Yıprandım artık , huzursuz her anımdan yıprandım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Putto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ya kalk elini yüzünü yıka.. Tükeneceksin madem kabul etmişsin hayatında o asalak olmadan tüken.. zaten o olmazsa dirilirsin de..

İnanın ben sizi anlıyorum, birebir aynı olmasa da çok benzer bir ilişki geçti başımdan. Cehennem gibiydi. Artık doğrulmak ya da kurtulmak gibi bir düşüncem bile yoktu, çabam yoktu. Ve tıpkı sizin gibi, değersiz ve özgüveni kalmamış hissediyordum. İliklerime kadar sömürüldüm. Ama beni ayağa kaldıran tek bir adım oldu, tek bir yardım çağrısı. Arkasından bir anda olmasa da yavaş yavaş kendimi topladım, sardım sarmaladım. İnanın başka türlüsü mümkün, siz de biliyorsunuz. Bir destek alın, imkânınız yoksa ailenize durumunuzu anlatın. Aileler bugünler için, size neden var olduğunuzu hatırlatırlar. En güzel günlerinizi henüz yaşamadınız.

Bunu bu durumdaki herkese söyleyin lütfen ben basaramadım henuz ama bir gün basarırsam , bu durumdaki kadın arkadaslara yardım etmek isterim.
Bu arada ne kitaplar okudum , narsizm , kısısel gelişmle alakalı cidden cok etkılı olmus. Derler ya okusan ne olcak onu uygulamadan sonra , ben bosa diploması olan, kendini savunmaktan aciz biriyim. Acizim

Arkadaş noluyor bu kadınlara...
Hadi işi gücü olmayana hak verdim,
Ailesi manyak olana hak verdim,
Çocugu olana hak verdim,
Eğitimi olmayana hak verdim,
Dünya görüşü dar olana hak verdim,
Diyelim...

gencecik, işi gücü yerinde kadınsın. Ne Demeye 5 çocuğun var da adamın eşine bakıyormuşsun gibi davranıyorsun.
Sevgilisiniz henüz yahu. Ayrılsanız kim ne diyebilir? Seviyor olamazsınız böyle birini.
Lütfen seviyorum demeyin.

Ya böyle genç kardeşlerimizin hayatı karar mıyor mu çok üzülüyorum bende bir anneyim kızım yok ama olsa böyle şeyler yaşasa haberim olmasa mesela çok acı.. annenize anlatıp ondan destek isteseniz korkmayın bakın iyi durumda değilsiniz.. evlenseniz herşey kötüye gitse daha da Allah korusun şimdi tertemiz sayfanız var önünüzde..
bu adam sizinle cinsel anlamda bişeyler yaşadı mı sizi zorladı mı buna ? Yahut zorluyor mu ?

Ben kalp krizi gecırdıgım de beni terk etti bu adam , ailem zaten bu durumda onu biliyordu ve cok yardımcı oldular hayatımdan cıkması için, su an ben onla oldugumu söylersem yine, annem beni evlatlıktan reddeder . Ki haklıda ne emekle büyüttüğü kızını şerefsızın teki su hale getiriyor

Bılmıyorum neyden korktugumu, hiç bilmiyorum . Bir kez bile ben birinden ayrılmadım. Bılmıyorum.
Her durumdan korkuyorum manyak gibi aramaktan rezil oldum zaten kendimden nedret ediyorum
Ailen cokmu sorunlu bu özgüvensizlik nerden geliyo?kötü seylermi yasadin ki bu kadar kendini ezikliyosun?

Anlatamıyorum ki anneme anlatsam yine aynı hatayı yaptın diyecek, ben kriz gecırdıgım halde donup giden adama doncej kadar adiyim annem böyle bi kızı oldugundan utanıyordur emınım duysa utanır hala onla oldugumu

Ayrılsan hiçbirşey olmayacak emin ol.. ayrıca bir şey olacak diye korkuyorsan bişey olsa dahi şimdiki halinden daha iyi durumda olursun..

Siz ne yazdiğinizin farkında misiniz. Şu anda karsimda olsaydiniz gercekten size iki osmanli tokati atmak isterdim. Allah aşkına bu nedir ya.
Siz gercekten cok kötu bir hastaliga yakalanmişsiniz. Bu degistirmek için nasil çabalamazsiniz nasil buna boyun eğersiniz. Siz zaten birseyleri savunmak icin 6 sene o koca koca kitaplari bitirmediniz mi. Siz daha kendinizi savunamiyorsunuz. Zaten bu durumda yapma o meslegi.
Siz zannediyor musunuz ki sizin kendinize bunu yapmaya hakkiniz var. O bedeninizinde sizin üzeriniz de haklari var. Nasil kendinizi boyle bir adamin elkerine birakirsiniz onun sizi bu hale sokmasini kabul edersiniz.
Allahim evladimin bu halde olabilecegini disunmek bile kalbimi sikistiriyor.
Emre.. (soyadini hatirlayamadim) bir şarkisi vardi." Annem icin,annem için " diye haykirarak soyledigi bir nakarati vardi. Ne zaman boyle seyler hissetsem yada duysam aklima o geliyor. Kendiniz için yapamiyorsaniz bile sizi seven deger veren aileniz icin kurtulun o adamdan. Hersey beyinde biter. Hemen simdi bir karar al ve bu durumu nihayetlendirmek icin herseyi yap. Ya inanamiyorum aptalin biri icin kendini nasil bu kadar yok sayarsin. Yapma lütfen yapma!

