- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Ladycharms
Sen hayırdır boşanamamışsın halen?Açma sen gel bize arada bize biraz neşe kat yeter![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hayırdır boşanamamışsın halen?Açma sen gel bize arada bize biraz neşe kat yeter![]()
Şehirdışında gelsin anlaşmalı dilekçeyi imzalattırcamSen hayırdır boşanamamışsın halen?
Hayirlisi olsun hakkindaŞehirdışında gelsin anlaşmalı dilekçeyi imzalattırcam
Oooo Love gelmis hosgelmis
Thanks babyHayirlisi olsun hakkinda
Ehuheuheuh kabeden gelmısım gıbı davranılıyor bögün, halbukisi hep buralardaydımOooo Love gelmis hosgelmis
Sen banlanmistin en son ondanEhuheuheuh kabeden gelmısım gıbı davranılıyor bögün, halbukisi hep buralardaydım![]()
![]()
Dilini tutamayanlar banlanıyor işte, katiple arka arkaya gittiler çok yalnız kaldımSen banlanmistin en son ondan
Keske soyleseydin ben seninle konusurdum yalniz kalmazdinDilini tutamayanlar banlanıyor işte, katiple arka arkaya gittiler çok yalnız kaldım![]()
Banlandım muhtemelen tekrar banlanırımSen banlanmistin en son ondan
Az uslu dur yaaaaaBanlandım muhtemelen tekrar banlanırım
Banlandım muhtemelen tekrar banlanırım
Siz neden bu kadar sakinsiniz hiç keyfiniz yokAz uslu dur yaaaaa
Ne anlatalım kız, dertler derya olmuş biz sandal modu. Bi kırşun döken varsa kurşun döküversin özellikle banaSiz neden bu kadar sakinsiniz hiç keyfiniz yok
Ne yapalım parti falan yapalım mı gelişiniz şerefine![]()
Aaa benim annem döker çat çat çıkar gider gözler üstündenNe anlatalım kız, dertler derya olmuş biz sandal modu. Bi kırşun döken varsa kurşun döküversin özellikle bana
Söyle bana döküversin nazara geldikAaa benim annem döker çat çat çıkar gider gözler üstünden![]()
Orası kesin nazara geldiniz de ramazan da girdi ya araya o da varSöyle bana döküversin nazara geldik
Allah sağlıkla sınamasın, bu sene ramazan yaşlanmaya başladığımızı hatırlattı bizeOrası kesin nazara geldiniz de ramazan da girdi ya araya o da var
Dur yeni geldin dahaBanlandım muhtemelen tekrar banlanırım
Önümüz retro ondandırSiz neden bu kadar sakinsiniz hiç keyfiniz yok
Ne yapalım parti falan yapalım mı gelişiniz şerefine![]()
Ne yasliligi gencsiniz dahaAllah sağlıkla sınamasın, bu sene ramazan yaşlanmaya başladığımızı hatırlattı bize