Merhabalar,sık yorum yapmam genelde ama sizin anlattıklarınızı okuyunca dayanamadım.Çünkü yıllar önce bahsettiğiniz tarzda biriyle beraberdim.Ne yapsam suç olurdu,ne yapsam eksik benim hatalı benim.Hiç mi doğrun olmaz derdim kendime.Artık ben bile kendimi suçlar olmuştum.Karşındaki hasta ruhlu insanların en iyi yaptığı şey budur çünkü.Seni kötü olduğuna aşağıda olduğuna inandırır.İnandırır ki o,senin tırnağın dahi olamadığı halde ondan vazgeçeme.Seni bırakırsa asla mutlu olamayacağını zannet.
Ayrılmaktan korkuyorum demişsin.Kendimi anlatayım sana belki destek olur bir nebze.Benim eski manyakla kavga etmişiz ben yalvar yakar olmuşum haklı olduğum halde ama yüzüme bakmıyor aksine acı çektiriyor bana.Benim bu halimi gören bir dostum aldı beni karşısına saatlerce konuştu.Orada anladım ben bu herifi sevmiyorum bana yaşattıkları yüzünden nefret bile ediyorum.Başka bir şey varmış bağlı kalmama neden olan.O zor o manyak adam bana yenilsin bana zaafı olsun istiyormuşum aslında.Yani ilgi desen yok,sevgi desen yok.Merhametin yanından geçemez.Destek olmaz.Neyini seveceğim bunun?Sadece elde etme hırsıymış bendeki.Arkadaşım,ondan ayrılmazsam gelecekte beni bekleyen hayatı anlattı.Sürekli sinir krizlerine giren,mutsuz,nefes alamayan,karşımdakini idare etmek için kendimden geçen bir kadın olacaktım.Beni eve kilitleyip gidecekti.
Bunları lütfen sen de düşün.Gelecekte böyle bir hayat mı yaşamak istiyorsun yoksa doyasıya gülen hayat dolu biri olmak mı?Sanırım babanla sorunların varmış.Geçmişin gibi bir geleceğin olsun istemiyorsan hayatının merkezine kendini koymalısın.
Aynaya bak.Kendini izle.Kendinle konuş.Küçüklük resimlerine bak mesela.O masum o mutlu kız çocuğundan özür dile bu hale geldiğin için.Eminim güzelsindir,güldüğünde daha da güzelleşiyorsundur.Arkadaşların arasında sevilen birisindir o kişi hiç değer vermese bile sen çok değerlisindir.Herkesin okuyamadığı bir bölümü kazanıp bitirmişsin.Akıl desen maşallah o zaman.Sorarım sana eeee?Ne eksiğin var,neyin yarım?Ruhsal boşluklarını bir manyakla doldurma yalvarırım.Kendim geldi aklıma içim acıdı.Sen bunu haketmiyorsun.O herif ise seni haketmiyor.Bak ben ayrıldım şok oldu.Ağladı yalvardı.O egolu o küçük dağları ben yarattım kafasındaki adam ezildi büzüldü.Ama ben ondan gittim.Sonra karşıma benim kıymetimi bilen,verdiğim kadar değer gösteren biri çıktı.Bütün güven problemimi özgüvensizliğimi onunla aştım.Harika bir arkadaşlığımız var.O kendine eziyet eden kız gitti yerine sürekli pozitif umutlu aktif biri geldi.Ama bu karşıma yeni çıkan kişi sayesinde olmadı.Ben kendimi sevdim,kendime sarıldım.Hayat da bana güzelliklerini sundu.Nolursun ayrılmaktan korkma.İnan bana şuan çektiğinden daha fazlasını çekmeyeceksin.Ruhun ferahlayacak.Hayat çok güzel inan bana.Yaşamaya nefes almaya değer.Biri için ziyan etme kendini ruhunu.
İnanmasan bile her gün kendine "Her şey güzel olacak" de.Gerçekten bir yerden sonra beynin de inanıyor buna ve güzellikleri getiriyor.
İnşallah sen de benim gibi kurtulur ve kendi hayatını yaşamaya başlarsın...