YİNE YENIDEN BİZ

Selamlar. Bende anlamamıştım konun kapandığını cevap yazıcam yazamıyorum üzüldüm. Ama Love mutluysa sorun yok. Ben kendime bakım saati yapıcam şimdi öpüyorum sizi.
Sanirim seninndedigin dogru bende regl oldum

Eski konudakiler cekirdek kadro ozelden devam ediyor bence

Yaaa love reis naptın valla eşekten düşmüşe döndük seni burda gördüğümüze sevindim valla ben
Mola verdım, evlenıp gerı doncem, sonra da bılenzıklerımı sangır sungur sallayıp enıstenızle sakalasırken bırden boynum morardı sıze de bele oluyo mu dıye absurd sorular sorup darlıcam sızı

Mola verdım, evlenıp gerı doncem, sonra da bılenzıklerımı sangır sungur sallayıp enıstenızle sakalasırken bırden boynum morardı sıze de bele oluyo mu dıye absurd sorular sorup darlıcam sızı
en beklemediğin zamanda oluyor cınımm eeee nasipppp

Hayırlısiyla insallah bu dediklerini de duyarız bi gün yaa
Çok mutlu ol

Bende yazayim şuracığa bildirim geldikçe okurum
Kapatılan konuyu takip edenlerdim
Bi miktar boşluğa düştüm bende
Yanlız eski konudan 3 - 4 kişiye baktım konuşmakla meşgul :/ ama olmazki siz haberleri alacaksınız biz kaldik böyle
Tabi ki haklı gerekçekleri vardı konuyu kapatmakta
Neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…