- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
- Konu Sahibi Ladycharms
Hepimiz fakeiz, hepimiz yalanız, hepimiz birimiz birimiz hepimizizVarım kız feyk meyk buralardayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz fakeiz, hepimiz yalanız, hepimiz birimiz birimiz hepimizizVarım kız feyk meyk buralardayım![]()
Yoğun olduğum bir dönemdeydim sohbette aktiftim bayaMerabayın cağnım ojbulduk, birkaç hafta kk ya girmeden nassı dayabılıyosun anlatsana bıraz![]()
gereksiz kısılıkler yuzunden banlandım cunku neden banlanmayayım
love bu dille nasıl banlanmasındı ama
Kesinlikle .Bazen olmaması da gerekiyor aslında, çünkü karşıdaki insanlar susup edepli davranınca sindirdiğini zannediyor. Sonunda ban olmasa söylenecek çok söz var![]()
Yok, banlanmayla konu kapanması baglantılı degıl, ortak noktaları gereksız olmaları sadece. Konuyu kendı rızamla kapattırdım, toplumun şirazesi kayıyordu, bele cinsel hayat mı olur, vay efendim diye kocalarına girişen kadınlarımız olmus ahdkdhdks şaka şakaYoğun olduğum bir dönemdeydim sohbette aktiftim bayagirdim cevap falan yazamadım birkaç konu okuyup çıkıyordum . Elim olmuyordu kısaca... Gereksiz doluuuu elini sallasan 5 10 çarpıyor çok normal
kime höykelendin guzum neden banlandin konu bu yüzden mı kapandı yooosaamm
![]()
Diyeydin yaa onlara bacım sizde harekete geçin diye . O kadar yazıyorum yapın şenlenin ortama renk katınYok, banlanmayla konu kapanması baglantılı degıl, ortak noktaları gereksız olmaları sadece. Konuyu kendı rızamla kapattırdım, toplumun şirazesi kayıyordu, bele cinsel hayat mı olur, vay efendim diye kocalarına girişen kadınlarımız olmus ahdkdhdks şaka şaka
Konu benım degıl bende ızleyıcıyımDiyeydin yaa onlara bacım sizde harekete geçin diye . O kadar yazıyorum yapın şenlenin ortama renk katınkonun tekrar açılması çok iyi oldu. Gülüyoruz egleniyorz kafamız dağılıyor kk olmasa sıkıntıdan stresten patlayacağım hazır bekliyorum patlamaya
![]()
Tüm Yiğitler çıksın meydana diiyooosunMuhabbeti tek kişi şenlendirmez, herkes bir şey söyleyecek ki eğlence çıkacak.
Tabi ki öyle, loveın topicte de sadece o konuşmuyordu kiTüm Yiğitler çıksın meydana diiyooosun![]()
İyiydi konu sizden gaza gelip tüm odunluklarına rağmen kocama sürprizler yapıyordum. Siz gittiniz benim de hevesim kaçtı bir şey yapmaz oldumYok, banlanmayla konu kapanması baglantılı degıl, ortak noktaları gereksız olmaları sadece. Konuyu kendı rızamla kapattırdım, toplumun şirazesi kayıyordu, bele cinsel hayat mı olur, vay efendim diye kocalarına girişen kadınlarımız olmus ahdkdhdks şaka şaka
Hazır başlamışken devamını getirseydin keşke, böyle sürekli başkalarından gaz almamak lazım, başlangıç gazla sonrası hevesle olur böyle şeylerinİyiydi konu sizden gaza gelip tüm odunluklarına rağmen kocama sürprizler yapıyordum. Siz gittiniz benim de hevesim kaçtı bir şey yapmaz oldum![]()
Hayırlısı bakalım, göreceğizEee ramazan da bittiğine göre herkes yarından itibaren daha canlanır herhalde![]()
Malesef hevesimi kaçıran şeyler oldu. Sonra da ramazan başlayınca üşendim biraz açıkçası. Problemleri çözünce yine yapacağım tabikiHazır başlamışken devamını getirseydin keşke, böyle sürekli başkalarından gaz almamak lazım, başlangıç gazla sonrası hevesle olur böyle şeylerin
Tesekkur ederimSenin de bayramın kutlu olsun keyfim çok bayramlar gör![]()