Yıprandım artık , huzursuz her anımdan yıprandım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Putto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhaba hanımlar;
O kadar yoruldum ki sadece iç dökmek için buradayım.
Kendime eskiden güvenen benden eser kalmadı, kendime saygı dahi duyamıyorum. Yaptıklarımı başkası yapsa onu silkmek isterdim. Biliyorum buraya çok fazla konu açtım bu durumla alakalı.Hepsinin farkındayım.
Şu an hissettiğim şeyle baş edemiyorum, her dk huzursuzum. Her dk acaba yine ne konuda canım acıyacak , yine napsam da napmasam da terslenicem, bin saat konusulmayacagım diye dusunuyorum.
Tek bir arkadasım kalmadı etrafımda aksam saatın 11nde bir köprüde avazım cıktıgı kadar bagırdım ben bunları hak edecek kendimi bu kdr ezdirecek ne yaptım diye, neyin bedelini ödediğimi sordum kendime.
Arkadasımla oturuyordum sevgilim denen mahlukat kişisi aramıs ve lavabodaydım haliyle bakamadım ve 1 dk sonra tam olarak döndüm. Ve her zaman lavabodayken arıyomus diye azarlar işittim, sinir krizi gecırdım, sakinlesemedim , peşimde bir çip var. Gibi hissediyorum, tüm telefonlarım , mesajlarım dinleniyor. İzleniyor. Kendimi evcil hayvan gibi hissediyoeum sırf yanlıs anlamaaın diye istedıgım sekılde kıyafet giymeden gidiyorum. Arkadasıma rezil oldum , ağlamaktan kendimi tutamadım. Ne kendime güvenim kaldı ne birşeyim
Ha sanmayın okumadım , avukatım ama nasıl bir insansam kendimi dahil savunamıyorum. Meslegımde ki basarımı tahmın edersiniz.
Kendi benliğimi kaybettim ben , benden artık geriye bir evcil hayvan gibi pesınde bir tasması olan biri kaldı. Özgürlüğümü verdim resmen.
Boguluyorum, her daim huzursuzum. Yoruluyorum. Her dk basım ağrıyor.
Bir arkadasımla ne konustuguma dahi atıyorum ve sonucunda aldıgım cevap bu konu ona nasıl geldi oluyor, tek bir sevgi yok sadece kontrol , sanırım deliriyorum. Hastalanıyorum. Ve gün gectıkce yataktan cıkamaz hale geldim , herseyden yoruldum. Herseyden , agır depresyonda hissediyorum kendimi. Cok yoruldum , hemsde cok

İnanin yapmayı deneyemiyorum bile , neden bılmıyorum korkuyorum herseyden korkuyorum.
Ya ben okuyunca tuhaf birşey hissettim.. Siz sanki sevgiyi acı olarak algılamışsınız daha doğrusu size öyle empoze edilmiş.. Acaba sevgi diye size dayatılan bu acıdan mı ayrılmak istemiyorsunuz.. Bir de karşınızdaki kişi sevgiliniz ne iş yapıyor ve aktif çalışıyor mu ?

Ya yemin ediyorum gece gece üzüldüm arkadaş. Sen kalk avukat ol çalış.. gel bi gece yarısı burda kontrol manyağı bi adamdan dolayı nerdeyse hasta olduğunu yaz ama ayrılmaya dahi cesaret edeme..
Psikolojik kaynaklı bişey olabilir mi ?
Hani psikologlar hep der aileden şiddet gören insanlar ilerde şiddeti sevgi olarak görüyorlar diye sizinde öyle olabilir mi ?
Bu kişide sizi çeken ne var ?

Bana böyle hissettirdi, bana kendimi rezil bir insan gibi hissettirdi ne anlatırsam anlatıyım ben suclu oldum, yanıma geldi beni azarladı ve tek ben üzgün degılmısım ve gitti. Gözlerinde bir gram sevgi göremiyorum. Beni sadece elinde oldugundan duruyor. Hıı cırkın falan da degılım yani . Bundan emınım.
Kendisi calısıyor, mühendis . Benden her konuda üstün oldugunu düşünen birisi her konuda üstün oldugunu düşünür ve iddia eder . Görseniz yüzüne tükürmeyecegınız bir tip ben sevgiyi acı cekmek sanıyorum cok haklısınız

Kuzu sana çok yazık.. üzgünüm..

Oğlak ya da aslan burcu mu
Bu aralar burçlara taktım hele oğlağa ya bu oğlak erkekleri hep mi aynı

Babam gibi sürekli eli üzerimde hep beni kontrol ediyo sanki ben kontrol edilmeyınce yanlıs biriyim ben kötüyüm izlenımını bana öyle asıladı ki, bana bu yaptıkları en iyi halleri ben kalp hastasıyım beni o halde bıraktı bu insan geldi yanımda hastalıgımı anlatırken denemesini çözebilen kapasitede bi insan.
Dün sırf rahat konusalım diye arabada bluetoot kulaklık aldım. Bunu söyledim tepkisi, beni hıc tanıyamamıssın ben onu kullanmam ki, şerefsiz ben seni düşünüp alıyorum, ve üzerine azar işitiyorum. Beni böyle kullanan biri bnde kullanılıyorum hepsi bu.
Ayrıca antidepresan kullanıyorım ben 3 yıldır sayesinde.

Köprülerde bağrana kadar adama bağırsana yeter artık diye.

Niye buna izin veriyorsun.

Mokunda boncuk mu var adamın???
Bagırınca suclu yine benım nolcak ki ben adam öldürmüşcesine sucluyum

Ailen biliyor mu?
İnsallah baban seni ona vermeyecek kadar delikanlı biridir..

Kurtul yuklerinden..

Ayrıl şundan tek çözümün bu sen kendine eziyet ediyosun el oğlu ne yapmaz ki kendine değer vermeyen bi kadına

Ailen biliyor mu?
İnsallah baban seni ona vermeyecek kadar delikanlı biridir..
Bilmiyor. Eskiden biliyorlardı su an ise hayır. Ama annem tahmin ediyordur beni bu denli hayata küstüren biri olmadı.
Arkadaslarım eskiden o kadar neşeli ve cok iyimser oldugumu su an ise resmen yasayan ölü oldugumu söylüyor.

Ya kuzum çok üzüldüm ben yaaa
Kızım var benim de büyüyüp senin duygularını yaşarsa perişan olurum ben
Kendine bu kötülüğü neden reva görüyorsun
Neden hayatından çıkarmıyorsun
Aslında tahmin edebiliyorum adam seni öyle sindirmiş öyle ezmiş ki muhtemelen kendine güvenin yerlerde ve bu adam hayatında olmazsa hiçbişe başaramazsın gibi hissediyorsun onsuz yaşamak bu yüzden korkutuyor seni
Ama öyle değil buna kendini nasıl aşılarsın bilmiyorum ama bil ki o adam olmadan da sen çok güçlüsün sen çok iyisin hatta çok daha iyi olacaksın bi cesaret def et şunu hayatından

Ya gece gece sinirlendim.Az önce bir konu da daha meslek sahibi bir kadına her muameleyi yapmış adam.Neden ayrılmak sizin için seçenek değil?Ergen kızlar değilsiniz hanımlar kendinize gelin lütfen.

Neden devam ediyorsun o zaman ?
Varsın hayatında biri olmasın..
Onun en çok neyini seviyorsun ?
Yoksa bi kavga sonrası psikolojin mi şu an bize yansıyan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…