Ailen cokmu sorunlu bu özgüvensizlik nerden geliyo?kötü seylermi yasadin ki bu kadar kendini ezikliyosun?
Cocukken asırı kıloluydum ve sırf bundan Arkadaslarım dövdü beni mesela lisede oldu bunlar. Babam anneme hep senın yuzunden böyle ayı gibi oldu derdi. Beni hiç onaylamadı kimse kıaasacası bu aclıgıda zayıfladım ve cidden guzel bir kız olunca da erkek arkadasla doldurmak istedim. Hani birinin bana guzelsin kıymetlisin demesini istedim. Yemin ederim size yuzunu görseniz o kdr meymenetsiz ki ben neyini sevdim bilmiyorum, sırf begensın diye her hafta kendime kıyafet alırdım. Bana bir kez askım seni sevıyorum tarzı bı kelime kullanmadı asla.
Anneme hep beni sevıyomuaun diye sorardıö ben sevgiye acım.
Aileminde beni sevmedıgını dusunmuyorum ama ben kabul görmedim kucukken sanırım

Buluştuğunuzda ne yapıyorsunuz vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz ?

Kesınlıkle bosa okudum diyorum ya size bunda hemfikirim, ben daha kendi değerini biçememiş biriyim.
Su an benım yerimde baskası olsa bir dj durmaz ama ben gercekten sanırım hastayım. Sevmesemde sevdim sanıyorum. , yada ılıskıde kendim yokum ben asla.

Buluştuğunuzda ne yapıyorsunuz vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz ?
Onun aptal sorunlarıyla mesela, bana bunu anlatır ben dinlerim. Bana naptıgımı sorar mesela anlatmaya baslarım ya dinlemez ya da sorunu kendine cevirir.
Biyerde otururuz mesela ılkını kendi öder diyelim 50 tl attım tamamen ıkıncı yerde kesınlıkle ben öderim zaten ve asla en az 60 tl lık hesap yapar en az. Asla parasında degılım.yanlıs anlasılmasın babasının cok zengin oldugunu söyLer bana ama benım dogum gunumde bir gumus kolye alır ben calısmadıgım halde 1000 liralık masraf yaparım mesela.

Vallahi yazdıklarından sonra gördüm ki adama kızmıyorum kardeşim adamın safı belli bi kere bariz psikopt bir tip..
Ben sana kızıyorum senin ayarın belli değil..
Köleliğe razıysan köle gibi davran..
Yok razı değilsen isyan çıkar o zaman yeniden bi ben inşa et kendine..
Böyle ezik modlarından da çık..
Git toparlan bunaldığında yaz burda destek olan çok olur..
seni seven kariyer sahibi sorumluluk sahibi biriyle beraber ol..
adam seni sevdiğini bile söylememiş..
Kalp krizi geçirmişsin çekip gitmiş..
Annem duysa evlatlıktan reddeder diyorsun sen bunla nasıl evleneceksin..
İnsallah annen baban yanlıslıkla öğrenir de bi dur der..

Silkelen kendine gel lütfen tek erkek o değil inan, bugün miladin olsun bitti de bitir. Affederseniz sizi kölesi görüyor. Gel derim gelir,günlük iştimaya çekerim gibi görüyor. Bak sizin onu bırakabilme ihtimalini bile düşünmüyor 5 defa ayrılıyor . Siz hukuk okumuşsunuz ya yapmayın kontrol manyağı adamla yarin evlenince, sizi mahveder böcek gibi hissettirir. Kendinize gelmeniz lazım.
Bide ankarada misiniz istanbulda m hangi köprüde bağırdınız

Sevgiye aç olman kendini bu kadar aşağılamana izin vermeni gerektirmiyor.Avukatim dedin calisiyormusun? Yani meslegin var cirkinde degilim diyorsun sevilmemen icin bir sebebin varmi?

Tmm madem olaylarin farkindasiniz o zaman bunu değiştirmek icin birseyler yapin. Bak hiçbirsey yapamiyorsaniz bile lütfen kapat telefonunu acma lütfen. Kaybol bir muddet sadece kendinle kal. Bak burda sizin bu durmdan kurtulmaniz icin helak olduk. Birsey yapman icin çirpiniyoruz. Lutfen ya lutfen insan olmanin geregini yap iradeni kullan. Kapat telefonlarini. Ben biraz dinlenicem de ve tamamen kendinle kal. Bak boyle bir hafta gecir inan hersey cok degisecek. Kendini yeniden hatirlayacaksin. O kadar iyi gelecekki o zaman hersey degismeye baslayacak. Bir dene

Insallah belki o sekılde vazgecerim .
Ben napıcam inanın bılmıyorum
Tam bir köleyim zira su an tek bir köleyim

Allah razı olsun , gercekten bir kez görmediğinim insanlar yazıyor ediyor. Farkındayım emegınızın , yapmaya calıscam cunku haberlerde biri daha eşi tarafından öldürüldü seyini duymak istemiyorum ve biliyorum ki bunun sonu o olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…