Yıprandım artık , huzursuz her anımdan yıprandım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Putto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz ayrılmak istediğinizde sizi biseylerle tehdit mi ediyor
Çünkü bu sevgi değil saygı da değil ve o sizden baskın ve psikopat ruhlu neden ayrilamiyorsunjz

Size yemın ederim son 9 aydır tek gün rahat etmedim, hergün bir sorun bir oh diyemedim. Şunu dahi aglayarak yazıyorum ben kendime küstüm bunları hak etmedıgımı biliyorum, ama kendime küstüm ben

Neden devam ediyorsun o zaman ?
Varsın hayatında biri olmasın..
Onun en çok neyini seviyorsun ?
Yoksa bi kavga sonrası psikolojin mi şu an bize yansıyan?
Sevmiyorum korkuyorum , sanki doğru kişi bu gibi empoze etti bana , ben kavga edince dahi nerde oldugumu ne yaptıgımı o yapmadan söylüyorum bir köpek gibi, hiç kendime özel hayatım yok ki benım. Anlatamıyorum bu sevgi degıl

Size yemın ederim son 9 aydır tek gün rahat etmedim, hergün bir sorun bir oh diyemedim. Şunu dahi aglayarak yazıyorum ben kendime küstüm bunları hak etmedıgımı biliyorum, ama kendime küstüm ben
Peki neden
Bi sebebi olmalı bu eziyete katlanıyor olmanın
Çok mu aşıksın
Çok mu üstün görüyorsun onu
Sana bu kadar eziyet eden seni bu hale getiren adamdan neden vazgeçip gitmiyorsun kuzum yazık günah sana

Siz ayrılmak istediğinizde sizi biseylerle tehdit mi ediyor
Çünkü bu sevgi değil saygı da değil ve o sizden baskın ve psikopat ruhlu neden ayrilamiyorsunjz
Etmiyor , ben hıx ayrılmayı denemedim bemden 5 kez ayrıldı gecmıste anasının buldugu biriyle birlikte oldu ve hala onla fotoğraflarını silmiyor benım yuzumden silmiyormus mesela

Hala allahtan hergün bir umut değişecegını dusunuyordum hala bir umut

Ankarada yasayan arkadaslar psıkolog önerirseniz cok mutlu olurum inanın yapamıyorum

Ya sen evlen sorunları o zaman gör en cafcaflı döneminizde böyle olmamalı ama..
Alkol sigara kullanımı var mı sevgili kişinizin?

Etmiyor , ben hıx ayrılmayı denemedim bemden 5 kez ayrıldı gecmıste anasının buldugu biriyle birlikte oldu ve hala onla fotoğraflarını silmiyor benım yuzumden silmiyormus mesela
İyi de o zaman siz daha neyi bekliyorsunuz
Avukat olmussunz kendi ayaklarınızın üzerinde duran ve eminm ki guzelsinizdir.
Kendinize bunu yapmayın bence boşuna uzmeyin sonra ohh bee ben nelerle ugrasmisim diyeceksinjz

Saplantılı bir ilişki kurtulmam gerek sonu hüsran görünüyor hemen destek al bence Ankara gibi yerdesin

İnanmıyorummm

Lütfen kendinizi heder etmeyin artık. Ayrılın ya da ayrılmayın tabiki sizin kararınız ama mutlu değilsiniz, bir şeylerin değişmesi lazım, farkındasınız.
Korkmayın, profesyonel destek alarak değişimin ilk adımını atın.

Ankarada yasayan arkadaslar psıkolog önerirseniz cok mutlu olurum inanın yapamıyorum
Vallahi senin bi psikologa degil iyi bir dayaga ihtiyacin var kendine gelmen icin offf çok sinir oldum sana ya neden yapiyosun bunu kendine arkadasım neden? Ruh hastasi bu adamı neden cekiyosun hala? Korkutugun sey ne lütfen açiklada ha bu kız o yüzden cekiyo diyelim.Sana yardimci olmak isterim gercekten üzüldüm haline

Tıpkı sizin gibi bi tanıdığım vardı erkek arkadaşı 24 saat telefonu açık tutmasını söylerdi. Kız markete yalniz gidemezdi benimle giderdi çünkü sevgili dediği herif izin vermezdi. Market çalışanı iyi günler dediği için sevgilisi adama göz mu kirptin naptin cilve mi yaptın da adam sana iyi günler dedi diye etmediği hakareti bırakmazdı. Ve şuan sayamayacagim daha neler... Bu kız o yaz üniversite sınavından super bi puan aldı. Daha tercih bile yapmadan o adama kaçtı. Ailesi uç kere getirdi yine kaçtı. iki çocuğu oldu. evleneli en az on yil olmuştur. bu yaz o psikopat herif uyuşturucu satarken yakalanmış. hapse girdi ve bu ilk değil üçüncü girişiydi kız ailesinin evine iki cocukla geri döndü. Bu psikopat herifler ileride gittikçe daha kotu oluyorlar kıskançlıktan yolda gecen adamlari karima baktin diye dovecek duruma geliyorlar. Kadının zaten hic konuşmaya hakki olmuyor. Silkelenip bi kendinize gelin lütfen. Bu hayatta ne için kimin için yaşıyorum diye düşünmeye davet ediyorum sizi.

Bılmıyorum neyden korktugumu, hiç bilmiyorum . Bir kez bile ben birinden ayrılmadım. Bılmıyorum.
Her durumdan korkuyorum manyak gibi aramaktan rezil oldum zaten kendimden nedret ediyorum

Dakikalarca ne yazacagimi dusundum. Size uzuldum mu deli gibi kızdim mi bilemiyorum. Anneler kizlarini birgün elin delisi gelsin sizi hasta edene kadar uzerinizde denemeler yapsin diye prensesler gibi büyütüyorlar değil mi. Çok yazik.
Okudugunuz onca kitap o kadar ilim bir psikopatin ellerine kivrandiriyorsa o diplomayı hemen yırtin ve kendinizi eve kapatın bu kendini bilmez ucubeden ancak kurtulursunuz.

Hiç mutlu degılım inanın yaşım 25 ama su an en az 40 gibi hissediyorum. Yataktan kalkmak için sebep bile bulamıyorum. Her hareketim yalan, yalandan sırf ezik görünmemek için o işte oldugundan dolayı mesela kanun okuyorum diyorum, ev süpürüyorum ya da baska bisey aksama kdr tek yaptıgım şey yatmak telefonum seslide anında mesaj atmak dakika sektirmeden, cunku ben köpeğim. Birinin kölesi yada köpeği inanın o kdr değersiz hissediyoeum ki kendimi kendimden midem bulanıyo

Ne yaptım sanıyorsunuz , dısarı mı cıkabiliyorum kafama göre. İşe dahi girmedim aramıyorum da artık nasılsa gunumun içine etcek orda bakamdım telefona diye, benden bisey kalmadı diplomam olmasaydı keske en azından okumadım derdim arkasına sıgınırdım. Okumus bir aptal olmak daha acizce

Benımde sonum bu, ben evlenmeden belkide 3. Sayfa haberlerine cıkmadan rahat edemeyecegım, cok sacma gelcek belki ama üzerimde yapılan baska seyler oldugunu dusunuyorum.
Ben bu kdr assalamazdım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…