Yıprandım artık , huzursuz her anımdan yıprandım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Putto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bu işin burçla, oğlak olmakla yay olmakla bir ilgisi yok.
Burçlar doğuştan getirdiğimiz mizacı etkiliyordur belki,bilgim yok,ilgilendiğim bir konu da değil.

Bazı insanlar çocukluklarından taşıdıkları izler,geçirdikleri travmalar,yaşadıkları olumsuzluklar vb sebeplerle psikolojik sağlıklarını kaybedebilirler veya ruhsal olarak hasar alırlar.
Ruh sağlığı bozuk insan da sağlıklı düşünüp yorum yapamaz.
Burda hem konu sahibi hem de romantik ilişki yaşadığı adam ruh sağlığı hasar görmüş insanlar.
Durum bundan ibaret.
Adamı bilmem ne yaşadı da böyle psikopat oldu?
Konu sahibi böyle bir adamı kendine erkek arkadaş olarak seçip kopamadığına göre önce babasıyla olan ilişkisine sonra aile dinamiklerine bakmak lazım.

Sen okumuş avukat olmuşsun ailen ve işin var. Boyle bir saplantılı manyakla ne işin var . Engelli çocuğuyla işi gücü olmadığı halde eşini terkedip ayakta kalabilen bu kadın tanıdım ben ve oğlu evde makinalara bağlı olduğundan dışarda çalışamıyor PC kullanmayı öğrenip ordan reklam v.s iş yapıp kendilerine bakıyorlar . Sen kuşlar kadar özgür ve ayakları yere basan bi kadinsin. Kalk ve kendine gel içinde olduğun durumu simariklik olarak gör ve hemen ayrıl bu adamdan

Ne kadar abartmışsınız. Tamam insanın sevdiği insandan ayrılmaya karar vermesi çok zor bunu anlıyorum. Sevgi var emek var belki, alışmışlık var. Ama sizin durumunuz çok başka. Adam anlattığınıza göre size hayatı zehir ediyor. Benimde son dönemlerde sorunlu ilerleyen bir ilişkim oldu ve ayrıldık. Çok zordu hatta bazen nasıl devam edeceğim o yokken dediğim çok zaman oldu ama şimdi kızıyorum kendime böyle düşününce. Yani başlarda zor gelecek elbet ama bir kaç aya kadar toparlarsınız. İnanın şu yaşadığınızdan daha zor değil. Lütfen yapmayın , okumuşsunuz mesleğiniz var. Adam sizi hasta ediyor, depresyona sürüklüyor bir kendinize gelin lütfen. Ayrılın ,kurtulun. Yanlış anlamayın ayrılık aşamasında bende çok zorlanmıştım.O kadar kolay olmuyor sizi anlıyorum. Sağlıklı düşünemiyor insan bazen ama bu kadarı resmen esaret hayatı. Kendinize bunu yapmayın. Kızsam mı üzülsem mi halinize bilemedim. İsterseniz bir psikolog ile görüşün.

Öyle güzel yazmıssınız ki , tek kelime üzerine edilecek laf söz bulamıyorum.

Bağımlılk gibi birşey ama senin hep üzülmene sebebiyet veren bu ne aşk ne sevgi olamaz olsa böyle olmaz seni her ne ise ona bağımlı kılan bu bağları çöz kurtul esaretden artık zamanı gelmiş.. Allah yâr yardımcınız olsun

Bu adam altindan filan mi?
Neden kendinize bu kadar iskence ediyorsunuz?

Ankaradan 8 ay önce başka bir yere taşındım, ailem orada, bir kaç ayda bir geliyorum. Gelirsem/geldiğimde halen bu durumda olursanız sizi bulup omuzlarınızdan sarsmayı düşünüyorum. Kendinize şefkat gösterin, aynada kendinizi sevin. Sağ elinizle sol elinizi sevin. Telefonunuzu kapatın. Çok zor olacak başta o yüzden sim kartı ayrı yere, batarya çıkıyorsa bataryayı ayrı yere koyun. Ya da annenize diyin saklasın. Telefonu kapatınca zaman çok zor geçeceğinden ve endişeleriniz başlayacağından acil olarak sürükleyici bir diziye başlayın. Zaman geçsin biraz. Bir suç işlemediniz, neden mahkum psikolojisinde yaşıyorsunuz?

Keşke kendini sevsen. İnşallah bir yolunu bulur ve kendini herşeyden çok seversin.

