- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Ladycharms
-
Selamlar. Bende anlamamıştım konun kapandığını cevap yazıcam yazamıyorum üzüldüm. Ama Love mutluysa sorun yok. Ben kendime bakım saati yapıcam şimdi öpüyorum sizi.Sensiz de olmazLove_lover
Sanirim seninndedigin dogru bende regl oldumSelamlar. Bende anlamamıştım konun kapandığını cevap yazıcam yazamıyorum üzüldüm. Ama Love mutluysa sorun yok. Ben kendime bakım saati yapıcam şimdi öpüyorum sizi.
Ayyy tesekkur edriz cok sagolGeldim hanımlarkırmayayım sizi
Selam naberSelamlar
Boşver sen orayı önündeki maçlara bakEski konudakiler cekirdek kadro ozelden devam ediyor bence
Yaaa love reis naptın valla eşekten düşmüşe döndükTopppiiiğiniz hayırlı olsun genjlerrr, öğrettiklerimi uygulamayın gıttıgım yoldan sakın ola kı gıtmeyın
Evet Canım oğluşumResimdeki oglusun mu pek tatli masallah
Mola verdım, evlenıp gerı doncem, sonra da bılenzıklerımı sangır sungur sallayıp enıstenızle sakalasırken bırden boynum morardı sıze de bele oluyo mu dıye absurd sorular sorup darlıcam sızıYaaa love reis naptın valla eşekten düşmüşe döndükseni burda gördüğümüze sevindim valla ben
en beklemediğin zamanda oluyor cınımm eeee nasippppMola verdım, evlenıp gerı doncem, sonra da bılenzıklerımı sangır sungur sallayıp enıstenızle sakalasırken bırden boynum morardı sıze de bele oluyo mu dıye absurd sorular sorup darlıcam sızı
Hayırlısiyla insallah bu dediklerini de duyarız bi gün yaaMola verdım, evlenıp gerı doncem, sonra da bılenzıklerımı sangır sungur sallayıp enıstenızle sakalasırken bırden boynum morardı sıze de bele oluyo mu dıye absurd sorular sorup darlıcam sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?