• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine yine yine ... bıktım

kaç yaşındasınız ?
ya kusura bakmayın ama siz çocuk eğiten bir birey olarak daha dik durmalısınız bu sindirişliği yakıştıramadım size..
kendi hayatınız hakkında söz sahibi olun lütfen.
26 yaşındayım güçlü durmaya çalışıyorum ama bazen fena halde yıkılıyorum bende insanım işte. bazen küçücük bir nasılsın ne oldu kızım bekliyorsun mecbursun lafını duyunca kırılıyosun en ufağı bu işte

kaçma git evlen ben evlendim de bu kadar..
orası senin evin kaçıcak bir durum yok..
o da kaçmak değil midir ki? şey gibi de anlaşılmasın evlilik meraklısı evlenmek istediği için aksine ailemn yaptıklarını sindiremiyorum. çünkü bazıları öyle algılayıp kötü davrandığımı düşünüyor.

içime sığmıyor artık yaşadıklarım paylaşmak konuşmak istiyorum annemle ama bir türlü beceremiyoruz. burdaki ablalar anneler nerde yanlış yapıyorum ki ? Anne baba iyiliği ister . Peki neden evlatlarının büyüdüğünü kabullenmezler ki¿ onlarında bir hayatı duygusu canı olduğunu... Çok yoruldum artık.. gün geçtikçe yeni yeni problemlerle karşıma geliyorlar. her gittiğim yere gelmek her gittikleri yere götürmek istiyorlar. doğu da görev yapıyorum . Veliler bugun üzerime yürüdü . okulum berbat bir okul . gün boyunca ağladım. eve geldim. bir noldu kızım demediler. mecbursun dediler. Buradaki akrabaya oturmaya gitmek istediler gelmiyorm diye babam açtı ağzını . sinir hastası etmişim ben onu. ya anne baba hakkı ama evlat hakkı da yok mu? Bana hep ana bana hakkı fotoğraflar ilahiler açıp hasta ettiğimi söyleyip iyice psikolojimi bozdular. sevmek günah mı ayıp mı ? seviyorum diye bu kadar şeyin yapılması reva mı ? Ne yapacağım artık ben tükendim bir çıkış yolu bulamıyorum.
Tayin istemekten başka çaren yok ..bu söylediklerini 5 yaşındaki kizima yapamıyorum ben (yapmam da) ..bir yere gitmek istemiyorsa gitmez ,ısrar etmeyiz . Açıklama yaparız ,ikna olursa gelir olmazsa gelmez .bu her konuda böyle ..

Çekilecek çile değil ,çocuk da değilsin tutup elinden gotursunler yada kandırıp istediklerini yapsınlar ..kendini net ifade edip uzaklaş lütfen ..

vermeyecekler farkındayım ..napayım her şey ona gidiyo zaten ben ayın başını zor getiriyom ne kiramı veriyorlar kiram 1200 lira ne faturaları ne mutfak masrafı ... bunlara rağmen bana acı çektrmektren başka şey yapmıyorlar. ölecez sinir hastası olduk senin yüzünden .. bıktım resmen bunaldım

biraz konudan uzak ama cidden merak ettim, hangi terör bölgesi orası ev kirası 1200 lira olan?

durumuna hem üzüldüm hem sinirlendim.. ipleri eline almalısın bence. Ama sakın ne kaç, ne de ben evlendim diye eve gel.. haklıyken haksız duruma düşürme kendini.. Yemegini dışarda ye bi süre , eve alısverıs yapma, fatura ödeme bırak kesilsin elektrik , su .. bakalım o zaman bu evin nasıl döndüğünü belki anlarlar..

Annen ve babanla daha israrci konusup onlari ikna etmelisin boyle kovmak kızmak nedir ? Seni dovmuyorlar, sövmüyorlar aksine üstüne düşüyorlar gibime geldi sahsen ama sen kac yasındasın bilmiyorum da guzel dille ikna sart.
tokatta yedim yüzüme elbiselerimide kaldırıp bir kez bağırmadm düzgünce konuştukça olmadı hayatı zindan ettiler sonundada gidin dedim ama gidip kardeşimn ıhtıyclarını yapıp döndüler ve daha sert biçimde döndüler.

Tayin istemekten başka çaren yok ..bu söylediklerini 5 yaşındaki kizima yapamıyorum ben (yapmam da) ..bir yere gitmek istemiyorsa gitmez ,ısrar etmeyiz . Açıklama yaparız ,ikna olursa gelir olmazsa gelmez .bu her konuda böyle ..

Çekilecek çile değil ,çocuk da değilsin tutup elinden gotursunler yada kandırıp istediklerini yapsınlar ..kendini net ifade edip uzaklaş lütfen ..
evlenmeden gidemem malesef . uzaqklaştm memlketmde değilim evi kilitleyip geldiler. güzelce anlattım bakın bağırmadım annem gelmiyorum yorgunum yazılı hazırlamalıyım işim var.. arkadan babamın sesi bizi sinir hastası ettin. annem ise bizi yerin dibine sokacaksın gelsen nolur ..... diye giden kızan bir konusma.

o da kaçmak değil midir ki? şey gibi de anlaşılmasın evlilik meraklısı evlenmek istediği için aksine ailemn yaptıklarını sindiremiyorum. çünkü bazıları öyle algılayıp kötü davrandığımı düşünüyor.

hayır o kaçmak değil. siz kocaman kadınsınız kimsenin sizi istemesi kimseninde vermesi gerekmiyor.. çalışıp para kazanıyorsunuz kendi hayatınız mesleğiniz eviniz var.
sevdiğiniz insanla evlenmek için kimsenin icazetine ihtiyacınız yok. kendi kararlarınızın sorumluluğunu taşıyabilecek yaştasınız..