Sanki 5 çocukla kocaya katlanmaya çalışan kimsesiz kadın gibi bu ne çaresizlik?! Üstelik durumun farkındasınız. Anlayamıyorum bu durumu kusura bakmayın. Ayrılınca daha kötü ne olabilir?

Daha az önce 12 yaşındaki kızıma, kendisine saygı göstermediği sürece erkek kardeşini duymamasını, yoksaymasını, ciddiye almamasını söyledim.
“Benimle düzgün konuş”bile deme artık dedim..Ne zamanki kibarca konuşmaya başlar o zaman döneceksin..
Eğer büyüdüğünde sizinki gibi bir ilişkinin içine düşerse gerçekten çok üzülürüm..
Bu eziyeti kendinize reva görmenizin bir nedeni olmalı diye düşünüyorum.Bence bu sadece o kişiyle ilgili birşey değil, olamaz.

Size yemın ederim son 9 aydır tek gün rahat etmedim, hergün bir sorun bir oh diyemedim. Şunu dahi aglayarak yazıyorum ben kendime küstüm bunları hak etmedıgımı biliyorum, ama kendime küstüm ben
sizin burcunuz ne şu grubu sunuz galiba çok duygusal onun bu duygusuz görünümü bile sizi yipratiyor ne olur kurtulun bu adam dan

Evet her daim beni ezen insanlarla oldum neden böyle kişiler cekiyorum bilemiyorum. Bu konuda galiba hep kendimi azarlanması, hor görülmesi gereken biri gibi yetiştirdim, her konuda karsıdakini düşünürüm genel olarak aman o üzülmesin, yanlıs anlamasın vs . Buda benı bu duruma getirdi.

sizin burcunuz ne şu grubu sunuz galiba çok duygusal onun bu duygusuz görünümü bile sizi yipratiyor ne olur kurtulun bu adam dan
Ben teraziyim ama sanırım yükselenım yengec.
Buna duygusallık denilmez bence , sadece kendimi hep eziyorum, hep insanları düşünerek ederek.

Evet kesınlıkle annemde böyle düşünüyor.
Benım gecmısımle alakalı cok kiloluydum ondan dolayı cok hor görüldüm , su an ise uzun ve balık etliyim genelde fiziğim de begenilir. Bunun etkısınden lisede sırf kıloluyum diye beni dövmüşlerdi , dalga gecılen , sacında sıgara söndürülen biri oldum. Ve sonra bazen bende erkeklere asla değer vermedim, beni seven bir kaç kişinin canını yaktım. Yani ayrılmak istedim ayrılmadı.
Bu cektiklerimin de bunun bedeli oldugunu sanıyorum.

Sanki 5 çocukla kocaya katlanmaya çalışan kimsesiz kadın gibi bu ne çaresizlik?! Üstelik durumun farkındasınız. Anlayamıyorum bu durumu kusura bakmayın. Ayrılınca daha kötü ne olabilir?
Daha once ayrılmamıs da değiliz . Bilemiyorum ben neye üzülüyorum onu dahi bılmıyorm

Öyle güzel yazmıssınız ki hep hayalim benım evlenmek cocuk sahıbı olmaktı hep anac yanım o kadar kuvvetli ki sokakta gördüğüm cocuklara sarılıp öperim aileleri izin verdiği müddetce.
Hayalim hiç para, meslek, kariyer olmadı.Bunlarıda evet arzuladım ama avukat olmakla ben o kadar alakasız ki ben olayların iç yüzüyle ılgılenirim, iyiniyetle, tiniyetle yada.
Ancak kanunlar öyle degıldir, yaptıgın her hamlenin iç yuzune bakılmaz , sebebine nedenine yaptıysan suclusun ya da sucsuz.
Bu sebeple keske psıkolog ya da öğretmen olsaydım. Ama şükür ki meslegım var, şu an calısmasam da.

Keşke kendini sevsen. İnşallah bir yolunu bulur ve kendini herşeyden çok seversin.
Sanırım zamanla olacak bu da , ezile ezile bunuda basarıcam, keske bu daha kolay ve acısız olsaydı ama demek ki benım de öğrenme yolum veya tekamül yolum buradan gecıyor.

Bu kadar tanımadıgıniz birine dahil üzülmesini istemiyorsanız, Ankaraya geldiğinizde insallah hersey düzelmiş olur ve tanısmıs oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…