Wuhuuu çok sevindim bu habere :)) :)) amin inşaallah!! :) son bi soru canim sirkeleri de karisima katip direkt saca uyguluyoruz demi? Yani durulama suyunda falan sirke kullanmiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben yinede bi denemek istiyorum kaynağı ya gerçekten çok özledim saçımın uzun olmasını
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım normalde durulama suyunda kullanıyorum ben yağları arındırsın diye ama sen küre katıcaksın evet :) üzüm sirkesini çok katma ama zarar vermesin
Canım normalde durulama suyunda kullanıyorum ben yağları arındırsın diye ama sen küre katıcaksın evet :) üzüm sirkesini çok katma ama zarar vermesin
Benim saçlar açıcıdan yandı işe yarar mı bu bilmiyorum ama yinede denicem. Kuaförüm zeytinyağı sür haftada iki kere dedi farkı görüceksin dedi. Bugün yaptım ama pek bi fark göremedim. Bıktım artık yaa nerden bulaştım boyaya açıcıya. 😒
Dun denedim tavsiye ettiğin kuru :) yağlar uçucu olduğundan herhalde sacimi bi ferahlatti. Bi de mis gibi koku birakti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güle güle kullan o zaman canım sağlıklı saçların olsun :)
Teşekkür ederim sağlıklı saç sağlıklı insanı çok değiştiriyor :)
çok soru sormuş olmazsam bişey daha merak ettim yazdığın şampuanı (Urban Naturals Collogen&Keratin şampuanı ) nerden alıyosun gratis ya da watson mağazalarında satılıyor mu acaba yoksa netten mi sipariş veriyorsun
Teşekkür ederim sağlıklı saç sağlıklı insanı çok değiştiriyor :)
Saclarin cok guzel, nazar degmesin!
Yazdigin kurler, kullanim onerileri vs o kadar iyi anlatmissin ki... tesekkurler! :)
Fakat ilk basta kivircik demissin ya, ergenlik sonrasi dalgali olsa bile nasil dumduz gozukuyor su an onu anlamadim...
Aslinda perma yaptirdim, mesaja kivircik ve yipranmis diye baslayinca atladim ama sonuc farkli cikti:)
Teşekkür ederim canım :) bebekken ilk kıvırcıkmışım ama bende anlamadım gittikçe düzleşti dalgalıyken düzleştirerek yaktım baya şimdi yeni çıkanlar düz çıkıyor belki keratinin etkisi olabilir :) banyodan çıkınca şekil vererek kurutursam dalgalı oluyor yine :) profilde var dalgalı hali
Perma konusunda çok bilgim yok ama hangi işlemlerden geçtiğini söylersen yardımcı olabilirim belki
umarım lavanta yağı, sarımsağın kokusunu bastırıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?