sizin ailenizden size fayda yok belli ki .. sizi para getiren biri gibi görüyorlar erkek olduğu için kardeşinize ev almak size düşmez onda bile sizden faydalanıyorlar. bana kalırsa sevgiliniz memur olsa bile arıza çıkartırlardı çünkü daha sizden menfaatleri bitmemiş. kusura bakmayın ama aileniz kötü kalpli ve kadın olduğunuz için yaşıtıyor size bunları..

hayır o kaçmak değil. siz kocaman kadınsınız kimsenin sizi istemesi kimseninde vermesi gerekmiyor.. çalışıp para kazanıyorsunuz kendi hayatınız mesleğiniz eviniz var.
sevdiğiniz insanla evlenmek için kimsenin icazetine ihtiyacınız yok. kendi kararlarınızın sorumluluğunu taşıyabilecek yaştasınız..

sizin ailenizden size fayda yok belli ki .. sizi para getiren biri gibi görüyorlar erkek olduğu için kardeşinize ev almak size düşmez onda bile sizden faydalanıyorlar. bana kalırsa sevgiliniz memur olsa bile arıza çıkartırlardı çünkü daha sizden menfaatleri bitmemiş. kusura bakmayın ama aileniz kötü kalpli ve kadın olduğunuz için yaşıtıyor size bunları..
hiç beklemezdim toz kondurmazdım aileme malesef en çok da dediğinz gibi kız olduğum erkek olmadığım için bunlar

hiç beklemezdim toz kondurmazdım aileme malesef en çok da dediğinz gibi kız olduğum erkek olmadığım için bunlar

ben sadece anlattıklarınızdan sinir oldum siz kimbilir neler yaşıyorsunuz..
inanın değmez . hayatı sizin . bütün bunlara maruz kalmak zorunda değilsiniz..

gün için para vermeyin mesela kalmıyor maaşımdan deyin . bu ay çok masraf oldu vs vs.

ben sadece anlattıklarınızdan sinir oldum siz kimbilir neler yaşıyorsunuz..
inanın değmez . hayatı sizin . bütün bunlara maruz kalmak zorunda değilsiniz..

gün için para vermeyin mesela kalmıyor maaşımdan deyin . bu ay çok masraf oldu vs vs.
kuruşu kuruşuna hesap isteyen bi anne olunca.. rabbim kolaylk versn huzur versn sabır versn bana ve tüm dertleri olanlara doldum taşıyorum

evlenmeden gidemem malesef . uzaqklaştm memlketmde değilim evi kilitleyip geldiler. güzelce anlattım bakın bağırmadım annem gelmiyorum yorgunum yazılı hazırlamalıyım işim var.. arkadan babamın sesi bizi sinir hastası ettin. annem ise bizi yerin dibine sokacaksın gelsen nolur ..... diye giden kızan bir konusma.
Hayretler içinde okuyorum her cümleni..
Peki evlilik için bir adayın var mı , varsa güvendiğin biri mi ?

Anne babanın hayırlısı evladın hayırlısı kadar çok önemli hatta daha önemli. Bazı anne babalar varmış evlatları terör bölgesinde sinir hastası olmasın diye , güvenli yerde çalış veya çalışma biz senin arkandayız, varsın devlette olma ama en azından güvende olduğunu bilelim diyorlarmış. Benimki onlardan değil anladığım kadarıyla sizinkiler de değil. Ne diyelim ki Allah yardımcınız olsun

Kovdum derken gidin biraz siz de ozleyin bende ozleyim Ramazan'a geri gelirsiniz dedim maksadım biraz değerimi anlamalariydi
Yoo yo size demedim yok artik diye.
Evlerini kapatıp sizin olduğunuz yere yerlesmelerine yok artık dedim.
Ay istemiyorlarsa istemesinler hatta gidip b.k yesinler, istediğinizle evlenin. Tırnak kadar faydalari yok, bari evlenince zararları kesilir. Nutkum tutuldu

Teror bölgesinde 1200 kira doguda da kiralar ucmus demek ki.
Sevgilin nerden yani bu yeni tayin oldugun ilde mi tanistiniz.
Teror bolgesi diyorsun belki o sebeple istemiyorlardir.yeni tayin olduysan hemen mi tanisip asik oldun

Teror bölgesinde 1200 kira doguda da kiralar ucmus demek ki.
Sevgilin nerden yani bu yeni tayin oldugun ilde mi tanistiniz.
Teror bolgesi diyorsun belki o sebeple istemiyorlardir.yeni tayin olduysan hemen mi tanisip asik oldun
Yok atanmadan önce konuşmaya başladım sevgilim oldu atandigimdada atanmadan öncede sağolsun hep destekçim di. Evim merkezi bir yerde eşyalı apart o yüzden pahalı. Sırf esnaf diye istemiyorlar kendi memleketimizde

Yoo yo size demedim yok artik diye.
Evlerini kapatıp sizin olduğunuz yere yerlesmelerine yok artık dedim.
Ay istemiyorlarsa istemesinler hatta gidip b.k yesinler, istediğinizle evlenin. Tırnak kadar faydalari yok, bari evlenince zararları kesilir. Nutkum tutuldu
Bazıları çok yargılıyor amaç kovmak değil bunu anlatamıyorum sadece birazcık kafa dinlemek hergun bir tartışmadan uzak kalmak.evet kendileri dedi ikinci masraf olmasn

Back
X