki de tercih meselesi ben küçükken sürüsüne bereket diye bir film izledim ondan dolayı hep çocuk severim
Çay içiyorum
Ooooo afiyet bal seker olsunÇay içiyorum
SelamSelamlar gençler
Teşekkür ederimOoooo afiyet bal seker olsun
selammmSelamlar gençler
hoşgeldin zerreTeşekkür ederim
Çok hoş buldumhoşgeldin zerre
Bir miktar bosluga dustum love konuyu kapatincaÇok hoş buldumyeni bir topik açmak ile iyi yapmışsınız love konuyu kapatınca bir miktar üzülmüştüm umarım burada kaldığımız yerden devam edebiliriz
Aynen asiri iyiydi ya love reisAh love'ın konusu terapi gibiydi resmen boşluğa düşmüş hissediyorum kendimikendi kararı tabiki saygı duyuyorum ama şok etkisi yarattı be ya
Ayni hissediyoruzAh love'ın konusu terapi gibiydi resmen boşluğa düşmüş hissediyorum kendimikendi kararı tabiki saygı duyuyorum ama şok etkisi yarattı be ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?